- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes herşeyi anlatıyor bakireliğini sevgilisine verenmi kocasını aldatanmı hırsızlık yapanmı cinselliğini a dan z ye anlatanmı oo ooo
ayrıca sizin bu akıllara çok ihtiyacınız olacak gibi siz beni boşverin bence
böbreğini geri iste bence.
belki bi an durup düşünür ben bu insanlara neden böyle yapıyorum diye.
tamam boşveriyorum
Belki ablan zannettigin kadar zengin degildir!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
melom34 geçen hafta size gelicem dedi annem baya hazırlık yaptı sabah kahvaltıya geldi kahvaltı yaptık anneme kuyumcuya gidelim dedi
gittiler kocası aylık almış 22 tane çeyrek aldı geldiler annem yemekleri hazırlıyayım dedi yooo ben gidicem dedi saat 12:15 falan
annem erken değilmi dedi yok bizim orda tanesi 160 tl burada ucuzdur diye geldim dedi gitti annemle ben aynenkaldık
Esinin parasi iste kendi maasi degil anlatmak istedigim o hesabini veremeyecek demek ki
soyle dusun enisten cimri biri ablana para veriyor talimatini ve nereye harcamasi gerektigini soyluyor aksamada hesabi istiyor nereye ne kadar harcama yaptin simdi gelip dert mi yansin ablan cok cimri vermiyor para diye
İyice emin olmak lazim ben esimi evlenince tanidim diyebilirim 5 yillik sevgillik donemi yeterli degilmis
kız adam iyi biri hiç cimri değil bizimkide öyle talimat alacak bir tip değil adama harçlık veriyormu onu çok merak ediyorum
oyle bir hal aldıki anneler gününde de anneme hiç bişey almadı evlenmeden önce annemle internetten elbise aldılar düğün için 100 tl
ertesi gün annemden 100 tl yi istedi
Bildigim birseyi seninle paylasayim hersey bazen gorundugu gibi olmuyor teyzemin esi enistem cok merhametli eli acik adamdir durumlarida cok iyi evi arabasi var cocuklar okudu meslegi var kisacasi bizden iyiler enistem bizi yedirir icirir gezdirir hic cimriligini gormedim teyzemin yasadiklarina sahit olana kadar! İste o gun anladim buzdaginin gorunmeyen yuzunde neler oluyor
Biz bir donem cok skistik maddi olarak enistem evini acti 1 ay kadar yanlarinda kaldik yedik ictik Allah razi olsun sonra teyzeme verdigi pazar parasindan kesti yediklerimizi hepsinin hesabinin tutmus teyzem anlatamadi gizledi ben konusmalarina sahit oldum bozuldu teyzem agladi enistem utandi ama olan olmustu teyzem pazara cikmaz hic birsey begenmez burnu havada sanirdik meger kadinin parasi yok belli etmemek icin burnu havalarda triplerine giriyormus
Ablanin yasadigi boyle birsey olabilir belli etmemek icin belki size oynuyor yoksa senin elbiselerini alip seni neden magdur etsin
bende öyle yapıyorum çalıştım didindim kendime ufak defek eşyalar düğünde babamın annemin kardeşimin takacağı takılarımı bile aldım bu hiç öyle değil ya aldığı maaşı ne yaptı benden aldıkları annemden aldıkları babam birde 5 tane bilezik aldı
kardeşim kuşağını bağlarken üfff hadi falan dedi kardeşim acele taktı kuşağını ikide bir pamukkk bak ayakkabı aldımmm pamuk bak elbise aldım
gıcık