- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Onun açıp dilekçede ne yazdığını görmeyi bekliyorum.Eğer öyle birşey olursa ben de ona göre savunmamı delilleri vs hazırlarım.Ama diyorum Ya olayın şokundayım hani kavga edersiniz,anlaşamazsınız bir şey olur Ancak daha bu evi bile Yen'i yerleştirmişken tekrar birşeyleri dağıtıp 5 yıl geri sarmak çok ağır geliyor.Sonra nasıl hissediyorum bilmiyorum Ancak şuan haksızlığa uğramış hissediyorum.Bu saatten sonra kesinlikle adım atmayın inanın artık olmaz bu adamla. Bence siz dava açın ve son bir mesaj atın davayı açtım haberin olsun sizin karşınızda oyuncak yok sildim artık seni diye..
Aman birakin olmasin. Adam aksam gelirken ne alayim askim derken 1 saat sonra bosanmaya karar vermis. O adamla dikis tutmaz. Annesi deseniz oyle ya da biyke oglunu doldurmus bosanma karari verdirtmis. Al birini vur otekine. Kurtuldugunuza sevineceginiz yerde arayim da ozur dileyim diyorsunuz... Garip..Ben ben nasıl yadırgıyorum tahmin bile edemezsiniz.Ancak şu hissettiğim haksızlık duygusu Ve bir muhatabın olmayışı bir boşluk ta hissettiriyor tuhaf,donuk
Evi niye dağıtacaksınız, mis gb oturmaya devam edin, kocanız anasının dibinden ayrılmaz zaten bundan sonra onlar mutlu mesut yaşarlar. Evinizden ayrılmayın hiç bozmayın düzeniniziOnun açıp dilekçede ne yazdığını görmeyi bekliyorum.Eğer öyle birşey olursa ben de ona göre savunmamı delilleri vs hazırlarım.Ama diyorum Ya olayın şokundayım hani kavga edersiniz,anlaşamazsınız bir şey olur Ancak daha bu evi bile Yen'i yerleştirmişken tekrar birşeyleri dağıtıp 5 yıl geri sarmak çok ağır geliyor.Sonra nasıl hissediyorum bilmiyorum Ancak şuan haksızlığa uğramış hissediyorum.
Çok haklısınız sadece yaptım demek istedim kendime.Zaten günah keçileriydim birşey daha eklerler :)Ben evlilik birliğini kurtarmak adına fazlasını yaptım .Eşime duygularımdan ziyade şuan sadece nereden nasıl Ne zaman başlayabileceğimi düşünüyorum Hatta düşünemiyorum :)Önceki konunuza da yazmıştım, kocanız sokma akıllının teki. Ortada birşey yokken anasının ağzıyla boşanmaya karar veren adamdan ne köy olur ne kasaba! Koskoca avukat olmuş kendi fikri yok iyi mi!
Kv ye adım atmanız da hiç olmamış, bundan sonra arayı düzeltseniz bile tüm sorunları aynı şekilde halletmek isteyecekler. Milletin egosunu tavan yaptırmaktan başka birşey değil...
Zaten bir yıllık kontrat Yen'i yapılmıştı aile konutu olduğu için ödemek zorunda diye biliyorum .Bakalım ne serüvenler bekliyor beni daha :)Evi niye dağıtacaksınız, mis gb oturmaya devam edin, kocanız anasının dibinden ayrılmaz zaten bundan sonra onlar mutlu mesut yaşarlar. Evinizden ayrılmayın hiç bozmayın düzeninizi
Bunu hep yapar bana daha önce yapmadı Ancak ailesine kızıp küstüğünde de mesajlarına Ve aramalarına cevap vermedi uzun bir süre.Kapatıyor kendini,ve kaçıyor.Çok garip geldi bana herşey, telefon ile aramaması falan. Çok mu ütopik bir düşünce olacak bilmiyorum ama acaba eşinizi bir yere falan kilitleyip telefonuna el mi koydular acaba. Aklı başında bir adamın bu kadar büyük bir hız ile değişmesi ve hiç bir şekilde iletişim kurmaması ilginç...
Yerinizde olsam kılımı kıpırdatmazdım hele hele şöyle bir durumda. Yukardaki arkadaşa katılıyorum; açın davayı ben davayı açtım haberin olsun deyip hayatınıza devam edin. Ne dengesiz insanlar var yahu, sebep bile yokken yuva dağıtmaya ne hevesliler ama hakedene haka dansı arkadaş yoksa kimse sizin yüce gönüllülüğünüzü takdir etmeyecek emin olun, daha da enayi yerine koymazlarsa ben de birşey bilmiyorum.Çok haklısınız sadece yaptım demek istedim kendime.Zaten günah keçileriydim birşey daha eklerler :)Ben evlilik birliğini kurtarmak adına fazlasını yaptım .Eşime duygularımdan ziyade şuan sadece nereden nasıl Ne zaman başlayabileceğimi düşünüyorum Hatta düşünemiyorum :)
Avukat arkadaşları var telefonla da helletirebilir Pazartesi haber verdi bakalım korku filmi gibi:)sanki bir topluluk toplanmış fermanımı yazıyor hayatta hep kızdığım ,kınadığım Ne varsa şuan yaşıyorum :)Dava açılır açılmaz e devletinizde görebilirsiniz. Avukat arayışında ise bu süreç bir kaç gün uzayabilir, vekaletname çıkartıcak, avukat dava dilekçesi hazırlayıp davayı açacak.
Açıkçası bu dengesiz davranışlarından dolayı evi terk etme düşüncesiyle gittiğini sanmıyorum. Ve ben bu işin sonunda pişman olup özür dileyeceğine de eminim.
Ailesi sizin yaşadığınız ilin dışındaysa ordan vekaletname çıkartıp avukat arkadaşına yollaması lazım, dava sizin oturduğunuz yer mahkemesinde açılacak. Ama bana hala blöf yapıyormuş gibi geliyor. Hani sanki annesinin gazıyla biraz burnu sürtsün mantığıyla hareket ediyor gibi. Ben iş ciddiye binince pişman olacağını düşünüyorum ancak yaptığı çocukluk yanına kar kalmasın çocuk oyuncağı gibi evden gidip mesajla boşanıyorum denilemeyeceğini öğrensin.Avukat arkadaşları var telefonla da helletirebilir Pazartesi haber verdi bakalım korku filmi gibi:)sanki bir topluluk toplanmış fermanımı yazıyor hayatta hep kızdığım ,kınadığım Ne varsa şuan yaşıyorum :)
Arkadaşında genel vekaleti var.Burada yaşıyorlar çok yakındalar.Ben de bitecekse de o dönüp kendimce hazırlandıktan Sonra bitirmek istiyorum.Dediğiniz gibi benim için bir sakıncası Yok uzar da uzar onlar da öyle çocuk oyuncağı olmadığını ,evliliğin ciddi bir müessese olduğunu anlarlar.Ancak çekişmeli ve uzatmak da pek ona göre değil.Bakalım ne planları.Şimdi hiçbir konuda haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum.Ailesi sizin yaşadığınız ilin dışındaysa ordan vekaletname çıkartıp avukat arkadaşına yollaması lazım, dava sizin oturduğunuz yer mahkemesinde açılacak. Ama bana hala blöf yapıyormuş gibi geliyor. Hani sanki annesinin gazıyla biraz burnu sürtsün mantığıyla hareket ediyor gibi. Ben iş ciddiye binince pişman olacağını düşünüyorum ancak yaptığı çocukluk yanına kar kalmasın çocuk oyuncağı gibi evden gidip mesajla boşanıyorum denilemeyeceğini öğrensin.
Genel vekaletname yeterli olmuyor boşanma davası için fotoğraflı ve boşanma davası açmaya özel yetkili yeni bir vekaletname çıkartması gerekli. Bence siz ne eşinizi ne annesini bu saatten sonra arayıp sormayın, sessizliğe bürünün. Siz üzerlerine gittikçe kendilerini bişey sanacaklar, kaçan kovalanır hesabı. Mutlaka ki eve dönecek, eşya almak için veya konuşmak için. Eve geldiğinde yüzyüze konuşursunuz, belki derdi neymiş anlatır bir zahmet. O istediği kadar uzatmak istemesin her iki tarafın rızası olmadıktan sonra anlaşmalı boşanma olmaz. Gerçi mecazen kullanıyorum köpek gibi pişman olup gönlünüzü almazsa hiç uğraşmayın tek celsede kurtulun derim. Bu adam için uğraşmaya değmez.Arkadaşında genel vekaleti var.Burada yaşıyorlar çok yakındalar.Ben de bitecekse de o dönüp kendimce hazırlandıktan Sonra bitirmek istiyorum.Dediğiniz gibi benim için bir sakıncası Yok uzar da uzar onlar da öyle çocuk oyuncağı olmadığını ,evliliğin ciddi bir müessese olduğunu anlarlar.Ancak çekişmeli ve uzatmak da pek ona göre değil.Bakalım ne planları.Şimdi hiçbir konuda haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum.
Her sey gulluk gulistanlikken adam annesine gidiyor bi anda bosancaz diyor siz de oyle bekliyosunuz bi de ozur dilemeye kayinvalidenizi ariyorsunuz. Pardon da siz saf misiniz?
Yorumlar da bi ılımlı bi ılımlı, sok oldum. Bi anormal ben miyim boyle dusunen.
Arayip sayip soveceginiz yere sakin sakin bekliyosunuz neler planliyosunuz pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?