zeynepcim iyileşeceksin tabi ki hani enfeksiyon falan olursa yanma oluyor ya
vajinada ilişkiye girerken ondan bahsetti doktor yoksa ne alaka canım iyileşiriz o zamana inşallah
Sizi hayal kirikligina ugratmis gibi olmayim ama biz denedik cok aciyo sahsen ben hic zevk almadm normal dogum mu yaptiniz bilmyorum ama ben normal dogum yaptm ve 5 dikisim vardi 3 kere denememizde de cok acidi yandi ve adet gorùr gibi kanadi ustelik bu iliski sirasindaki vajinadan kaygan sivi gelmiyo cùnku emziren kadinda ki hormonlar sadece sùt yapmak icin calisiyomus bide kuruluk oldugu icin cok zor oluyo bizde de esim korunuyo simdilik hos zaten yapamiyrz
leylacım merhaba ben sezeryan oldum canım doktor eğer olmazsa bebe yağıyla deneyin demişti
bize bakalım artık nasıl olursa
evet canım bende normal doğum yaptım ve cok canım acıdı. spiral taktırıcam ben yarın ama dün eşim kouranarak bi deneyelim dedik. olmadı, yani olduda eskisi gibi olamadı.
sana katiliyorum sezeryanlilarin bu avantaji var dikis olmadigi icin hic bi aci olacagini sanmiyorum biz zaten bebe yagi ile dendik ama benim icteki dikislerim aciyo ve kaniyo.sezeryan olanlar korkmasina gerek yok Fsezeryanlı olunca da bişey farketmiyor hormonal bir durum doğum yaptık ve hormonlar leylanın dediği gibi süt üretiyor
ve orasıda önceki gibi olmuyor kuru oluyormuş canınız yanarsa ondan yanar ama sanmıyorum
bebe yağıyla bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?