Nasıl kurtulurum bu istekten

Aslında hak etme meselesi değil bu.kimse kötü şeyleri yaşamayı hak etmez.dünya iyisi insanlar imanı inancı on numara insanlarda neler yaşıyor.sınav konularımız farklı sadece.beni kahreden seylere bir ornek vereyin mesela:ailemde K onusmadigim bir kız var.eşimin kuzenunin karısı.aynı zamanlarda evlendik.oda benden haz etmez bende ondan elektrikleri tutmuyor.ikibck yaşında bir çocuğu var.kiskanmiyorum Allah çocuğuna uzun ömürler versin.ama yaşadıklarımı bile bile,beni gördüğü zaman oğluna annnneeeem askimmmmm beebeegim.bağıra bağıra ısrarla bastira bastira aci mi hatırlatması.bilerek.cnku ben yokken öyle değilmiş .yani olay şu .ben asla ve asla ona öyle bişey yapmazdım.birbirimizi sevmediğimiz halde sabaha kadar doğumunun sağlıkla gerçekleşmesi için dua ettim.ama bebeği olan o,kucagi boş olan ben.Rabbim böyle uygun gördü.artık ınan beklemiyorum.korunma surem bitincede nasıl olsa yine olumsuz olacak Di cem.öyle çok dua ettim ki ağlaya ağlaya.hiçbiri kabul olmadı.Allah yardımcımız olsun nediyim

Daha 4 yillik evlisiniz kendinizi bu kadar yormayin bu konuda, dusukleriniz buyuk yikim olmustur tahmin edebiliyorum, ama inanin bazen bize kabus gibi gelen seylerin altindan bir hayir çıkıyor. Her zaman dilerken bile bir bebegim olsun diye degil saglikli bir bebegim olsun diye dileyin. Cooook zor bir hamilelik gecirdigim icin ve gittigim doktorun benimki gibi riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor olmasindan dolayi o kadar kotu orneklerle karsilastim ki bazen gebeligin ilerlemeden sonlanmasi sukredilecek bir sey olmali diye dusunuyorum.
Umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde kavusursunuz bebeginize.

canım Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle.
yaşadıkların eminim çok zordur. ama ümidini kesme.
gün doğmadan neler doğar bir sürü örnekleri var bak.
bence beynin de bu konuyu bitirmen lazım şöyle diyim.
vazgeçmen lazım ama ümitsizce değil. durumu kabul etmenle aynı şey bu.
kabul ettiğinde rahatlıyorsun akışa bırakıyorsun her şeyi bir nevi düşünmekten vazgeçiyor beyin.

Canım özel olmazsa sen kendin mi dusk yaptın kurtajmi oldun.yani hangj asamalarda kayıp yaşadın.hepsi aynı sekildemiydi

Bi kere böyle umutsuz konuşmayı lütfen. Olumlu düşünün ben buna çok inanıyorum. Allah sizin için en hayırlı olacak zaman da size bi sürü evlat nasip etsin inşallah. Bende 1 düşük yaptım ve hayatımın en kötü zamaniydi. Korkuyorum gene olur diye ama olmicak diye kendimi rahatlatiyorum. Lütfen sizde böyle yapın.

Ben evlat hasretimi yegenlerimle karsilamaya calisiyorum. Evet emziremiyorum, evet karnimda tasimadim ama evladim olsa bundan daha cok nasil severim bilmiyorum. Her seylerine kosuyorum, her seyleriyle ilgileniyorum.
Allahim onlara uzun hayirli saglikli omurler versin.
Siz de boyle yaparsiniz emin olun.
Her serde bir hayir vardir.
Elbet bizim de bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunler gelir. Hayirlisi..

Canım özel olmazsa sen kendin mi dusk yaptın kurtajmi oldun.yani hangj asamalarda kayıp yaşadın.hepsi aynı sekildemiydi
Benim bütün düşüklerim şu sırayla oldu.Önce kese geç göründü.Sonra 7 haftalarda kalp atışı duyuldu ama yinede haftama göre geriden geldi gebeliklerim hep.Hepsinde 8, haftada ultrasonda kanama alanı görüldü ve düşük riski var dendi,bir sonraki hafta da kalp atşı duyulmadı ve kürtaj oldum

Ah canim benim yaşadıklarını en içten hissediyorum anlıyorum.dış gebelik bile koymadı ama ilk bebegimi kalp atışı duyulduktan ki gün sonra kaybettim ya.sanırım hicbisey onu benden aldıkları günü unutturamicak.yazarken bile gözlerim doluyor.

inan ben yapalı çok oldu profil ayarlarından yapabilirsin bildiğim kadarıyla.Profilini düzenleme kısmına gir orada olması lazım nasıl engelleyeceğin

Bak canım sen birtanesini bile unutamamışsın.Ben hangi birine yanayım bilmiyorum.Her seferinde mutlu olup o kalp atışını duyupta heveslenmek sonra tekrar gittiğinde doktorun uzun uzun ultrasona bakıp sessizleşmesi off hep aynı senaryo emin olmak için birde alttan bakalım derler ama ne çare giden gitmiş.Sonra yine kürtaj ve ardından uzun süre tutulan yaslar.Keşke hafıza silen bir makina olsa da herşeyi bir kere de silebilsem ve herşeye baştan başlasam

İşte bu da beni çok üzüyor.En çok sevinmem gereken şeye sevinemiyorum.Hala olucam ama içim çok buruk.Doğacak yeğenime aldığım kıyafetlere sarılıp ağlıyorum ama onlar bunu bilmiyor.

Rabbim sabır versin canim.yaşamayan anlayamaz.sana ozel den birşey yazmak istiyorum burda yasak cnku

İşte bu da beni çok üzüyor.En çok sevinmem gereken şeye sevinemiyorum.Hala olucam ama içim çok buruk.Doğacak yeğenime aldığım kıyafetlere sarılıp ağlıyorum ama onlar bunu bilmiyor.

Bilmesinler zaten. Cok uzulurler. Siz de uzulmeyin. Onlarla birlikte sevinin. Allah sizin gonlunuze gore versin..

Ankarada başkent uni hastanesinde tüp. Bebek için yada bu şekilde sorunları olana taa nerelerden geliyorlar. Adı göğşen hoca. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kendi annemin doktoru ameliyatına da girdi. Eminim olumlu sonuç alip en kısa zamanda bir bebeğiniz olur.

Bende sekiz yıllık evliyim. Mucize eseri inancımla duamla ocak ayında hamile olduğunu öğrendim. Fakat sekiz haftalıkken dusurdum. Esim bundan sonra saldı iyce umursamadi. Aynı psikoloji deyim. Ne yapalım yanı umudumuz kaybedip dua etmekten vazmi geçelim. Tabi ki hayır. Akışına bırak bizim için zor ama..... Vakti zzamanı gelecek canım kardeşim başka bi sebebi yok inan. Dusun bi neden sekiz sene önce değil de sekiz sene sonra. Neden iki düşük değil de dört dusuk. Bunların hepsinin bi anlamı var. Çalışmayan biriyse evde uğrayabileceği hobi edin. Aktif ol. Kağanı dağıtmaya çalış. Sana en çok sen yardım edebilirsin...

Seni cok iyi anliyorum. Oncelikle sakin ol,herseyin vakti zamani var. Olmamasi olmasindan daha hayirli belki bilemeyiz ki..

Biz 3 yillik evliydik, 2 yildir olmuyordu. Esimle buyuk bir tartisma gecirdik.(cocuk icin de hazir degildim henuz,niye olmuyor diye dr a da gitmiyordum) hic hamile kalmamistim. Sorun ne bilmiyorduk da.

Bizim, esimin yani 4 adagi varmis. 10 yildir yerine getiremedik. Sonra gecen yil kwalideme ruyasinda soylemisler, o adaklar kesilmezse hic bir dileginiz kabul olmaz ,bir an once kesip dagitin borctan kurtulun diye. Biz gecen yil kurbanla beraber bu adaklik koyunlari da kestik cok sukur.

3_5 ay sonra da tup bebege basladik, ilk denemede oldu ve halen ikizlere hamileyim cok sukur. Tabi ne kdr moralim bozuldu,hergun isten cikinca aglayarak gelirdim ewe,ilaclarda cok sisirmisti beni cok acı cekiyordum. Bi gun dedim, allah im sen goruyorsun beni,cektigim acıları,bikmisligimi.. nolur artik "OL" de, umidimizi tuketme diye dua ederdim hergun ewe gelirken.
Cok sukur 7 ay icinde oldu.

Olacagi kesin degildi, ama umitliydim. Allah im olmuyorsa da vardir bildigin,hakkimda hayirlisini en iyi sen biliyorsun derdim hep. Dunyanin sonu degildi, herkesin olacak diye birsey yok.
Allah diledigine verir,dilediginden alir. Allahtan gelen sey,elimiz kolumuz bagli. Sen yeter ki kalben dua et. Gonlunu ferah tut, ben niye basaramadim diye dusunme. Bu yollardan gecmis biri olarak diyorum, dunyanin sonu degil ki bu. Cocuk olunca_insanlar evlenince kimse kutsanmıyor. Sen elinden geleni yap, olmuyorsa boynumuz kıldan ince napalim bizler kul olarak baska...

Cennette seni bekleyen 4 melegin var,sana sefaatci olacak olan.. dilerim en kisa zamanda hayaline kavusursun. Bak ne guzel hamile kalabilmissin Biz onu da yapamamistik

Buarada kuzenim, 4 dusuk yapti. Tek,ikiz ,ucuz cocuklari oldu tedaviyle. Hep 4 aylik, 5.5 aylikken dustuler. Megerse, rahimde açılma olup dusuk yapiyormus hep. Dikis attilar ve 5.cocugunu kucagina aldi.

Sana moral olsun diye yazmiyorum ama hamile kalabildigin icin cok vahim bi durumda oldugunu dusunmuyorum. Senin bizlerden neyin eksik? Sen neden anne olamayasin ki? Konusunda uzman ,iyi bir dr a gidersen basaracagina inaniyorum. Dusuk sebepleri cok onemli,arastirma yaptir mutlaka. Bagisiklik sistemin mi zayif, vitamin takviyen mi eksik, rahimde mi sorun var, bunyen bebegi mi kabul etmiyor, genetik mi, hormonal biseymi vsvs... bunlarin iyi arastirilmasi gerekir.
Lutfen uzme kendini, uzulursen hic olmaz,kendine baska ugraslar bul, bu konuyu dusunme ve sunu unutma
"bizler aciz birer kuluz, allah ol derse olur, o istemezse yaprak bile kipirdamaz. Biz ölsek de, istesek de istemesek de kaderimiz belli aslinda_dogdugumuz gun yazildi hersey. Dolayisiyla kendini bosyere uzme.olup olmayacagi belli aslinda bizler bilmiyoruz,vakti gelecek elbet. Sen iyi bir dr a git,elinden geleni yap,dua ederek bekle..."

"Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle… " diye dua edelim

Insallah guzel sonuclarla gelirsin,kendini yipratma, allah hakkinizda en hayirlisini versin tez zamanda. Dualarim seninle

Son düzenleme:
Bi tanıdığım yıllarca uğraştı sonunda pes etti. Bir arkadaşının bebek haberini alınca içine bi umut doğmuş hemen test yaptırmış pozitif. Kızı şimdi 5 yaşında :)

Umutsuzluğa dusmeyın. Ama sürekli bu düşünce ile kendinizi paralamayin. Siz degerlisiniz sizin hayatınız. Çok zor anlıyorum ama.. inş tez vakitte mutlu haberi alırsınız..

Ins allah nasip eder ama
Allah vermiyorsa bi sebebi vardır
Buda belki senin sınavındr
Herşeyin bir sebebi var inş olur bebeğin

Lütfen boyle umutsuz konusmayin. Ben nisan ayinda 27 haftalik doğum yaptim. Oğlum bir hafta kuvezde yasadi doğduğu günün haftasında kaybettim. Dünya basima yikildi sandim. Aylarca kendime gelemedim hala da öyle. Ama isyan etmedim. Çünkü hayatta herşey dört dörtlük olsa insanlar neye sukredecekler. O yüzden herkesin omtihani farkli. Kimi boşanma arefesinde hamile olduğunu öğreniyor kimi KV kp çekiyor kimi sagligindan. O yüzden bu acidan sonra sukredecek çok seym oldu. Ve Dr lar bana aynisşeyi yasama ihtimalinin %50 olduğunu söylüyorlar. Ama Allah isterse herşey olur.
Sakin sakin isyana düşme cennetin kapisinda birsuru bekcilerin var öyle düşün. Annemi almadan gitmem diyen ve hep bebek olarak kalacak meleklerin var. Daha çok dua etmelisiniz.
Buarada düşük haftalarina bakinca genetik testlerini yaptirdin mi? Kan pihtilasmasi olabilir gibi geldi. Bence Dr Daniş mutlaka bu konuyu. Ve sabret. Rabbim herkese saglikli sihhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin dizede banada. Burada o kadar çok kişiden dua aldiniz ki belki birimizinki kabul olacak bilemeyiz :)
Burada bende artik bebek istiyorum. Dualarinizda banada azicikda yer verirseniz çok sevinirim. Yeni bebeğim inşaallah tüm acilarimi unutturacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…