Nasıl kurtulabilirim

Evet kuzum fotoğrafımızı attığım çocuk 😄 Anlayacağın aylardır hiçbir şey yapamadım hâlâ aynı. Gidince benim için zor olacak çok alıştım ama unutmak anlamında da iyi olur gibi

bu şekilde devam et şekerim ben nedense olacak gibi düşünüyorum önceki anlattıklarınla da birleştirince. hem ben de şimdi ankaradayım yaz sonuna kadar bu işi bitir de double date yapalım :D

Gerçekten mi
Nerden sezdiniz
Bu fikrime belki karşı çıkan çok olacaktır ama hiç bir erkek, beraber olmak istemediği bir kadınla dostluk kurmaz gibisinden bir cümle okumuştum. Konunun “bir kadın ve bir erkek gerçekten arkadaş olur mu” klişesine sürüklenmesini de asla istemem ama ben bu cümleye katılıyorum. Karşı cinsten bir arkadaşınız varsa mutlaka sizle sevişmek istiyordur demiyorum ama erkeklerin fiziken cazip bulmadıkları kadınlarla fazla görülmek istemediklerine ben çok kez şahit oldum. Sizinle hem dışarıda uzun süreli vakit geçirip bir de üzerine telefonla iletişim kuruyorsa size karşı kayıtsız olmaması yüksek ihtimal. Boş ümit vermek de istemem ama ben böyle hissettim.

Bu fikrime belki karşı çıkan çok olacaktır ama hiç bir erkek, beraber olmak istemediği bir kadınla dostluk kurmaz gibisinden bir cümle okumuştum. Konunun “bir kadın ve bir erkek gerçekten arkadaş olur mu” klişesine sürüklenmesini de asla istemem ama ben bu cümleye katılıyorum. Karşı cinsten bir arkadaşınız varsa mutlaka sizle sevişmek istiyordur demiyorum ama erkeklerin fiziken cazip bulmadıkları kadınlarla fazla görülmek istemediklerine ben çok kez şahit oldum. Sizinle hem dışarıda uzun süreli vakit geçirip bir de üzerine telefonla iletişim kuruyorsa size karşı kayıtsız olmaması yüksek ihtimal. Boş ümit vermek de istemem ama ben böyle hissettim.
Dışarıya karşı o kadar soğuk ki buz gibi görünüyor. En yakın kız arkadaşı benmişim öyle söylüyor. Herkes bizi sevgili sanıyor ama o hiç rahatsız değil. "lonely ile aranız da maşallah çok iyi" diyenlere "evet iyi anlaşıyoruz" diyormuş. Ama şöyle bişey var erkek arkadaşlarına da çok vefalı onları da sürekli arar sorarmış. Bilemiyorum hâlâ çözemedim. Fiziki güzelliğe gelince beğendiği kızlara hiç benzemiyorum. O sarışın beğeniyor ben kara kaş kara göz yurdum insanıyım bi zayıf uzunum o kadar. Eski sevgilimizden yeni talibimize kadar, akrabaların dedikodusuna kadar konuşuyoruz 😄🤷🏻‍♀️

Dışarıya karşı o kadar soğuk ki buz gibi görünüyor. En yakın kız arkadaşı benmişim öyle söylüyor. Herkes bizi sevgili sanıyor ama o hiç rahatsız değil. "lonely ile aranız da maşallah çok iyi" diyenlere "evet iyi anlaşıyoruz" diyormuş. Ama şöyle bişey var erkek arkadaşlarına da çok vefalı onları da sürekli arar sorarmış. Bilemiyorum hâlâ çözemedim. Fiziki güzelliğe gelince beğendiği kızlara hiç benzemiyorum. O sarışın beğeniyor ben kara kaş kara göz yurdum insanıyım bi zayıf uzunum o kadar. Eski sevgilimizden yeni talibimize kadar, akrabaların dedikodusuna kadar konuşuyoruz 😄🤷🏻‍♀️
Ona kaldıysa benim ki kilolu diye çok kişiyi reddetmiş ve sarışın beğenir bense obez ve koyu rengim enazından sarışın degilim :27: 13 sene sonra obezliğimde gitti ama olsun sonuçta öyle beğendi evlendik ettik

Ona kaldıysa benim ki kilolu diye çok kişiyi reddetmiş ve sarışın beğenir bense obez ve koyu rengim enazından sarışın degilim :KK53: 13 sene sonra obezliğimde gitti ama olsun sonuçta öyle beğendi evlendik ettik
Çok da çirkin bulmuyor ama beğenmiyor da beni öyle hissediyorum. 5 dakika sonra da kendi kendime bence biz evlencez diyorum :KK70: belli olmuyor gerçi haklısınız❤

Bu arada hislerimi bilse çok üzülür falan demişsiniz ona çok güldüm. İnanın ki gram üzülmez:) yanaklarını öpesim geliyo da demişsiniz öpün gitsin bence. Olmaz ama hır çıkartacak olursa arkadaşça yaptım dersiniz😃

Bu arada hislerimi bilse çok üzülür falan demişsiniz ona çok güldüm. İnanın ki gram üzülmez:) yanaklarını öpesim geliyo da demişsiniz öpün gitsin bence. Olmaz ama hır çıkartacak olursa arkadaşça yaptım dersiniz😃
İnanır mısınız hâlâ çözemedim bi adımım yeni bi başlangıç da olabilir her şeyin bitmesi de olabilir garip bi karakter. Öpme fikri lütfen çık aklımdan😂😂

İnanır mısınız hâlâ çözemedim bi adımım yeni bi başlangıç da olabilir her şeyin bitmesi de olabilir garip bi karakter. Öpme fikri lütfen çık aklımdan😂😂
Kendisini öptüğü için arkadaşına küsen bir erkek fikri cidden aşırı komik geliyor bana şu an. Size karşı hisleri yoksa arkadaşlık bitmez yine de ama bu hareketten sonra siz utanıp uzaklaşabilirsiniz ondan. Ama her şeye rağmen ben öpmekten yanayım❤️

Kendisini öptüğü için arkadaşına küsen bir erkek fikri cidden aşırı komik geliyor bana şu an. Size karşı hisleri yoksa arkadaşlık bitmez yine de ama bu hareketten sonra siz utanıp uzaklaşabilirsiniz ondan. Ama her şeye rağmen ben öpmekten yanayım❤
Ben de utanabilirim hayatımda böyle bisey yapmadım çünkü😂 Ama hayal etmesi bile güzel

Back
X