Nasıl konuşmak istemedigimi kirmadan soyleyebilirim

ya bu kadar oyuna ne gerek var?
açıkca söylemek en iyisi. bizim kızlar böyle oyunlarla meylediyor sonra sağda solda türk kızları kaprisli dendiğinde de alınıyorlar.

ya bu kadar oyuna ne gerek var?
açıkca söylemek en iyisi. bizim kızlar böyle oyunlarla meylediyor sonra sağda solda türk kızları kaprisli dendiğinde de alınıyorlar.

Bana göre bu oyun filan değil. Gerçekten görüşmediğim insanla arama mesafe koyarım uzaklaşırım.Buda karşı tarafa bazı şeyleri belli eder falan yani. Söylemek istediğim de zaten oyun çakallık falan değil bildiğiniz ayrıntılı olarak nasıl mesafe koyabiliceğini ifade ettim. Yanlış düşünüyorsunuz yani.

Peki direkt olarak görüşmek istemediğini söylese daha iyi olmaz mı? Ya da aralarında o türden bir ilişki olmayacağını ifade etse... Bence sizin dediğiniz şey ne zaman yapılır; bir insana söylersiniz görüşmek istemediğinizi, buna rağmen karşı taraf ısrarla size mesaj atar falan o zaman yapılır. Ne olursa olsun bir insanı belirsizlikte bırakmak hoş değil.

Haklısınızdır belkide bilemiyorum benim yöntemim daha mesafeli davranmak oldu herzaman.Ayrıca biri bana seninle görüşmek istemiyorum diye direkt söylerse kaba ve kırıcı bulup üzülürüm.Fakat mesafeli davranmaya başlarsa benimle görüşmek istemediğini kendim anlarım en fazla görüşmiceğimiz için üzülürüm ama kırıcı olmaz. Kendim için tercih ettiğim yöntemde mesafe konması yani.Daha nazik.

Farklı görüşler, yani bana göre de o şekilde davranmak daha kaba gelir. Bana biri öyle davransa derim ki ya kaç yaşına gelmiş neyse durum söylesin, bana "görüşmeyelim" dese ben bunu anlamayacak biri miyim ki de böyle davranıyor? diye düşünürüm. Ha anlamayacak olanlar var onlara haddi zaten nasıl olsa bildirilir. Yine de saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…