Nasıl kurtulacağım ben bu çıkmazdan

canım benm bende senin gibi düşünmustm ama ne kadar ugrasırsan ugras inan A'dan Z^'ye olmuyor ama o zevk paha biçilmz oluyor :) allah yardımcınız olsun inş

Canım kayınvalidenin kendi evi mi ve kayınpederden maaşı var mı? Evi ve maaşı varsa ayrı eve çıkmamanız için bir neden göremiyorum.

valla öncelikle allah sabır versin tatlım... Kayınvalide zor her halukarda benim kayınvalidem çok iyi diyen daha öteki yüzünü görmemiştir. sabır et demek isterdim ama sabır bi yere kadar... Bence eşinle konuş başka bi eve çıkmak istediğini söyle biliyorum hayır diyecek hem ne işi varmış yaşlı başlı kadının yeni evli bir çiftle!! ya da kayınvalidene de ki görümcenin evinde baksın çocuğuna nie senin evine getirio ki anlamadım. Söyle gündüzleri gitsin orda baksın ya da dönüşümlü olarak kalsın. Bir ay sende 1 ay görümcen de. Görümcen evladı değil mi?

canım kayınvalidenin kendi evi mi ve kayınpederden maaşı var mı? Evi ve maaşı varsa ayrı eve çıkmamanız için bir neden göremiyorum.

evet canım kendi evi. Benim kp de var ama ayrılmışlar fakat kv nin maaşıda var. Ama eşim biraz rahat düşkünü şuan ev lüks sitenin içinde eşimde rahat tabiki olan bana oluyo...

evet canım kendi evi. Benim kp de var ama ayrılmışlar fakat kv nin maaşıda var. Ama eşim biraz rahat düşkünü şuan ev lüks sitenin içinde eşimde rahat tabiki olan bana oluyo...

kusura bakma ama ozaman esin kendi rahatı için seni harcıyor bence otur konus gerekrse taviz verme

canım onlar öle görmüyo ki orası kv eviydi ben oraya gelin gittim o yüzden görümceme görede orası annesinin evi benim değil. Görümce işe giderken bırakıyo akşam geliyo sonra yemek yeniyo çaylar içiliyo sonra yatmaya evlerine gidiyolar işte. Seni düşünen yok ki. Birşey olsa böle olacağını biliyordun sen kabul ettin olur ama hatanın büyüğü bende işte.

artık olan olmus canım bundan sorası önemli artık eşinin ve daha dogrusu senin huzurun şimde ne yapmayaa karar verdin peki?

Kayınvalidenin durumu kötü değilmiş sen eşim kayınvalideye de bakmak zorunda kalacak o yüzden ayrı eve çıkmak istemiyor demiştin o zaman neden öyle dedin?

Bak hem görümcende hergün ordaymış, kayınvaliden yanlız kalmaz.Dediğin gibi biraz gözü kara olacaksın, yoksa ezilen sen oluyorsun...

kayınvalidenin durumu kötü değilmiş sen eşim kayınvalideye de bakmak zorunda kalacak o yüzden ayrı eve çıkmak istemiyor demiştin o zaman neden öyle dedin?

canım çünkü kv fedakarlık yapmayacağı için şuan oturduğumuz evinde gideri çok yakıt aydat derken kv tek başına yetişemez bu durumda oradan çıkmazda asla. O yüzden eşim destek olmak zorunda.

artık olan olmus canım bundan sorası önemli artık eşinin ve daha dogrusu senin huzurun şimde ne yapmayaa karar verdin peki?

işte canım sorun da buya zaten ben eşimle konuşup ayrı ev diyeceğim oda şuan olamaz şu bu diyecek burada da tartışma başlıyo işte.

eşim kendi rahatından çok duyacağı laflardan çekiniyo bence. çok kızıyorum ona. Ama değişen birşey yok. Biraz gözü kara olmak lazım.

ya en kötü ne duyabilir ki konusurlar konusurlar susarlar bu sizin mutlulugunuzdan daha önemli degil ilerde zaten eger onlarda insansa tatlıya baglanır hersey

işte canım sorun da buya zaten ben eşimle konuşup ayrı ev diyeceğim oda şuan olamaz şu bu diyecek burada da tartışma başlıyo işte.

tartısacakasın gerekrse cunku burda senin durumun psikolojin söz konusu valla baktın olmuyor git anana kafa dinle bak nasıl imana gelir ozaman

Arkadaşım sen de pek fedakar melek rolleri oynuyorsun. Kendini ezdirmişsin bu insanlara ve kocan ve ailesi tepene çıkmışlar. Daha doğrusu sen onları tepene çıkartmışsın. Kendini ezdirirsen ezerler hayatın en önemli kurallarından biridir sen ezdirmişsin baştan kabul ederek ve ezdirmeye devam ediyorsun. Kayınvaliden lüks evi satın aldığı zaman sana mı sordu da aldı sana ne onun aidatı nasıl ödeyeceğinden. Satsın kombili eve geçsin yahu.Sana ne.Kocana resti çek kzıım yoksa daha çok üzülürsün bence. Sen önce kendinden sorumlusun.Bu ev işlerini halletmeden de çocuk mocuk yapmaya kalkma. İkinci büyük ve geri dönülemez hatan olur.

Rest nasıl çekilir bilmiyorsan onu da söyliyim ya ayrı eve çıkarız ya da bu iş biter diyeceksin. Güçlü olacaksın. Küçük kız gibi değil kararlı bir yetişkin gibi davranacaksın. Aynı evde anlaşamadın olmadı bu kadar basit kendini suçlu hissettirmelerine izin verme çünkü suçun yok her yeni evli insanın istediği şeyi istiyorsun ayıp birşey yapmıyorsun. Kadını da sokağa atıyor değilsiniz yahu gitsin kombili ev bulsun. O senin mutluluğunu ne kadar düşünüyorsa sen de onu o kadar düşünürsün.

haklısın galiba sadece olaylara çok sesssiz kaldım ama öle melek rolleri oynadığımda yok aidat falan derken ben eşimin bana sölediklerini sölüyorum.ayrıca konuşmak daha kolay ama yaşamak zor işte. Yaşarken konuşulduğu gibi kolay olmuyo ki canım

elbetteki huzurlu bir hayat sürme hakkımız var..ama bencil yada anlayışsız insanlar yüzünden
yaşam kalitemizi böyle düşürüyoruz işte..yeni evlisin ve şuanda en güzel günlerini yaşaman gerekiyordu..

burda eşinede çok iş düşüyor..eğer seni gerçekten seviyorsa ve değer veriyorsa,artık bunca yaşadığın sıkıntıları
anlayışla karşılayıp seni gerekirse kiraya çıkarması lazım..
konuşunca eli belinde gelin oluyoruz...gerçekten zor bir durumdasın ama sorunu eşinle çözmen lazım.

o ortamdan kurtulman şart..ama imkan yoksa buna..kendini daha fazla üzme..
Üzüntü her hastalığın davetiyesidir..aklında bulunsun canım..

yazdığın şu metin banada iyi geldi canım..

"üzülme" der, mevlana!
istediğin birşey olmuyorsa , ya daha iyisi olacağı için
yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
her yaşanan yaşanması gerektiği için yaşanır
bize düşen verilene razı gelip sabretmek
GÖR BAK MEVLA NEYLER,
NEYLERSE GÜZEL EYLER...

canım diyelim ki eşimle konuştum ve olmadı yapamadık peki ben bu durumda ne yapacağım. Bü düzende üzülmeden kendimi sıkmadan nasıl yaşayacağım.nasıl mutlu olacağım. öle bunaldım ki zaten kendimi hasta olacak gibi hissediyorum.

tatlım zaten bulunduğun şu zor durumdan seni çekip çıkaracak kişi bunu yapamayacaksa zaten hayat arkadaşlığı nerde kalıyor?

evet sen bilerek evlenmişsin ama sanırım enazından olup olmayacağını
denemek istemişsin ve olmadığını,ev üstüne evin olamayacağını görmüşsün..

bu durumda tek bir seçenek kalıyor canım..

kararlıysan eğer gereğini yapman lazım..annemi özlüyorum diyip önce bi uzaklaş o ortamdan..
bu süre içinde eşinde düşünsün...sende daha rahat bir ortamda olur,sağlıklı kararlar verirsin..

bende evlilik öncesinde çok streslere girmiştim..durumlarımız farklıydı..ben yuvayı dişi kuş yapar gazıyla
tüm işlerin peşinden koştum,düğün mekanından eve alınan mobilyaların montajına kadar tek başımaydım..
bunca yükü kaldırırım ne var dedim ama evlendiğimde troid hastası olduğumu öğrendim..
çok şükür zamanında öğrendimde ilacımı alıyorum..ama şuanda dabazı sıkıntılarım var ve elin oğlu acımıyor..
birde utanmadan diyorki bu hastalığıını benden niye gizledin diyor...ulen sen hasta ettin beni..

bende buaralar yol ayrımındayım..ortak noktamız fedakarlıklarımız canım..
konularımız çok farklı ama inan tek tarafın fedakarlıkları yetmiyor..

bende herşeyden önce sağlığımı düşündüğüm için gerekiyorsa yeni bir sayfa açmak istiyorum.

son olarak tekrarlıyorum...elinden geleni yap eşini ikna etmek için..
eğer olmuyorsada çek gel buralara arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…