Nasıl kurtulurum bu istekten

allah isteyen herkese nasip etsin .bu sabah aklıma geldi benim de beşiğini salladığım kucağıma alıp sevdiğim çocuklar evlat sahibi oldu ben bekliyorum. vardır bir zamanı

Çünkü bir kez değil iki kez değil canim artik 4. de birşey olmaz heralde dedim ama oda gitti.O kadar çok sevinç yaşayip ardindan hayal kırıklığına uğradim ki hiç umudum kalmadı artık.Bir sebep bulunsaydi bende onun için savaşırdım ama bu düşüklerin bir sebebi de yok Allah istemeyince olmuyor ben ne yaparsam yapayim.Dualarim artik yetmiyor

Cnm düsük erkekte sperm dna hasarından olulormus. Ankarada kaan aydos ta tedavi olup 6ay içinde çocuk sahibi oldu üç tane tanıdığım.. bide rahim filmi çektidirken çizik attırılıyormuş tutunma kolaylasıyormus. Bide ankarada timur bey tüp bebekte bir numara..dna hasarı vitamin hapları ve beslenme sekilleriyle düzeltelilor kalıcı olarak. Coğu kisi bilmiyor duyun duyurun bunu.ins. kucağına alırsın sende..

Ahh o 4 yıl bana bir ömür gibi geldi ama siz böyle söyleyince bir nebze olsun yüreğime su serpildi.Bana çok uzun geldi ama demek ki dişaridan bakilinca o kadar uzun bir süre değilmiş.Dualariniz için çok teşekkür ederim.

verdiginiz tüm bilgiler icin çok teşekkür ederim. Bu hafta tekrar dr. randevumuz var eşimle.Bu söylediklerinizi doktoruma danisacagim

Ben de her ay artik biraktim,ugrasmicam hamilelikle filan diyorum ama olmuyor.Zaten kendimi bir rahat birakabilsem.Rabbim yavrulariniza saglik versin ve size bağışlasin.

Çok sagolun,dışaridan bir göz daha farkli bakiyor olaylara.Sizinde sozleriniz icimi ferahlatti.Allah razı olsun

Inanin artik sadaka vermeyi gectim.Yolda muhtac durumda bir cocuk görüyim hemen eline para tutuşturuyorum git bununla ne istersen al kendine diye.Yemek yedigim yerlerde garsonundan aşcisina kadar para birakiyorum hayrina.Bunlari bir bebegim olsun diye degil icimden geldigi icin yapiyorum.Hatta bu kadar eli bol oldugum icin kac kez cevremdekiler tarafindan uyarildim inanin cebimde 2 liram olsun 1 lirasini cikarir veririm.Ay sonu ben parasiz kalirim ama o insanlari biraz olsun mutlu ettigimi bilmek bana yetiyor

Gittigim bir psikolog var.Bana bazi odevler veriyor sunlari sunlar yap diye.Hobi edinmemi istiyor bende yapmaya calisiyorum ama onlar beni ancak 1-2 gün oyalamaya yetiyor,sonra ben yine ayni ben

Benimde iki aylık bebegim karnimda öldü ,daha yeni dış gebelik oldum sağ tüp gitti.ben artık inancimida umudumuda kaybettim.Allah günah yazacak biliyorum ama ona da kırgınım.hayırlısı evet zaten hep böyle dua ettim.halada öyle derim.ilk kaybimdan sonra daha b eterini yaşatma rabbim dedim.yaşattı.yine yaşatacak hissediyorum.üzülme diyemem cnku acısını bilirim.kader.bizim sinavimizda buymuş.Rabbim isteyen herkesin kucağını bebeklerle doldursun.sağlıklı ve ömürlü
Amin

Evet çok iyi anliyorum seni.Ben de artik bu kadari da olmaz dediğim herşeyi yaşadim.Şimdi hamile kalsam bile 9 ay boyunca acaba yaşayacak mi diye gün sayacagimi biliyorum.Çünkü 9 ay karninda tasiyip ölü dogum yapan kadinlar da var onlari dusununce yuregim daraliyor.Nasil bir acidir tarifi yok.İsyan etmiyorum ama anneliği hic haketmeyen onca insan anne olurken bizlerin çektiği bunca acı beni cok üzüyor.Artik telkin edemiyorum kendimi.

evet kapali canim ben seni izlemeye basladim sende beni izle o zaman atabilirsin diledigin mesaji
Çok özür diliyorum konu dışı ama özel mesajda o kapatma ayarını nasıl yapıyorsunuz acaba? Bana her isteyen mesaj atabiliyor şu an, herkesin atmamasını nasıl sağlayabilirim? Kusuruma bakmazsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…