nasıl korunacağız::???

maytap80

varmı aşktan öte?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
8.730
43
683
44
İstanbul
öff ya artık yarın kırkımız çıkıyo kaçıcak delik kalmadı.bu zamana kadr kanamaydı uykum vardı oydu buydu kaçtım aslında canımda istemiyo ama kocişinde bi sabrıvar yaane.şimdi gelelim fasulyenin faydalarına:))
nasıl korunacağız.??
kondom kullansaaak güvenmiyorum spirali taktıramam tırsarım en güvendiğim d. kontrolhapı 5 sene korundum onunla ama emziriyorum .siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sevgülü kasım anneleri

biz evlendiğimizden beri kondomla korunuyoruz şimdide öyle yapçaz. mmmf cim kondoma niye güvenmiyosun cnm hamile kalma ihtimalin yok denecek kadar az.geçen hafta sağlık ocağına gittiğmde neyle korunduğumuzu sordu hemşire kondom deyince birsürü tutuşturdu elime bedavaya getirdim busefer:))

bende spiral düşünüyorum..yarın sağlık ocağına gidicem bakalım sorucam orda ne diycekler ona göre karar vericez bakalım...

ya kızlar gülmeyin ama ben kondom nasıl kullanılır zamanlaması nasıldır hiç bilmiyorum aslında kolay bi korunma yöntemi ama ben ya baceremezsek diyorum
bende sprail taktırmayı düşünüyorum en temizi bu kadar canım yandı ondan mı korkacağım naniknanik

zeynepcim eşin biliyordur nasıl kullanılacağını :)) alemsin yaaa

bence çoğu erkek pek kondomu sevmiyor ve kaçaklar olabilir en mantıklısı spiral bence yani ben doğumdan sonra spiral düşünüyorum hem hormon sorunu olmuyor

spiralde bir çok şeye neden oluyor bence ve ben ona güvenemiyorum kanama falan oluyor kilo aldırıyor

of yaaaaaaa bnede korkuyorum spiraldennnne yapcazzzz....acıyomuş dimi......bizim 35 gün oldu.daha kırkımız çıkmadı...

bizim kırkımız çıktı mecbur kılıfnan korunduk ve mecbur öyle devam edicekben ööle yabancı cisimler şettiremem içime korkarımm.emzirme biterde ben hala sigaraya başlamamışsam hapa devammmmm

spiralde bir çok şeye neden oluyor bence ve ben ona güvenemiyorum kanama falan oluyor kilo aldırıyor
Spiral kesinlikle kilo aldırmıyor,rahim içine uygulandığı için zaten böyle bir yan etkisi olması imkansız.Kanama miktarını biraz arttırdığı doğru ama çok fazla değil.Bence güvenilir bir yöntem.Emziren anneler üç aylık iğne de kullanabilir.Onlar da ilk aylarda kanamada artış daha sonra ise kanamayı kesebiliyor.Diğer yöntem kondom.Bunu zaten biliyorsunuzdur.

mmmf e katılıyorum öle içime şettiremem yawww kondom herkese kondom eline beline
şeyine kondom:))))aman hele bi kırkımız çıksında düşünürüz

spiral yüzünden 60 kilodan 105 kiloya çıkan kuzenim var çıkarttırdı bimüddet sonra hamile kaldı ve hamileyken hep kilo verdi.içeriğinde hormon oluyo ve buda kilo aldırıyo.şuan kızı 5 yaşında d.sonra gene taktırdı ve 100ün üzerinde yine :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:öffff bu arada acaip isteksizlik var napıcam bilmem.tabi bide 1 ken 2 oldular yakalanma korkusu vcar:1ninca:

ama herkes kilo alacak dıye bırsey yok ben ilkde taktım 3yıl önce bende 55 kilodan 42 ye dustum dırendım çıkarmıyım dıye ama genelde hıç temız kalmadım dıye dr um çıkardı sonra hap kullandım onuda 1gun unuttum içmeyı işte o anda hamıle kaldım şimdi oglum yanımda yanı hap kullanacak olanlar unutmamalarını önerırım 1gun bıle içmesen hamıle kalma rıskı var unutmayın benım basıma geldı benden soylemesı.a.s

spiral taktırmayı düşünüyorum. en son kondomla korunduktan bir ay sonra kızıma hamile kaldığımı öğrenmiştim.:) ben de kondoma hiiiiiç güvenmiyorum. iğne de hormaonlarımı bozacak gibi geliyo.
19 aralık için randevumu aldım bile.spiralin kilo aldırdığını da ilk defa burda duydum valla. bi araştırmak lazım.

bana da geçen kontrole gittim doktora dedi ki prezervatifle korunun dedi :lepi:
eşime de dedi ki merhaba demeden prezervatifi takıyorsun dedi ay gülmemek için kendimi zor tuttum:roflol:
ama içine boşalma dedi 3 defasında olmasa dördüncüde patlar dedi:1rolleyes: şu an hamile kalmanı
senin gibi bende istemem dedi sezercik olduğun için 2 sene kadar beklemelisin zaten dedi
emzirme işi olmasa benim için en iyisi dk hapı ben hep öyle korundum yaaa prezervatife de güvenemiyor
insan neyse dışarı boşal dedi allahtan dktor ayrıca 40 ı çıkana kadar deil 2 ay ilişki yok dedi:sm_confused:
40 ın çıkınca dene acı duyarsan gel dedi falanda falan işte uzun hikaye adam gün saymaya başladıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…