Nasıl konuşmak gerekiyor

Sellenno anladığım kadarıyla kayınvaliden mesaj okuyabiliyor. Artık arayıp durma. Belki de paçaları tutuştu arıyor diyordur. Haklıyım da haklıyım diye açmadıkça mutlu oluyordur bilemeyiz ki.

Demek istedigim bu degil, konu sahibi sinirlenip adama sirf eline koz gecmesin diye sakince bekliyor degil.
Sinirlenmiyor bile. Kim bilir nelerle doldurdular bana karsi nasil dolar elin lafina bakarak nasil bosanalim der diye sinirlenmiyor bile. Guya icinde kalmasin insanlik onda kalsin diye arayacak kayinvalidesini, siz inaniyor musunuz?
Kadinin huyuna gideyim de kocam benle barissin diye yapmiyor mu yani?
Cok pasif degil mi Allah askina kendinizi onun yerine bi koysaniza, ben buradan delirecek gibi oldum o guya icinde kalmasin diye arayip ozur dilemekten bahsediyor.
Kadin inatla telefonu acmiyor, konu sahibi de diyor ki numarami bilmiyor. Kendini tanitan mesaj atiyor kadin hala acmiyor konu sahibi diyor ki mesajlari gormemistir. Kadin mesgule atiyor ama hala konu sahibinin bi bahanesi var.
Karsimda bi polyanna mi var yoksa bosanmamak icin her seyi yutabilecek biri mi var kestiremiyorum

Aynen öyle ben hayatta yapmam asla dediğim bir şey için bile adım attım.Artık kendisinede mesaj atmayacağım.Demekki aynı düşüncede hepsi .Hayat işte farklı farklı insanlar var benim sınavımda buymuş.Bu arada çok teşekkür ederim sizede.:)

Yazdığınızı herşeyi ayrı bir tarafa koyuyorum.Mesajlarımı yorumlarımı sakince ! okursanız son satırlarınızdaki konularda yanlış anladığınızı göreceksiniz.:)Gıybet mi yapıyoruz Güya ?Bence yormayın kendinizi kırılmayalım.

Bir daha aramadım aramam zaten artık.Benden geçti onlara da kendilerini avutacak birşey kalmadı.Ya da boşanma olursa savunacak.

Aynen bunu söylüyorum şuan çok duygusalım,5seneyi bir kaç günde kenera pat diye atmam mümkün değil ve aynı zamanda güçlü olmak herşeyi ,her durumu düşünmem gerekiyor.Çünkü hepsi ileride çirkinleşir,beni haksız göstermek çok kusurlu taraf olarak göstermek isterlerse lazım olacak.Çok teşekkür ederim anlayışınız için:)

İşte şu an çok duygusal olduğunuz için ve olaylar sıcak olduğu için düşündükçe kendinizi suçlamalar acaba tekrar arasammılar,kalkıp yanına mı gitsemler,beni açmıyor anneme mi aratsamlar sizi rahat bırakmaz. O yüzden biraz sakinleşene kadar hiçbir şey yapmamak en iyisi ki ne iyi ne kötü pişmanlık yaratacak bir şey yaşanmasın. Bakın eşiniz susunca siz neler oluyor diye nasıl paniklediniz. Kaybolun ortadan tepkisiz kalın bakalım neler olacak. Zaten elinizden geleni yapıp içiniz rahatlasın diye aradınız ama açmadılar.

İlk mesajınızda olayları tam anlayamadığım için kv aramanızı desteklemiştim fakat şimdi tüm yorumları okudum yaşadığınız durumu anladım sakın ne eşinizi ne kv nizi aramayın, dava açtığını sanmıyorum ama siz gidip açarsanız çok isabetli olur, bakın o zaman nasıl ayaklarınıza kapanacak eşiniz. Bu insanlardan hayır gelmez emin olun, sizi hak eden biri mutlaka karşınıza çıkar siz temiz kalplisiniz çünkü

Birşeyler normale dönerse çok farklı olur sanırım .Yani kendi hayatıma bakarım,gerekirse yoğun çalışacağım bir iş seçerim o iyi olsun diye didinmektense kendim için yaşar en başta yapmadığım şeyleri yaparım özetle.O esnada da tartar biçer kararı onlara bırakmam onlar hazır değil ben hazır olduğum zaman da ben giderim.O tek başına karar veremiyor ama ben ondan daha özgürüm kararlarıma saygı duyar ailem :)Bu arada çok teşekkür ederim mimsiar

Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor inşallah çok mutlu olursunuz

Böyle bir eş için aranır mı sizce o kayınvalide. Üstelik yarın yine sizi boşanma tehditleriyle başka şeyleri yapmaya kendinizden taviz vermeye mahkum ederse

İsabet oldu İşte konuşmadık.Aradım mı aradım yıllardır beklenilen şeydi .Şimdi onlar kendi aralarında hesaplaşsın bugün olmazsa Sonra .Ben denize attım onlar bilmiyorsa elbet rabbimin bir bildiği vardır belkide bu şekilde duygusallığım yerini eski benle değiştirir.Silkelenip çıkarım :)

Telefonu açmaması iyi olmuş kendi kararlarını kendi alamayan eş müsveddesi yarın öbür gün boşandıktan sonra ailesine saracak çünkü onların bir gazıyla hayatında durduk yere köklü bir değişiklik yapıyor anlamıyorum yani bir çoğu aman oğlum çocuklarım evlensin bende rahat edeyim gezeyim hayatıma bakayım deyip evlenince kıymete geçiyor oğulcukları eğer beraber yaşayacaklarsa zannediyormusunuz o kıymetli oğluşunada huzur rahat verecek bir yapacak iki yapacak üçüncüde başına kakacak Bi şeyleri evlenmiştin rahat etmiştim şimdi yine eve tıkıldım senin yüzünden rahatım kaçtı gibi boşverin hayat kısa tekrarı yok ne güzel aileniz arkanızda size saygı duyan insanlar sizin hayatınız bundan sonra artı yönde ilerlerken onunki iyice batacak öyle yada böyle sizleyken evi barkı ayrıyken ne kadar yinede dinlemiş olsada ailesini dibdibe olduğu gibi olmamıştır şimdi iyice mokunu çıkarırlar bakkala bile giderken izin alır artık

Veeee konuşmuşlar sanırım annesi mesaj yazdı .İyi akşamlar kızım siz yetişkin insanlarsınız Ne karar verirseniz biz saygı duyarız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…