Nasıl konuşmak istemedigimi kirmadan soyleyebilirim

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhaba hanımlar üniversiteden birisi facebook'tan mesaj atmis. Bir gün sonra yüz yüze geldik ve çocuğun benden birazcik kısa olduğunu farkettim. Yürürken baya farkediliyor aslında . O bana göre biraz zayıf olduğu için daha çok göze batıyor . Sonuç olarak hoslanamadim. Sizce kirmadan nasıl konuşmak istemedigimi söyleyebilirim

Edit söyledim ve kurtuldum.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar üniversiteden birisi facebook'tan mesaj atmis. Bir gün sonra yüz yüze geldik ve çocuğun benden birazcik kısa olduğunu farkettim. Yürürken baya farkediliyor aslında . O bana göre biraz zayıf olduğu için daha çok göze batıyor . Sonuç olarak hoslanamadim. Sizce kirmadan nasıl konuşmak istemedigimi söyleyebilirim

Kırmama diye bir şey yok, hiç uzatmadan senden hoşlanmadım vs.vs. süsleyip püsleyip söyleyin.

Nasıl konuşmak istemedigimi kirmadan soyleyebilirim => yanlış

kirmadan nasıl konuşmak istemedigimi söyleyebilirim => yanlış

Konuşmak istemediğimi nasıl kırmadan söyleyebilirim? => doğru

Nasıl üniversite öğrencilerisiniz anlamıyorum, cümle kurmaktan aciz.

Bişey hissetmedim, arkadaş kalalım, şu an bir ilişki düşünmüyorum, sen benden daha iyilerine layıksın falan filan...

Nasıl konuşmak istemedigimi kirmadan soyleyebilirim => yanlış

kirmadan nasıl konuşmak istemedigimi söyleyebilirim => yanlış

Konuşmak istemediğimi nasıl kırmadan söyleyebilirim? => doğru

Nasıl üniversite öğrencilerisiniz anlamıyorum, cümle kurmaktan aciz.

Bişey hissetmedim, arkadaş kalalım, şu an bir ilişki düşünmüyorum, sen benden daha iyilerine layıksın falan filan...
:KK45:

Açık açık görüşmek istemiyorum demenize gerek yok.İlgilenmeyin görünce sıradan briiymiş gibi selamlaşın geçin facebooktan mesaj atarsa mesajına geç cevap verin hatta birkaç mesajdan sonra cevapta vermeyin sebebini sorarsa işim vardı ya kusura bakma diyin geçin. bu ilgisiz haliniz zaten onun anlamasına sebep olucaktır. Zamanlada ara açılıp soğuklaştıkçada mesele kapanır zaten.

Birde çok önemli tipi?
Fikirleri,dünya görüşü,insaniyeti...nasıl?
Birde o yönden bak belki seni mutlu edebilecek bir erkektir ne dersin?!

Nasil soylersen soyle kirilacaktir.kirilacak diye hatir icinde cikilmaz.
Ha aylarca bunalima girecek degil muhtemelen oda sana olup bitniyordur.
Elektirik alamadim arkadas kalalim diyebilirsin.

Ya boy falan neyse de diş benim icin cok onemli ya. Iyy.
Bence bi diş fircasiyla dis macunu hediye edip, bu iş olmaz de ve arkana bile bakmadan kaç :KK70::KK70:

Back
X