- Konu Sahibi Prajnaparamita
-
selam kızlar!benim 8 9 yıllık bir arkadaşım vardı ama son zamanlarda hareketlerinden ,kendini fazla beğenmesinden,erkekleri sadece statüleriyle değerlendirmesinden,erkek arkadaşına kendisi için birşeyler aldırıp durmasından, sonrada tutup arkasından konuşmasından ve daha bir sürü huyundan gerçekten sıkıldım ve soğudum.biz gerçektten samimiydik ama artık görüşmek istemiyorum mesajlar atıyor cevap vermiyorum.yada soğuk cevap veriyorum .ve kalbini kırmadan uzaklaşmak istiyorum seziyor soruyor soğuk cevap veriyorum.kalbini kırmadan nasıl artık arkadaş olmak istemedğimi söyleyebilirim?
bende öyle yapıyorum ama o sanki birşey olmuş ona kırılmışım gibi mesajlarla üstüme düştü durdu bir iki kere.mesele o ki ben ona hiç kırılmadım sadece soğudum karakterinden bu da söylenmiyor ki:44:
selam kızlar!benim 8 9 yıllık bir arkadaşım vardı ama son zamanlarda hareketlerinden ,kendini fazla beğenmesinden,erkekleri sadece statüleriyle değerlendirmesinden,erkek arkadaşına kendisi için birşeyler aldırıp durmasından, sonrada tutup arkasından konuşmasından ve daha bir sürü huyundan gerçekten sıkıldım ve soğudum.biz gerçektten samimiydik ama artık görüşmek istemiyorum mesajlar atıyor cevap vermiyorum.yada soğuk cevap veriyorum .ve kalbini kırmadan uzaklaşmak istiyorum seziyor soruyor soğuk cevap veriyorum.kalbini kırmadan nasıl artık arkadaş olmak istemedğimi söyleyebilirim?
bu yazdığının aynısını, kelime kelime aynısını 2 sene önce ben yaşadım. Arkadaşım tam bir basitlik daniskası olmuştu, nasıl kurtulacağımı bilmez haldeydim.
Senin yolunu izledim ben de, soğuk konuştum, buluşalım dediğinde görüşmedim etmedim.
Benim arkadaşım pek anlamadı ama, ben ne kadar kendimi çektiysem o da o kadar üzerime geldi. Baya uzadı arkadaşlığımızın bitmesi için 1 sene uğraştım, kendimi yordum. Keşke en başından söyleseydim dedim ama onunla arkadaş olmak istemediğimi, çünkü bu geçen sürede o kırılmasın diye ben kendi kendimi yıprattım boş yere.
Eğer bu tarz bir konu açılırsa, veya sana sorarsa "neden böyle soguksun veya neden görüşmüyoruz" gibilerinden, bence açık açık söyle.
"Ben seni seviyorum, çok yakın bir arkadaşlığımız vardı, ama artık bazı şeyler bana ters geliyor, aynı kafada olduğumuzu düşünmüyoruz, bundan sonra eski samimi arkadaşlık derecesinde ilerlemek istemiyorum" diyebilirsin. Ben hep keşke en başında deseydim diyorum..
bu yazdığının aynısını, kelime kelime aynısını 2 sene önce ben yaşadım. Arkadaşım tam bir basitlik daniskası olmuştu, nasıl kurtulacağımı bilmez haldeydim.
Senin yolunu izledim ben de, soğuk konuştum, buluşalım dediğinde görüşmedim etmedim.
Benim arkadaşım pek anlamadı ama, ben ne kadar kendimi çektiysem o da o kadar üzerime geldi. Baya uzadı arkadaşlığımızın bitmesi için 1 sene uğraştım, kendimi yordum. Keşke en başından söyleseydim dedim ama onunla arkadaş olmak istemediğimi, çünkü bu geçen sürede o kırılmasın diye ben kendi kendimi yıprattım boş yere.
Eğer bu tarz bir konu açılırsa, veya sana sorarsa "neden böyle soguksun veya neden görüşmüyoruz" gibilerinden, bence açık açık söyle.
"Ben seni seviyorum, çok yakın bir arkadaşlığımız vardı, ama artık bazı şeyler bana ters geliyor, aynı kafada olduğumuzu düşünmüyoruz, bundan sonra eski samimi arkadaşlık derecesinde ilerlemek istemiyorum" diyebilirsin. Ben hep keşke en başında deseydim diyorum..
İrtibatı kesin derim ; bir süre sizin peşinizi bırakmayacaktır . Bir süre sizin ,ona neden böyle tavırlı olduğunuzu anlamaya çalışır
Anlarsa gerekeni yapar
Anlamazsa da hayatına devam eder
Bu süre zarfında sizinle görüşmek için ısrar eder,siz reddettikçe ısrarcı yapısından vazgeçer . Bir yere kadar dayanır çünkü
Basit düşünce yapısına sahipse onun için bu durumlarda çok basit gerçekleşir ; ondan ısrarcı yapısından vazgeçer diyorum ya
onun derdi bence ben bile değilim.ben onu diğer arkadaşlarımla tanıştırmıştım ve yaklaşık 2 sene onlarlada samimi arkadaşlık etti.ama aslında benim çok sonra fark ettiğim huylarını onlar çok önceden fark edip soğumuşlar.sırf benim için katlanmışlar.banada söylemediler ben soğuyunca onlarla dertleşince öğrendim bunları.ince düşünceli arkadaşlarım benim. en son biz diğer arkadaşlarımla toplanınca haliyle onu çağırmak istemedik galiba o da bizi gördü ve tam o esnada mesaj attı durdu sıkıştırtırdı beni neyin var niye böyle mesajlar atıyorsun diye.diğer arkadaşlarımıda aramış açmamışlar(aynı gün).bence tek derdi bu ortamlardan mahrum kalıyor.çok severde kendileri gezmeyi tozmayı
Mahrum bırakmaya devam edin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?