Nasıl kurtulucam

Kusura bakmayın ama zaten psikolojik sorunlar yaşayan insanlar bu dediklerinizi yapamaz, zorlanır. Bu kadar kolay olsaydı dik durmak, hiç birimiz bu hastalıklardan muzdarip olmazdık. Allah düşmanımın bile başına vermesin diyorum hastalığım için, yaşamadan bilemezsiniz.

Psikolojik problemim var zaten durup dururken sorun da aramıyorum çok büyük bir hastalıkla uğraşıyorum sekiz aydır ve bu dediklerinizi bende yapmayı çok istiyorum ama emin olun o kadar kolay değil

Içindem geçenleri yazdınız yaşamayan asla anlamaz dışardan o kadar kolay geliyor ki insanlara güçlü ol gez dolaş yenersin demek bir bilseler bu hastalığı yaşayan insan onları yapabilse hasta değildir zaten dediğiniz gibi psikolojik rahatsızlık düşmanıma vermesin Allah

Kesinlikle öyle bazen yataktan çıkmak bile o kadar korkutucu geliyorki bana panik atak yüzünden. Allah kimseye yaşatmasın

interneti kafana takarsan bazen ölücem falan sanıyosun bir hastalık araştırırken mesela. takma demek kolay ama takılabiliyo bazı şeyler cidden. interneti bu anlamda pek kullanma kendini yıpratma lütfen.

Ben de bu hastalığı yaşadım durup dururken değil hem de 8 aylık hamileyken annem kanser oldu ben 2 ay yatalak yattım çocuğum kuvozde kaldı kafayı yeme haddesine geldim ve ben bu durumdayken kimsenin umrunda olmadı kendi kendime geçirdim bittigindeyse ben onların yüzüne bakmadım size sizden başka kimse yardım edemez böyle olmak zorundasın.

Ama siz bence kendinizi baltalamak adına uğraş veriyorsunuz. Böyle bi rahatsızlık aşamasında neden hastalık ile ilgili bi şeyler okuyırsunuz.bunu kendinize yasaklamalısınjz bence.

Bende artık korku filmi izlemiycem diyip yine izliyorum...sonra gerim gerim geziyorum bir kac saat

Hastaliklara kafayi çok takinca hastalikla bağ kuruluyor diyor kimisi.

Onemsemeyin ve herkes aynı sekilde yasamiyor hastaliklari ve tedavisi var şükür.

Her duydugunuza inanmayin nice psikopatlar var sırf umutlari tüketmek için kara haber yayiyorlar.

Ben iyiyim deyin, iyilesecegim, iyilesiyorum vb. deyin kendinize.

Moral her şeye ilaç ve inanin iyileseceginize.

Evet dediginiz gibi herkes de farklı seyrediyor hastalık ama yine de çok etkileniyorum elimde olmadan ve acaba bende mi öyle olucam diye korkuyorum bir kaç gündür kötü düşünce geldi mi hemen zıttını düşünmeye çalışıyorum umarım biraz kurtulurum kaygılarimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…