- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
Tuhaf büyüdüğü yetiştiği evi semti beğenmiyor üstelik aşağı görüyor hiç iyi değil Allah bir anda tepetaklak eder insanı ne olduğunu anlamaz ablanızAllah hidayet versin telefon borcuna gelince de söyleyin ablanıza yumuşak bir şekilde değil bu çocuğa sen aldın telefonu ödeme konusunda kendi güvenip aldığın gibi ödemeyide sen yapacaksın de ödemiyorsa da borç onun üstüneyse kağıt felan gelirse onun ev adresini verin yapacak birşey yok zaten durumunuz belli kendi yağınızda kavrlan insanlarsınız ablanız neden yapar ki bunu acaba enişteniz mi yaptırıyor diyeceğim bilemedim ki :26:
Konuşmayla anlayacağa pek benzemiyor, böylelerinin bir musibet sonrası aklı başına gelir
Bizim bir tadığımız bayan vardı. isteme falan oldu, erkek tarafının durumu iyi altınlar, bilezikler, setler. Sürekli kızın ailesinin ağzında, erkek ailesi çok kültürlü bir aile, şöyle zengin, böyle yazlıkları var, okumuşlar , çok çok iyilermiş. Evlenecek kız desen burnu düşse almayacak duruma geldi, küçük dağları ben yarattım havası, kibir kibir….
Kız evlendi 3-4 ay sonra maalesef ayrıldılar; yüce rabbim çok büyük. Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama ablanın hatta hiç kimsenin böyle bir durum yaşamasını istemem. Sende ablanla sakince konuşmayı denesen. Durumu izah etsen.
Son düzenleme: