nasıl kurtulucam :(

Çok kotu Bi durum değil mi Allah tez zamanda kurtulmayı nasip etsin valla

Çokmu takıntılıyım bilmiyorum ama bugün saat akşam üzeri 5 te bir tepem attı. Şu saat oldu uyuyamiyorum Sinirden. Yatağa yorgunluktan esneyrek girdim bir gram uykum yok kafayı sıyırıcam

Bendede var ama bende o şekilde değil..
Ben mesela biri bişey söylesin ama art niyeti olmasın giderim onun en kötğ ihtimalini çıkartır gelirim..
Derinlere kadar kaza kaza bulurum o olumsuz tarafını..
Erkek arkadaşım çok şikayetçi..
Kendi haklılığını ortaya çıkartmak için yapıyosun bunu diyor

Çok takıntılıyım çok kafamda kuruyorum herşeyi nasıl kurtulcam bu huyumdannn
annem de senin gibi. herşeyi kuruyor. bu davranısının altında yaşadığın bir olay olmalı gibi geliyor. bence izlediğin tv programlarına kadar dikkat et.

Terapi görmelisiniz. Çok ağır ve uzun acılar, depresyonlar yaşamış, bu acıları yıllandırıp, kendine demirbaş edinmiş ve nihayetinde psikologa gitmiş ve faydasını görmüş bir insan olarak söylüyorum bunu. İnsanın kendi kendine çözemediği konularda terapi görmekten başka bir çözümü yok, bunu kabul etmek lazım. Çözümü basit olabilir ama insan kendi bakış açısına ve ruh dünyasına öyle saplanıp kalıyor ki, çözümleri göremeyecek kadar körleşiyor. O yüzden kesinlikle profesyonel yardım almanızı öneririm. Ayrıca psikolojik destek demek illaki ilaç kullanacaksınız demek değil. Ben hiç ilaç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…