- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Aslında hak etme meselesi değil bu.kimse kötü şeyleri yaşamayı hak etmez.dünya iyisi insanlar imanı inancı on numara insanlarda neler yaşıyor.sınav konularımız farklı sadece.beni kahreden seylere bir ornek vereyin mesela:ailemde K onusmadigim bir kız var.eşimin kuzenunin karısı.aynı zamanlarda evlendik.oda benden haz etmez bende ondan elektrikleri tutmuyor.ikibck yaşında bir çocuğu var.kiskanmiyorum Allah çocuğuna uzun ömürler versin.ama yaşadıklarımı bile bile,beni gördüğü zaman oğluna annnneeeem askimmmmm beebeegim.bağıra bağıra ısrarla bastira bastira aci mi hatırlatması.bilerek.cnku ben yokken öyle değilmiş .yani olay şu .ben asla ve asla ona öyle bişey yapmazdım.birbirimizi sevmediğimiz halde sabaha kadar doğumunun sağlıkla gerçekleşmesi için dua ettim.ama bebeği olan o,kucagi boş olan ben.Rabbim böyle uygun gördü.artık ınan beklemiyorum.korunma surem bitincede nasıl olsa yine olumsuz olacak Di cem.öyle çok dua ettim ki ağlaya ağlaya.hiçbiri kabul olmadı.Allah yardımcımız olsun nediyimEvet çok iyi anliyorum seni.Ben de artik bu kadari da olmaz dediğim herşeyi yaşadim.Şimdi hamile kalsam bile 9 ay boyunca acaba yaşayacak mi diye gün sayacagimi biliyorum.Çünkü 9 ay karninda tasiyip ölü dogum yapan kadinlar da var onlari dusununce yuregim daraliyor.Nasil bir acidir tarifi yok.İsyan etmiyorum ama anneliği hic haketmeyen onca insan anne olurken bizlerin çektiği bunca acı beni cok üzüyor.Artik telkin edemiyorum kendimi.
Canım özel olmazsa sen kendin mi dusk yaptın kurtajmi oldun.yani hangj asamalarda kayıp yaşadın.hepsi aynı sekildemiydiGeceleri hiç uyuyamiyorum.Tek derdim bir bebek sahibi olmak.Ne yaptiysam atamiyorum bu fikri aklimdan.4 tane düşüğüm var,çevremdeki herkes bir evlat sahibi oldu.Hatta zamaninda bizim dugunumuzdeki coluk cocuk bile evlendi simdi bebek bekliyor.
Çok kiziyorum kendime çok,neden bu evlat özlemi hiç bitmiyor.Doktorum birsürü aktivite verdi oyalanayim da unutayim diye ama yok yapamiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.Yarim hissediyorum kendimi,bu eksiklik hissi hiç gecmeyecek mi?Şimdi bir yeğenim olacak,hala olucam yani ama sevinemiyorum ve bu sebepten çok vicdan azabi duyuyorum.Biz 4.5 yildir istiyoruz ama abim evleneli 1 yil oldu ve karisi 8 aylik hamile.Abimi de,gelinimizide cok seviyorum ama bu durum bana cok aci veriyor.Sonrada boyle dusundugum icin sucluluk hissedip aglama krizlerine giriyorum.Benim durumumda olan varmi? biliyorum belki hicbir zaman anne olamayacagim ama bu evlat hasreti bitsin artik ben bittim artik çünkü.
Benim bütün düşüklerim şu sırayla oldu.Önce kese geç göründü.Sonra 7 haftalarda kalp atışı duyuldu ama yinede haftama göre geriden geldi gebeliklerim hep.Hepsinde 8, haftada ultrasonda kanama alanı görüldü ve düşük riski var dendi,bir sonraki hafta da kalp atşı duyulmadı ve kürtaj oldumCanım özel olmazsa sen kendin mi dusk yaptın kurtajmi oldun.yani hangj asamalarda kayıp yaşadın.hepsi aynı sekildemiydi
Ah canim benim yaşadıklarını en içten hissediyorum anlıyorum.dış gebelik bile koymadı ama ilk bebegimi kalp atışı duyulduktan ki gün sonra kaybettim ya.sanırım hicbisey onu benden aldıkları günü unutturamicak.yazarken bile gözlerim doluyor.Benim bütün düşüklerim şu sırayla oldu.Önce kese geç göründü.Sonra 7 haftalarda kalp atışı duyuldu ama yinede haftama göre geriden geldi gebeliklerim hep.Hepsinde 8, haftada ultrasonda kanama alanı görüldü ve düşük riski var dendi,bir sonraki hafta da kalp atşı duyulmadı ve kürtaj oldum
inan ben yapalı çok oldu profil ayarlarından yapabilirsin bildiğim kadarıyla.Profilini düzenleme kısmına gir orada olması lazım nasıl engelleyeceğinÇok özür diliyorum konu dışı ama özel mesajda o kapatma ayarını nasıl yapıyorsunuz acaba? Bana her isteyen mesaj atabiliyor şu an, herkesin atmamasını nasıl sağlayabilirim? Kusuruma bakmazsınız umarım.
Bak canım sen birtanesini bile unutamamışsın.Ben hangi birine yanayım bilmiyorum.Her seferinde mutlu olup o kalp atışını duyupta heveslenmek sonra tekrar gittiğinde doktorun uzun uzun ultrasona bakıp sessizleşmesi off hep aynı senaryo emin olmak için birde alttan bakalım derler ama ne çare giden gitmiş.Sonra yine kürtaj ve ardından uzun süre tutulan yaslar.Keşke hafıza silen bir makina olsa da herşeyi bir kere de silebilsem ve herşeye baştan başlasamAh canim benim yaşadıklarını en içten hissediyorum anlıyorum.dış gebelik bile koymadı ama ilk bebegimi kalp atışı duyulduktan ki gün sonra kaybettim ya.sanırım hicbisey onu benden aldıkları günü unutturamicak.yazarken bile gözlerim doluyor.
İşte bu da beni çok üzüyor.En çok sevinmem gereken şeye sevinemiyorum.Hala olucam ama içim çok buruk.Doğacak yeğenime aldığım kıyafetlere sarılıp ağlıyorum ama onlar bunu bilmiyor.Ben evlat hasretimi yegenlerimle karsilamaya calisiyorum. Evet emziremiyorum, evet karnimda tasimadim ama evladim olsa bundan daha cok nasil severim bilmiyorum. Her seylerine kosuyorum, her seyleriyle ilgileniyorum.
Allahim onlara uzun hayirli saglikli omurler versin.
Siz de boyle yaparsiniz emin olun.
Her serde bir hayir vardir.
Elbet bizim de bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunler gelir. Hayirlisi..
Rabbim sabır versin canim.yaşamayan anlayamaz.sana ozel den birşey yazmak istiyorum burda yasak cnkuBak canım sen birtanesini bile unutamamışsın.Ben hangi birine yanayım bilmiyorum.Her seferinde mutlu olup o kalp atışını duyupta heveslenmek sonra tekrar gittiğinde doktorun uzun uzun ultrasona bakıp sessizleşmesi off hep aynı senaryo emin olmak için birde alttan bakalım derler ama ne çare giden gitmiş.Sonra yine kürtaj ve ardından uzun süre tutulan yaslar.Keşke hafıza silen bir makina olsa da herşeyi bir kere de silebilsem ve herşeye baştan başlasam
İşte bu da beni çok üzüyor.En çok sevinmem gereken şeye sevinemiyorum.Hala olucam ama içim çok buruk.Doğacak yeğenime aldığım kıyafetlere sarılıp ağlıyorum ama onlar bunu bilmiyor.
izlemeye aldım seni cnm sende beni izlemeye alırsan atabilirsin bildiğim kadarıylaRabbim sabır versin canim.yaşamayan anlayamaz.sana ozel den birşey yazmak istiyorum burda yasak cnku
Ankarada başkent uni hastanesinde tüp. Bebek için yada bu şekilde sorunları olana taa nerelerden geliyorlar. Adı göğşen hoca. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kendi annemin doktoru ameliyatına da girdi. Eminim olumlu sonuç alip en kısa zamanda bir bebeğiniz olur.Geceleri hiç uyuyamiyorum.Tek derdim bir bebek sahibi olmak.Ne yaptiysam atamiyorum bu fikri aklimdan.4 tane düşüğüm var,çevremdeki herkes bir evlat sahibi oldu.Hatta zamaninda bizim dugunumuzdeki coluk cocuk bile evlendi simdi bebek bekliyor.
Çok kiziyorum kendime çok,neden bu evlat özlemi hiç bitmiyor.Doktorum birsürü aktivite verdi oyalanayim da unutayim diye ama yok yapamiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.Yarim hissediyorum kendimi,bu eksiklik hissi hiç gecmeyecek mi?Şimdi bir yeğenim olacak,hala olucam yani ama sevinemiyorum ve bu sebepten çok vicdan azabi duyuyorum.Biz 4.5 yildir istiyoruz ama abim evleneli 1 yil oldu ve karisi 8 aylik hamile.Abimi de,gelinimizide cok seviyorum ama bu durum bana cok aci veriyor.Sonrada boyle dusundugum icin sucluluk hissedip aglama krizlerine giriyorum.Benim durumumda olan varmi? biliyorum belki hicbir zaman anne olamayacagim ama bu evlat hasreti bitsin artik ben bittim artik çünkü.
Ins allah nasip eder amaGeceleri hiç uyuyamiyorum.Tek derdim bir bebek sahibi olmak.Ne yaptiysam atamiyorum bu fikri aklimdan.4 tane düşüğüm var,çevremdeki herkes bir evlat sahibi oldu.Hatta zamaninda bizim dugunumuzdeki coluk cocuk bile evlendi simdi bebek bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?