• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl konuşmalıyım

Tuhaf büyüdüğü yetiştiği evi semti beğenmiyor üstelik aşağı görüyor hiç iyi değil Allah bir anda tepetaklak eder insanı ne olduğunu anlamaz ablanız :50: Allah hidayet versin telefon borcuna gelince de söyleyin ablanıza yumuşak bir şekilde değil bu çocuğa sen aldın telefonu ödeme konusunda kendi güvenip aldığın gibi ödemeyide sen yapacaksın de ödemiyorsa da borç onun üstüneyse kağıt felan gelirse onun ev adresini verin yapacak birşey yok zaten durumunuz belli kendi yağınızda kavrlan insanlarsınız ablanız neden yapar ki bunu acaba enişteniz mi yaptırıyor diyeceğim bilemedim ki :26:

Konuşmayla anlayacağa pek benzemiyor, böylelerinin bir musibet sonrası aklı başına gelir

Bizim bir tadığımız bayan vardı. isteme falan oldu, erkek tarafının durumu iyi altınlar, bilezikler, setler. Sürekli kızın ailesinin ağzında, erkek ailesi çok kültürlü bir aile, şöyle zengin, böyle yazlıkları var, okumuşlar , çok çok iyilermiş. Evlenecek kız desen burnu düşse almayacak duruma geldi, küçük dağları ben yarattım havası, kibir kibir….
Kız evlendi 3-4 ay sonra maalesef ayrıldılar; yüce rabbim çok büyük. Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama ablanın hatta hiç kimsenin böyle bir durum yaşamasını istemem. Sende ablanla sakince konuşmayı denesen. Durumu izah etsen.

Son düzenleme:
ablanın kusuru hatasıyla senin fedakarlıgının ne alakası var araya sıkıştırdın ?
sen kardeşi için böbreğini feda eden kahramansın
ablan telefon taksıdını bile ödemeyen duygusuz bencil öyle mi?

ablan herşeyin en pahalısını almış.geleneklere uymamış.ama siz muhteşem bohça yapmışsınız
başa kakıyosun bide.. insan ömründe 1 kez düğün yapıyor
kimi kına gecesi yapmak bindallı giymek ister kimi teknede eğlence olsun ister
gelin olacak kişi gönlünden ne gecerse onu yapmak ister bu en doğal hakkı.yapmalı da
suç olamaz bu.asla..

ablanı bide hırsız gibi anlatıyosun kıyafetlerini almış gitmiş miş miş
ya kardeş değil misin can değil misin
kıyamaz bişey demez diye almıştır ne var bunda.öldün mü.
evlendi gitti.artık aynı çatıda uyumak bile nasip olmayacak
kardeşine lazım olan böbrek bigün sana da lazım olur
ve inan bana ablan koşar gelirse bu laflarından utanırsın...

haddinizi aşmayın böbrek konusunda yorum yapmak sizin haddinize değil nekadar hassas bir konu olduğunun farkında değilsiniz (iyiki sizin gibi bir ablam yok)
onun borçlarını ödemek zorundayım ben onun bir çorabını giysem o kıyameti kopartır ama ben bütün kıyafetlerimi vermek zorundayım öylemi
amannn ne anlatıyorum ki siz konuyu zaten anlamamışsınız yada ablamla aynı karaktere sahipsiniz kardeşleriniz sormak lazım

Bizim bir tadığımız bayan vardı. isteme falan oldu, erkek tarafının durumu iyi altınlar, bilezikler, setler. Sürekli kızın ailesinin ağzında, erkek ailesi çok kültürlü bir aile, şöyle zengin, böyle yazlıkları var, okumuşlar , çok çok iyilermiş. Evlenecek kız desen burnu düşse almayacak duruma geldi, küçük dağları ben yarattım havası, kibir kibir….
Kız evlendi 3-4 ay sonra maalesef ayrıldılar; yüce rabbim çok büyük. Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama ablanın hatta hiç kimsenin böyle bir durum yaşamasını istemem. Sende ablanla sakince konuşmayı denesen. Durumu izah etsen.

bişey istediğim yok borçlarını ödesin yeter kıyafetlerimde onun olsun ne yaparsa yapsın bizi o kadar halden hale soktuktan sonra

haddinizi aşmayın böbrek konusunda yorum yapmak sizin haddinize değil nekadar hassas bir konu olduğunun farkında değilsiniz (iyiki sizin gibi bir ablam yok)
onun borçlarını ödemek zorundayım ben onun bir çorabını giysem o kıyameti kopartır ama ben bütün kıyafetlerimi vermek zorundayım öylemi
amannn ne anlatıyorum ki siz konuyu zaten anlamamışsınız yada ablamla aynı karaktere sahipsiniz kardeşleriniz sormak lazım

eleştiriye açık değilsen neden konu açıyosun
çok agresifsin.ablana da mı böyle davranıyosun :31:
ne desem yaranırdım sana-bide abla olcak nasıl yapar hırsız ! hain evlat ! olmaz olsun !
söyle ona eşşek gibi ödeyecek o parayı ! bide yaşadıgı semti begenmiyo kendini beğenmiş !

ne desem yaranırdım sana-bide abla olcak nasıl yapar hırsız ! hain evlat ! olmaz olsun !
söyle ona eşşek gibi ödeyecek o parayı ! bide yaşadıgı semti begenmiyo kendini beğenmiş !

seviye ortada yazıkk kk keske kişilik testi yapsa üye almadan önce hiç değilse sizin gibilerle muhattap olmasak
SAYGILAR...

Ne desem yaranırdım sana-bide abla olcak nasıl yapar hırsız ! Hain evlat ! Olmaz olsun !
Söyle ona eşşek gibi ödeyecek o parayı ! Bide yaşadıgı semti begenmiyo kendini beğenmiş !

düzgünce bir hitala söyleyebilirdiniz insanalrn dertleryle alay ederek değil.

ablanın kusuru hatasıyla senin fedakarlıgının ne alakası var araya sıkıştırdın ?
sen kardeşi için böbreğini feda eden kahramansın
ablan telefon taksıdını bile ödemeyen duygusuz bencil öyle mi?

ablan herşeyin en pahalısını almış.geleneklere uymamış.ama siz muhteşem bohça yapmışsınız
başa kakıyosun bide.. insan ömründe 1 kez düğün yapıyor
kimi kına gecesi yapmak bindallı giymek ister kimi teknede eğlence olsun ister
gelin olacak kişi gönlünden ne gecerse onu yapmak ister bu en doğal hakkı.yapmalı da
suç olamaz bu.asla..

ablanı bide hırsız gibi anlatıyosun kıyafetlerini almış gitmiş miş miş
ya kardeş değil misin can değil misin
kıyamaz bişey demez diye almıştır ne var bunda.öldün mü.
evlendi gitti.artık aynı çatıda uyumak bile nasip olmayacak
kardeşine lazım olan böbrek bigün sana da lazım olur
ve inan bana ablan koşar gelirse bu laflarından utanırsın...

normalde bir insanın böbreğimi verdim demesi hoş değil ama benim ablam da böyle kendisi etrafındaki insanlardan faydalanan ama başkaları için bir şey yapmayan biri olsa ben de kendi fedakarlığımı söylemekten çekinmem.
ve tabiki de ablası kıyafetlerini ve ayakkabılarını aldığı için ölmez ama ablasının kocasının maaşı iyimiş ve kendisi de çalışıyormuş yani kendi durumları daha iyi neden böyle bir şeye ihtiyaç duysun.ayrıca kardeşi de olsa güzellikle istemeli haber vermeden almak yerine, bu yaptığı onun ne kadar saygısız bir insan olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
onun adına taksitler pazartesi soracağım taksiti sen ödeyeceksin değilmi diye geçen ay ben yatırdım çünkü
Taksitler ablanın adına ise onun ödemesi gerek,fakat oradan hesap açtırırlar kefil olma durumları var mı peki o ödemezse kefilden isterler.

vicdan yoksunu davranmış ablanız.

afedersiniz ama yediği çanağa s.çan olmuş :19::19:

insan ne oldum delisi olmaya görsün.

ben senin yerinde olsam hiçbirşey demem..zaten telefonu kardeşinin başına bile kakmış.:ssz:

düzgünce bir hitala söyleyebilirdiniz insanalrn dertleryle alay ederek değil.

ben böylelerini ALLAH a havale ediyorum .

böbrek konusunu kendine siper edecek kadar zavallılar

bişey istediğim yok borçlarını ödesin yeter kıyafetlerimde onun olsun ne yaparsa yapsın bizi o kadar halden hale soktuktan sonra

borçlarını ödemesi gerektiğini konuşun sakince kırmadan,kızmadan. hediye olarak almadı mı sonuçta telefonu. telefonun taksitlerini ve 700 tl yi. ablanız telefonu kendi üzerine aldıysa zaten borç ablanıza gider size gelmez gecikme bilgisi falan.

normalde bir insanın böbreğimi verdim demesi hoş olmayabilir ama benim ablam da böyle kendisi etrafındaki insanlardan faydalanan ama başkaları için bir şey yapmayan biri olsa ben de kendi fedakarlığımı söylemekten çekinmem.
ve tabiki de ablası kıyafetlerini ve ayakkabılarını aldığı için ölmez ama kocasının maaşı iyimiş kendi de çalışıyormuş yani kendi durumları daha iyi neden böyle bir şeye ihtiyaç duysun.ayrıca kardeşi de olsa güzellikle istemeli haber vermeden almak yerine, bu yaptığı onun ne kadar saygısız bir insan olduğunu gösteriyor.

konu samimi gelmedi tek taraflı dinliyoruz
hani bişey vardır ya.nasıl olsa evlencem kıyamaz ses etmez deyip begendiği şeyleri kaçırmıştır
haberi olacagını of abla diye tatlım sitem edeceğini bilir gayet normal
konu sahibi böbrekten girmiş düğün geleneğini sıkıştırmış hırsızlıktan çıkmış
ya bu KK ne konusursak konuşalım.aldatılan kadınlar bşle evet aldattı ama özünde iyi biriydi diyor.
bu senın ablan ya ötesi var mı.
konu sahibi seslenmiyor ama burda ona yapılan aşağılayıcı yorumlar beni bile huzursuz etti
kötü biriysede ablası kanı kudurmalı laf ettirecek şeyler söyletmemeli
kol kırılır yen içinde kalır

borçlarını ödemesi gerektiğini konuşun sakince kırmadan,kızmadan. hediye olarak almadı mı sonuçta telefonu. telefonun taksitlerini ve 700 tl yi. ablanız telefonu kendi üzerine aldıysa zaten borç ablanıza gider size gelmez gecikme bilgisi falan.

telefon onun üstüne onu ödesin yeter başka bi beklentim yok zaten

hani bişey vardır ya.nasıl olsa evlencem kıyamaz ses etmez deyip begendiği şeyleri kaçırmıştır
ya bu KK ne konusursak konuşalım.aldatılan kadınlar bşle evet aldattı ama özünde iyi biriydi diyor.
konu sahibi seslenmiyor ama burda ona yapılan aşağılayıcı yorumlar beni bile huzursuz etti

nedense senden başka hakaret eden yok farkında mısın bilmiyorum
ayrıca yazacağım her konuyu senin onayınamı sunmak zorundayım anlamadım

aldatan eşlerde mi gelip yorum yapıyor pes doğrusu
ya kaynanalar bişey demeyeceğim size:31:

ben böylelerini ALLAH a havale ediyorum .

böbrek konusunu kendine siper edecek kadar zavallılar

bak ister beni allaha havale et ister içinden küfret
bende senin bi ablanım olarak gör
ve içinden atamadıgın canını sıkan konuyu anlatırken ucunu başını dallandırmadan anlat
ablana bak neler söylediler için rahat mı
böyle evlat olmaz olsun dediler gönlün rahat mı
ya aynı kanı taşıyosun eşten bile öte
tamam sana göre kıyaslanınca düşüncesiz kaçıyodur
sana göre bakınca ince fikirli duygusal değildir
annenle baban bir mi.erkek kardeşinle sen bir misin
burda her ne konusulursa konusulsun bazı şeyleri dökmek gercekten güzel değil
kol kırılır yen içinde kalır.sus bence başka bi yerdede herşeyi anma anlatma
sadece arkadaşlar ablama taksıt konusunu açacagım naıl konuya gireyim desen anlardım ama hoşuma gitmedi
o yüzden sert çıkıştım.
evlenmeden anlamayacgın duygularda olabılır.şuan laylaylom olabılır sadece rüya gibi düğün evlilik peşinde olabilir size aklını bölemedi belki..ama ablan..

dediğim gibi kendisi de kocası da çalışıyormuş ve konu sahibinin(ve ailesinin) durumu ablasınınki kadar iyi değilmiş.ben o ablanın yerinde olsam kardeşime yeni kıyafet alırdım.ayrıca dediğiniz gibi belki of abla diye sitem edeceğini düşündüğü için sormamıştır ama yine de bir insan etrafındaki insanlara saygı duyuyorsa eşyalarını ödünç olarak alacak bile olsa öncesinde sormalı, bu kişi kardeşi bile olsa.ayrıca of abla dese nolur belki konu sahibi o kıyafetlerini ve ayakkabılarını seviyordu, belki içlerinde çok severek giyindikleri vardı, vermeme hakkı da vardı.böbrek meselesine gelince, hanımefendi bir telefonun bile lafını yapıyormuş bunun üstüne daha da söyleyecek bir şey bulamıyorum.

bak ister beni allaha havale et ister içinden küfret
bende senin bi ablanım olarak gör
ve içinden atamadıgın canını sıkan konuyu anlatırken ucunu başını dallandırmadan anlat
ablana bak neler söylediler için rahat mı
böyle evlat olmaz olsun dediler gönlün rahat mı
ya aynı kanı taşıyosun eşten bile öte
tamam sana göre kıyaslanınca düşüncesiz kaçıyodur
sana göre bakınca ince fikirli duygusal değildir
annenle baban bir mi.erkek kardeşinle sen bir misin
burda her ne konusulursa konusulsun bazı şeyleri dökmek gercekten güzel değil
kol kırılır yen içinde kalır.sus bence başka bi yerdede herşeyi anma anlatma
sadece arkadaşlar ablama taksıt konusunu açacagım naıl konuya gireyim desen anlardım ama hoşuma gitmedi
o yüzden sert çıkıştım.
evlenmeden anlamayacgın duygularda olabılır.şuan laylaylom olabılır sadece rüya gibi düğün evlilik peşinde olabilir size aklını bölemedi belki..ama ablan..
herkes herşeyi anlatıyor bakireliğini sevgilisine verenmi kocasını aldatanmı hırsızlık yapanmı cinselliğini a dan z ye anlatanmı oo ooo
ayrıca sizin bu akıllara çok ihtiyacınız olacak gibi siz beni boşverin bence

Back
X