- 3 Mayıs 2019
- 104
- 47
- 13
- 30
- Konu Sahibi lonelybuthappy
bir adım atın bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişmeleri bekliyorum heyecanlaBen de utanabilirim hayatımda böyle bisey yapmadım çünküAma hayal etmesi bile güzel
Aynen bence de anca bu bizim cinse mahsusKendisini öptüğü için arkadaşına küsen bir erkek fikri cidden aşırı komik geliyor bana şu an. Size karşı hisleri yoksa arkadaşlık bitmez yine de ama bu hareketten sonra siz utanıp uzaklaşabilirsiniz ondan. Ama her şeye rağmen ben öpmekten yanayım❤
Keşke bi şeyler olsa da konumu editlesem. TamamdırGelişmeleri bekliyorum heyecanla☺
Bu şekilde nolacak? neden böyle oldu? Sonu nasıl bitecek? gibi söylemlerle kendinizi sıkmayın strese sokmayın gerek yok.Anın tadını çıkarın bence ne olacağını kim bilebilir belki çok güzel biter:))
Haklısınız ana odaklanamıyorum ondan böyle oldu:) bir de hayatım hep olumsuz gidiyor bu da öyle olacak diye düşüncem varBu şekilde nolacak? neden böyle oldu? Sonu nasıl bitecek? gibi söylemlerle kendinizi sıkmayın strese sokmayın gerek yok.Anın tadını çıkarın bence ne olacağını kim bilebilir belki çok güzel biter:))
Haklısınız ama bunu nasıl yapabilirimbence once sana ilgisi var mi onu anlamaya calis
Aslan burcu muHaklısınız ama bunu nasıl yapabilirim
Neden ki:)Aslan burcu mu
Özelliklerı öyle geliyor banaNeden ki:)
Yükseleni aslan evet:)Özelliklerı öyle geliyor bana
Doğru mu
Bu tip insanların içlerindeki duyguyu anlamak biraz zordur. Yalnız kaldığınızdan bahsedinYükseleni aslan evet:)
sana sik sik bakiyomu boyle kafani cevirdiginde bakislarini yakaliyormusunHaklısınız ama bunu nasıl yapabilirim
Aslında dün bunu konuştuk biliyor musunuz. Benim yeni ilişkim olursa çok bağlanırım çok yalnızım çünkü dedim. O da beni bırakırsa ne yaparım dedim. Olsun ben varım ya dedi. Ama biraz daha kurcalamalıyım sanırımBu tip insanların içlerindeki duyguyu anlamak biraz zordur. Yalnız kaldığınızdan bahsedin
Ben varım derse
Sen yarın evlenip gideceksin ben yine yalnız kalıcam diyin
Birkaç defa oldu. Konuşurken o yüzüme bakar ama ben alışkanlıktan sağa sola bakarım huyum bu. Bana hisleri olduğunu hiç sanmıyorumsana sik sik bakiyomu boyle kafani cevirdiginde bakislarini yakaliyormusun
Daha önce birine açılmıştım yaklaşık 3 yil olacak. Orda reddedildiğimden beri bir daha bu işe kalkmam töbe dedim. Reddedilme ve onu kaybetme korkumdan yapamiyorumNeden bunu kendine yapiyorsun?
Soyle kurtul. En azindan soru isaretlerinden kurtulursun.