nasıl kurtulucam :(

nurnur123

nurnur123
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
87
32
18
31
Çok takıntılıyım çok kafamda kuruyorum herşeyi nasıl kurtulcam bu huyumdannn

İlaç kullanmak istemiyorum . Zamanında kullandım bi etkisini görmedim unutkanlık bıraktı başka bişy yok

Gel dertleselim ya .. bende cok takintiliyim cevremdeki insanlarda sikayetci olmaya basladi

Gel dertleselim ya .. bende cok takintiliyim cevremdeki insanlarda sikayetci olmaya basladi
Bende aynı şekilde yeter kurma bu kadar diyorlar işin garip tarafıda kursuğum şeyler çıkıyor bazen valla nolcak böyle bilmiyorum birde kişiliğimi tanıyamıyorum çift karakter gibi Bi tuhafım anlamadım kendimi

neye takılıyorsun mesela en çok hangi konuda kuruyorsun kafanda?
En ufak birşeyde kuruyorum örnek veriyim erkek arkadaşım mesajıma cevap vermesin kuruyorum babam çok alkollü gelsin kesin bana kızdı diye kuruyorum babam kızım demesin kesin bişey yaptım diye kuruyorum ne biliyim ya küçük büyük herşeyi kuruyorum

Yok benimkiler boyle degil ya. Otobuste gitsem cok boş olsa tek kalsam ve ya sofor beni kacirir mi bisey olurmu napar bana vs vs

İnce dusunme usutursun' diye laf dolaniyor nette gormusundur..hah iste bende oyleyim...herseyi kura kura sonunda olan bize olcak sonunda....

İnce dusunme usutursun' diye laf dolaniyor nette gormusundur..hah iste bende oyleyim...herseyi kura kura sonunda olan bize olcak sonunda....
Ay bilmiyorum valla ya korkuyorum manyağa bağladım valla inan insan bu kadar kuramaz kuruyorum kurduğum yetmezmiş gibi kendimi korkutup telaş yapıyorum panik oluyorum

Kendinle ilgili düşünmeyi bırakırsan rahatlarsın.
Ben öyleyim şöyleyim diyerek olumsuz sıfatları kendine yükleme.
Akışına bırak.
Bu senin elinde. İlaç kullanmak istemiyorsan kitapları kullan.
Kişisel gelişim kitaplarını araştır mutlaka.

Yok benimkiler boyle degil ya. Otobuste gitsem cok boş olsa tek kalsam ve ya sofor beni kacirir mi bisey olurmu napar bana vs vs
her insanın bazı takıntıları vardır ama bu kadarı normal değil arkadaşlar. ilerlemeden tedbir alsanız bi destek alsanız iyi olur :)

Kendi kendine terapı yap yada dr git.. kafada bitirmek önemli

İnan yapıyorum canım kişisel gelişim kitapları okuyorum kafamı başka yerlere çekmeye çalışıyorum ama olmuyor 5 dakika sonra tekrar kuruyorum . Basit yanlarımı değil ki bazen oleceğimi düşünüyorum ve kuruyorum. Ölümü bile kurup kendime panik yaptırıyorum sanki 5 dakika sonra ölcek gibi

kuşkucu yapınız öz güven eksikliğinizden kaynaklanıyor.. öz güven ile ilgili kitapları, netteki yazıları okuyarak bu eksiğinizi giderebilirsiniz

ilaçlık durumda değilsiniz.. ilaç almayın..

bu da panik bozukluk belirtisi.. ama panik atak değil, panik bozukluk ile ilgili yazılara, kitaplara da bakın lütfen

kuşkucu yapınız öz güven eksikliğinizden kaynaklanıyor.. öz güven ile ilgili kitapları, netteki yazıları okuyarak bu eksiğinizi giderebilirsiniz

ilaçlık durumda değilsiniz.. ilaç almayın..
Bende ilaç kullanmak istemiyorum zaten dediğim gibi daha önceden kullandım hiçbir etkisi olmadı sadece unutkanlık kaldı

Ben de senin gibii kurda kurrr.oglum yada kizim okuldalarken,telefon calmasin,kalbim ku kut.onlari aradigimda ikinci calista acmasin,bin sey dusunurum.hep kaybolacaklarmis,calinacaklarmis gibi senaryolar kurarim
Kizim anneme gitmisti.bana geleceklerdi.tlf.acmiyorlar.kesin gaz sizdi oldulerrr...okulda kizim oglum iki dak.gec ciksinlar,kalbim agzimdaaa.bir bagirma hissiii.offf cok kotuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…