- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Numaramı bilmediği için ve duymamış olma iht.karşı tekrar aradım aramanın sonuna doğru meşgule aldı.Eşimden almadıysa ,ya da bu numara kim diye sormadıysa reklam vs sanmış olabilir.whtp mesajı mı görmemişti normal mesajla tekrar rahatsız etmek istemediğimi müsait olduğunda aramasını rica ettim.Eğer buna da dönmezse birşeylerin düzelmesi Adınada konuştukları birşey Yok.Bende ona göre bu akşam kendimi manen hazırlıycam bu beklemediğim ayrılığa .
Denedim .
Demek istedigim bu degil, konu sahibi sinirlenip adama sirf eline koz gecmesin diye sakince bekliyor degil.Sayıp sövmesin de bari mahkeme açarsa suçlu olmasın. Şu an eşi evi terkettiği için o suçlu olur ama sayıp söverse bunları da bir şekilde kanıt yapabilir,özellikle mesajla yazarsa. Adam avukatmış çünkü. Herkes farklı farklı mizaçlara sahip ama konu sahibinin yerinde olsam bu saygısızlığa karşı ben de "tamam" diyip sessizliğe gömülürdüm. Boşarsa boşasın yani kadıncağız bir şey yapmamış ki,eşi bir gitmiş gidiş o gidiş...
Konu sahibi boşanma fikrine henüz hazır hissetmiyor ve bitecekse de elinden geleni yapmış olmayı istiyor. Mesela bunu yaptıktan sonra barışılsa dahi eşiyle huzuru resmen kayınvalideye bağlı olacak. Aynı şey tekrar da yaşanabilir. Aslında konu sahibi de asla dediği şeyleri yaşadığı bir süreçten geçiyor. Umalım ki herşey doğru şekilde sonuçlansın.
Genel vekaletname yeterli olmuyor boşanma davası için fotoğraflı ve boşanma davası açmaya özel yetkili yeni bir vekaletname çıkartması gerekli. Bence siz ne eşinizi ne annesini bu saatten sonra arayıp sormayın, sessizliğe bürünün. Siz üzerlerine gittikçe kendilerini bişey sanacaklar, kaçan kovalanır hesabı. Mutlaka ki eve dönecek, eşya almak için veya konuşmak için. Eve geldiğinde yüzyüze konuşursunuz, belki derdi neymiş anlatır bir zahmet. O istediği kadar uzatmak istemesin her iki tarafın rızası olmadıktan sonra anlaşmalı boşanma olmaz. Gerçi mecazen kullanıyorum köpek gibi pişman olup gönlünüzü almazsa hiç uğraşmayın tek celsede kurtulun derim. Bu adam için uğraşmaya değmez.
Demek istedigim bu degil, konu sahibi sinirlenip adama sirf eline koz gecmesin diye sakince bekliyor degil.
Sinirlenmiyor bile. Kim bilir nelerle doldurdular bana karsi nasil dolar elin lafina bakarak nasil bosanalim der diye sinirlenmiyor bile. Guya icinde kalmasin insanlik onda kalsin diye arayacak kayinvalidesini, siz inaniyor musunuz?
Kadinin huyuna gideyim de kocam benle barissin diye yapmiyor mu yani?
Cok pasif degil mi Allah askina kendinizi onun yerine bi koysaniza, ben buradan delirecek gibi oldum o guya icinde kalmasin diye arayip ozur dilemekten bahsediyor.
Kadin inatla telefonu acmiyor, konu sahibi de diyor ki numarami bilmiyor. Kendini tanitan mesaj atiyor kadin hala acmiyor konu sahibi diyor ki mesajlari gormemistir. Kadin mesgule atiyor ama hala konu sahibinin bi bahanesi var.
Karsimda bi polyanna mi var yoksa bosanmamak icin her seyi yutabilecek biri mi var kestiremiyorum
Bir daha aramadım aramam zaten artık.Benden geçti onlara da kendilerini avutacak birşey kalmadı.Ya da boşanma olursa savunacak.Sellenno anladığım kadarıyla kayınvaliden mesaj okuyabiliyor. Artık arayıp durma. Belki de paçaları tutuştu arıyor diyordur. Haklıyım da haklıyım diye açmadıkça mutlu oluyordur bilemeyiz ki.
Sayıp sövmesin de bari mahkeme açarsa suçlu olmasın. Şu an eşi evi terkettiği için o suçlu olur ama sayıp söverse bunları da bir şekilde kanıt yapabilir,özellikle mesajla yazarsa. Adam avukatmış çünkü. Herkes farklı farklı mizaçlara sahip ama konu sahibinin yerinde olsam bu saygısızlığa karşı ben de "tamam" diyip sessizliğe gömülürdüm. Boşarsa boşasın yani kadıncağız bir şey yapmamış ki,eşi bir gitmiş gidiş o gidiş...
Konu sahibi boşanma fikrine henüz hazır hissetmiyor ve bitecekse de elinden geleni yapmış olmayı istiyor. Mesela bunu yaptıktan sonra barışılsa dahi eşiyle huzuru resmen kayınvalideye bağlı olacak. Aynı şey tekrar da yaşanabilir. Aslında konu sahibi de asla dediği şeyleri yaşadığı bir süreçten geçiyor. Umalım ki herşey doğru şekilde sonuçlansın.
Aynen bunu söylüyorum şuan çok duygusalım,5seneyi bir kaç günde kenera pat diye atmam mümkün değil ve aynı zamanda güçlü olmak herşeyi ,her durumu düşünmem gerekiyor.Çünkü hepsi ileride çirkinleşir,beni haksız göstermek çok kusurlu taraf olarak göstermek isterlerse lazım olacak.Çok teşekkür ederim anlayışınız için:)
İlk mesajınızda olayları tam anlayamadığım için kv aramanızı desteklemiştim fakat şimdi tüm yorumları okudum yaşadığınız durumu anladım sakın ne eşinizi ne kv nizi aramayın, dava açtığını sanmıyorum ama siz gidip açarsanız çok isabetli olur, bakın o zaman nasıl ayaklarınıza kapanacak eşiniz. Bu insanlardan hayır gelmez emin olun, sizi hak eden biri mutlaka karşınıza çıkar siz temiz kalplisiniz çünküAynen bunu söylüyorum şuan çok duygusalım,5seneyi bir kaç günde kenera pat diye atmam mümkün değil ve aynı zamanda güçlü olmak herşeyi ,her durumu düşünmem gerekiyor.Çünkü hepsi ileride çirkinleşir,beni haksız göstermek çok kusurlu taraf olarak göstermek isterlerse lazım olacak.Çok teşekkür ederim anlayışınız için:)
Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor inşallah çok mutlu olursunuzBirşeyler normale dönerse çok farklı olur sanırım .Yani kendi hayatıma bakarım,gerekirse yoğun çalışacağım bir iş seçerim o iyi olsun diye didinmektense kendim için yaşar en başta yapmadığım şeyleri yaparım özetle.O esnada da tartar biçer kararı onlara bırakmam onlar hazır değil ben hazır olduğum zaman da ben giderim.O tek başına karar veremiyor ama ben ondan daha özgürüm kararlarıma saygı duyar ailem :)Bu arada çok teşekkür ederimmimsiar
Böyle bir eş için aranır mı sizce o kayınvalide. Üstelik yarın yine sizi boşanma tehditleriyle başka şeyleri yapmaya kendinizden taviz vermeye mahkum ederse
Çok teşekkür ederim.Dilerim şuan mutlusunuzdur :)Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor inşallah çok mutlu olursunuz
Evliyken bu kadar huzurlu ve mutlu değildim :)Çok teşekkür ederim.Dilerim şuan mutlusunuzdur :)
Çok sevindim.Kaç yıl sürmüştü evlilik ?Evliyken bu kadar huzurlu ve mutlu değildim :)
5 kabus dolu yıl, hep alttan aldım saygıda sevgide kusur etmedim ama bazı insanlar bu dilden anlamıyorÇok sevindim.Kaç yıl sürmüştü evlilik ?
Bakın sizin boşanma konusu için onu aradığınızı düşünmüşVeeee konuşmuşlar sanırım annesi mesaj yazdı .İyi akşamlar kızım siz yetişkin insanlarsınız Ne karar verirseniz biz saygı duyarız diye.
İlk defa kızım demiş enteresan :) kırmadan dökmedenBakın sizin boşanma konusu için onu aradığınızı düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?