nasıl korunacağız::???

benim doktorumda siprali önerdi ama bende korkuyorum sipralden. Daha oncelerı esım korunuyordu sanırım yıne eskı usul devam edecegız :)

Bide sizlerde sadece sizin eslerinizmi gun sayıyo?? walla bızde tam tersı sanırım :)) gun sayan benım

çaktırma anımm bisde sayıyosda onlar kadar deil ben bebişte pek aklıma gelmioo sadece
eşim gelince:jeyyar:

çaktırma anımm bisde sayıyosda onlar kadar deil ben bebişte pek aklıma gelmioo sadece
eşim gelince:jeyyar:

bende bi anormallik var zannımca:uhm:

Walla anormallık dememek lazım ona kısıden kısıye degısen bır sey sanırım bu. yada hormonal?
Cunku benım gebelıkle beraber cınsellıge olan duskunlugum arttı. onceden hıc aklıma gelmezken hamıle kaldıktan sonra aklımdan cıkmamaya basladı :)) hamılelıgımın 6.ayından berı gun sayıyorum az kaldı

40 ın çıkınca dene acı duyarsan gel dedi falanda falan işte uzun hikaye adam gün saymaya başladıkaydirigubbakcemile3

[ı]nasıl acı yaaa ?? 40 da iyileşmiyecez mi biz. ?
Valla neyle korunacağıma hala karar vermiş değilim aklım çok karışık ama en iyisi erkek korunsun herşeyi biz çekiyoruz. Birazda onlar sahip olsun kendilerine yaaaaaaaaaaaaaaaa
[/ı]

kıslar valla bende hiiiç istemiyorum aslında. Allaha dua ediyorumki eşime şöyle bi 3 aylık yurtdışı görevi falan cıksın. önce bu kiloları verip kendi bedenimden memnun ve mutlu olmam lazım. bi de bebekle uğraş, emzirme ayrı bir olay zaten.
asortie swetter size özendim valla eşleriniz cok sanslı.

zeynepcim iyileşeceksin tabi ki hani enfeksiyon falan olursa yanma oluyor ya
vajinada ilişkiye girerken ondan bahsetti doktor yoksa ne alaka canım iyileşiriz o zamana inşallah

bu arada doktorda bana kondomu önerdi zaten
ve isteğim hiç yok olmadı benim kızlar ya

ayrıca vücudunuzdan asla rahatsız olmayın siz yeni doğum yapmış
annelersiniz rahatsız olacak bir durum yok emin olun eşleriniz de rahatsız değildir

kızlar merhaba sipral taktıracakların dikkatine 8 sene önce özel dr umda ve avrupasını taktırdım sonra düzenli kontrollerimi oldum ama 9. ayındaki kontrolümde dr um kaymış dedi ve çıkarttı iyikide eşim o ara yurtdışındaydı kazayla kesin hamile kalmıştım allah korudu şimdi 5 buçuk aylık kızım varrrr

valla hamileliğim süresince hiç istemediğim kadar istedim eşii. hatta gün saat sayıyoruz ama açıkcası korkuyorumda. daha önce doğum yapmış olan ben o zaman çok rahattım şimdi bana bi panik geldi ben anlmadım gitti. hem korkuyom hem saat sayıyorum. ne alakaysa sanki biz birlikte olurken dikişlerim falan patlayacak geliyooo kaydirigubbakcemile3 galiba halaaaa az az acım olduğundan.
aman 26 gün kaldı. geçsin şu 26 gün dr gidelim görecez bakalım neler olacak...
he bu arada korunma konusunda büyük ihtimalle poşet kullanacam .. asortiecim eşimde bilmiyormuş o poşetiiiiii ayrıca kaydirigubbakcemile3 ilk tecrübe olacakkkk yada eski usul kendisi korunacak beğenmezseee
kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de doktorum spiral yada kondom öneriyor.ben spiral düşünüyorum çünkü kondomu sevmiyorum fakat spiral taktırmaktan da korkuyorum doğum sırasında açılma ne kadar diye sürekli kontrol ettikleri için o yaşadıklarımdan dolayı iyice korkuyorum. spiral kullanan varsa bi anlatsın nolurrr nasıl bişey, acı veriyor mu?bu arada doğumdan ne kadar sonra ilişkiye girebiliyoruz, doktorlarınız ne dedi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…