Bende aynı şekilde yeter kurma bu kadar diyorlar işin garip tarafıda kursuğum şeyler çıkıyor bazenGel dertleselim ya .. bende cok takintiliyim cevremdeki insanlarda sikayetci olmaya basladi
En ufak birşeyde kuruyorum örnek veriyim erkek arkadaşım mesajıma cevap vermesin kuruyorum babam çok alkollü gelsin kesin bana kızdı diye kuruyorum babam kızım demesin kesin bişey yaptım diye kuruyorum ne biliyim ya küçük büyük herşeyi kuruyorumneye takılıyorsun mesela en çok hangi konuda kuruyorsun kafanda?
Yok benimkiler boyle degil ya. Otobuste gitsem cok boş olsa tek kalsam ve ya sofor beni kacirir mi bisey olurmu napar bana vs vsEn ufak birşeyde kuruyorum örnek veriyim erkek arkadaşım mesajıma cevap vermesin kuruyorum babam çok alkollü gelsin kesin bana kızdı diye kuruyorum babam kızım demesin kesin bişey yaptım diye kuruyorum ne biliyim ya küçük büyük herşeyi kuruyorum
Ay bilmiyorum valla ya korkuyorum manyağa bağladım vallaİnce dusunme usutursun' diye laf dolaniyor nette gormusundur..hah iste bende oyleyim...herseyi kura kura sonunda olan bize olcak sonunda....
En ufak birşeyde kuruyorum örnek veriyim erkek arkadaşım mesajıma cevap vermesin kuruyorum babam çok alkollü gelsin kesin bana kızdı diye kuruyorum babam kızım demesin kesin bişey yaptım diye kuruyorum ne biliyim ya küçük büyük herşeyi kuruyorum
her insanın bazı takıntıları vardır ama bu kadarı normal değil arkadaşlar. ilerlemeden tedbir alsanız bi destek alsanız iyi olur :)Yok benimkiler boyle degil ya. Otobuste gitsem cok boş olsa tek kalsam ve ya sofor beni kacirir mi bisey olurmu napar bana vs vs
İnan yapıyorum canım kişisel gelişim kitapları okuyorum kafamı başka yerlere çekmeye çalışıyorum ama olmuyor 5 dakika sonra tekrar kuruyorum . Basit yanlarımı değil ki bazen oleceğimi düşünüyorum ve kuruyorum. Ölümü bile kurup kendime panik yaptırıyorum sanki 5 dakika sonra ölcek gibiKendinle ilgili düşünmeyi bırakırsan rahatlarsın.
Ben öyleyim şöyleyim diyerek olumsuz sıfatları kendine yükleme.
Akışına bırak.
Bu senin elinde. İlaç kullanmak istemiyorsan kitapları kullan.
Kişisel gelişim kitaplarını araştır mutlaka.
En ufak birşeyde kuruyorum örnek veriyim erkek arkadaşım mesajıma cevap vermesin kuruyorum babam çok alkollü gelsin kesin bana kızdı diye kuruyorum babam kızım demesin kesin bişey yaptım diye kuruyorum ne biliyim ya küçük büyük herşeyi kuruyorum
İnan yapıyorum canım kişisel gelişim kitapları okuyorum kafamı başka yerlere çekmeye çalışıyorum ama olmuyor 5 dakika sonra tekrar kuruyorum . Basit yanlarımı değil ki bazen oleceğimi düşünüyorum ve kuruyorum. Ölümü bile kurup kendime panik yaptırıyorum sanki 5 dakika sonra ölcek gibi
Bende ilaç kullanmak istemiyorum zaten dediğim gibi daha önceden kullandım hiçbir etkisi olmadı sadece unutkanlık kaldıkuşkucu yapınız öz güven eksikliğinizden kaynaklanıyor.. öz güven ile ilgili kitapları, netteki yazıları okuyarak bu eksiğinizi giderebilirsiniz
ilaçlık durumda değilsiniz.. ilaç almayın..
Taçam teşekkür ederim tavsiyeniz içinbu da panik bozukluk belirtisi.. ama panik atak değil, panik bozukluk ile ilgili yazılara, kitaplara da bakın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?