Nasıl konuşmak gerekiyor

İlk defa kızım demiş enteresan :) kırmadan dökmeden
Ben sizin tarzınızı da çok değişik buluyorum şu an enteresan gerçekten .eşiniz şu an size kazık attı olgun bir adama yakışmayan davranışlar sergiliyor .annesi yalandan kızım dese nolur demese nolur .nerde bu adam nerelerde Allah aşkına bu kadar kolay mı yuva dağıtmak .sizin naifliginizden şüphem yok ama bu kadar naif olup bu adama dersini vermezsrniz size üzülürüm valla.barışın yuvaniz hep çok mutlu olsun inşallah ama nolur şu adamı bir yontun

Yanlis anlamayın ama siz kadından özrü bosanmamak için dileyeceksoniz yani orta yollu bulmak için değil koca ni kaybetmemek için bu çok yapmacık bir davranış .ayrıca eşiniz için değmez kisiliginizden ödün vermeye bence

Sağlık probleminden ötürü zaman zaman bu sanrılar oluyor Ve sadece kendini kapatıp tartışmalardan kaçıyor.
Çok haklısınız.Sanırım onlarda şuan iletişim kuramıyor çünkü Ne için aradığımı farklı yorumlamış,günah çıkartmışlar oysa eşime yazmıştım anlamamış ya da paylaşmamış.Ben de cevap olarak özetle ilişkimizle ilgili aramadığımı belirttim yazmak daha rahat oldu benim için:) Ben şuan hiçbirşey demiyorum gelsin o plansız gitti ama benim planlarım var güzel güzel

Aslında bu mesajından Sonra özre de gerek yoktu beklemiyormuş Zaten .İçim şuan inanılmaz rahatladı sonuç Ne olursa olsun korkumu yendim herşeyden önce içimde ki öfke gitti.Boşanmamak için özür vs kar etmez onlara :)

Ee ne oldu şimdi? Sellenno
Konuşmanın devamında ne var?
Onlar asla özür dilemeyeceğimi düşündüğü için akıllarına onları suçlayacağım gelmiş ya da konuşup ikna etmelerini isteyeceğimi düşünmüşler.Ben de bizim ilişkimiz için değil kendisiyle ilgili aradığımı.Geçmişteki tatsız olaylardan duyduğum üzüntüyü dile getirdim ve kararımız Ne olursa olsun güzel hatırlanmak istediğimi yazdım Ve teşekkür ettim .
Bu arada eşimde özürü annesinden dilemek istediğimi anlamamış kendi üzerine alınmış.3yıldır asla asla dediğim için :)

Konunu tam olarak anlamadım ama bnde arama şimdi kocan geri gelsin diye yaptığını sanacaklar.kocanin yaptığı çok saçma sen nezamn geliyosun özledim diyosun o boşanma işini konuştum diyo çocuk mu bu adam bn anlamadım korkak demekki yüzüne söyleyemeyecek kadar korkak

Aslında uzun uzun anlatmak istemediğim için erkeklerin genel yapısına göre yorumluyoruz ben de yapıyorum bunu:)Eşim enteresandır onlarda biliyor ertesi gün farklı düşünebileceğini.O mesaj muhtemelen onların gazıyla yazıldı.Madem öyle söyle yaz vs.Yanlış tanımadıysam aslında karar vermedi o yüzden konuşmaya gelmiyor.Yoksa ailesi de uzamasın ister .

Anladım siz alıştınız demekki kocanızın bu hâline yani çok ciddiye almadınız boşanma işini blof yapiyo demkki seninde işin zor kaç yıllık evli sin seviyomusun kocanı eğer devam edecekseniz evliliğe saygı çerçevesinde ailesiylede görüşün tatlıya bağlayın çok zor esin gidiyo sen gidemiyosun evin e gelemiyorlar falan

Peki eşin tepki verdi mi bu duruma?
Bir adım attı mı sana karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…