Nasıl kurtulurum bu istekten

ah bu nası bı ateştir yanmayan bılmez rabbim en kısa surede size evlat nasip etsın

moralde çok önemliymiş biraz uzaklaşabılsenız bu konuda çok zor bılıyorum ama az bı uzaklaşsanız kendıliğinden herşey istediğiniz gibi olucak

bekarım ama bu işlerle ilgimi öğrendiğim ve gördüğüm şey, ille de olsun çok istiyorum psikolojisinden çıkıp akışına bırakınca kısacası rahatlayınca daha kolay gerçekleştiği.

Kendinizi bu kadar perişan etmek yerine
Neden kimsesiz bir çocuğu evlat edinmiyorsunuz
Bu dunyadaki en büyük sevabı işlemiş olursunuz

Allah sana istediğin hayırlı evladı versin daha çok genç olmalısın size tavsiyem birseyi çok isteyince o şey bir nevi sizin imtahaniniz oluyo ve hayatınızı alt üst ediyo bundada bir hayır var diyip sabretmek akışına bırakmak en güzeli

Cok hassas bir durum o yuzden yazacaklarim kinusubda endiseliyim
Ama belki iyi gelir diye dusunerek yaziyorim
Evladi olamayip hayvan sahibi olan insanlar var bir hayvan alsan ya da evlatlik olmasa da yetim cocuklarla ilgili derneklerdeki etkinliklrrde bulunsan . Sadece manevi anlamda oluyor bu etkinlikler. Yani o istek ve sevgiyi baska seylerle doldurmaya calissan.
Ama bunlar en sonun da sonu olan yontemler.
Demek istedigim sen daha yolun cok basindasin bizom bi yakinimiz balla cocuk sahibi oldu hem de umudu kestigi bir zaman içindem ne bileyin hacamat falan da deneyen var. Ama bence en onemlisi kendini fazla strese sokma olmuyor diye. Hayata bir kere geliyoruz
Belki allah senin yuzuni de baska seylerle guldurur
İnşallah hayırlı ve uzun ömürlü bur evlat sahibi olursun

Neden bu kadar umutsuzsunuz.. Bakin benim arkadasiminda 4 tane düsugu vardi. Bir tanesini normal doğumla almışlardı ve görmüştü bebeğini. Çok kötü bunalimdaydi. Tedavi de gördü. Pko lu üstelik.. Çok şükürler olsun ki şimdi hamile. Allahtan ümit kesilmez. Arkadaşım hiç umudunu yitirmedi. Bol dua edin. Rabbim İnsAllah size de nasip eder bir evlât. Ben inanıyorum.. Umudunuzu,inancınizi kaybetmeyin. Allah büyüktür..

O kişi de aklınca bir çeşit intikam alıyor sizden.Ne bileyim Allah'tan yakınlarımın hiç birinden bu tarz davranışlar sezmedim.Ben onların evladını kucağıma alırken çekiniyorum ama Allah onlardan razı olsun,onlar nazar ederim filan diye düşünüp sakınmıyorlar evlatlarını benden çünkü böyle bir durum yaşayan çok kişi var buradan okuduğum kadarıyla.Ben sadece dış kapının dış mandallarından çok sıkıldım,hani şu üzerine vazife olmayan herşeyi sorup dedikodu malzemesi arayan tiplerden.Dua ve tevekkülden başka çare yok ama gönlüm artık çok yorgun.

Evet elbetteki ilerlemiş bir gebeliği kaybetmekle benim gibi 2 haftalık bir bebeği kaybetmenin acısı bir olamaz.Telkinleriniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim

Bahsettiğiniz doktoru araştırıcam,çok teşekkürederim.

verdiginiz tüm bilgiler icin çok teşekkür ederim. Bu hafta tekrar dr. randevumuz var eşimle.Bu söylediklerinizi doktoruma danisacagim
Danış cnm komsum sorduğunda da ya boş isler filan demişlerdi umarım seninki iyi yönlendirir..

Bu arada kaan beyin hastalarının topikleri var bu sayfada incele bi derim.

Canım benim yaa o hamiş halinle nasılda uzun uzun yazmışsın,tüm yazdıklarını teker teker okudum ve gerçekten yazdıklarında moral ve huzur buldum.Duaların ve temennilerin için sonsuz teşekkür ederim.Bebişlerini sağlıkla al kucağına doyasıya bağrına bas inşallah.Çok teşekkür ederim canım

Biz tesekkur ederiz teyzesi
Insallah sen de basaracaksin. Inan daha once hic hamile kalamamis biri olarak, dusuk yapanlari gorunce ne kadar sanslilar en azindan hamile kalabiliyorlar derdim icimden... sonra kendime bakip uzulurdum. ve edindigim bilgilere gore hic hamile kalamayanin durumu daha karisik.

Bence 4 yil cok da uzun bir sure degil. bizde 3.5 yillik evliyiz,daha yeni oldu bak. Demem o ki karamsarliga dusmek icin daha cok erken, kendini yipratma. 40 yasindaki insanlar bile hamile kalabiliyor sen niye olamayasin?
Ben cevremdeki hamile haberlerini duyunca, hayirli olsun dedikten sonra icimi bir huzur kaplardi az kaldi benim de olacak elbet diye. Bak bir istedik iki geliyor..

Sen yeter ki inan, tevekkul et. allah im sizin de yuzunuzu guldursun insallah. Ic huzur,saglik,mutlu bir yuva,seni seven bir eş evlat sahibi olmaktan cok daha onemli bence. Allah , sabredenlerle beraberdir. Tum kalbimle derinden dua ediyorum...
Son durumlarini ozelden de yazabilirsin,mutlu haberlerini bekliyoruz.

Çok geç cevap yazdım ne olur kusura bakma,bana çok moral verdin evet eşim ve yuvam hepsi için çok minnettarım.Zaten böyle bir eşim olmasa çoktan ikimizde ayrı yollara gitmiş olurduk şimdi.Buradaki herkes bana çok moral verdi ve o kafamda büyüttüğüm 4 sene o kadar da uzun bir zaman dilimi gibi gelmiyor şuan bana.Başka insanlarla konuşmak,onların bakış açısıyla hayata bakabilmek beni biraz olsun kendime getiriyor.Hele ki sen karnı burnunda bir meleksin ve bana yazdıkların o kadar masum ve moral verici şeyler ki gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.Senin doğumunu ve bebişleri buradan merakla takip edicem inşallah,sağlıkla doğsunlar.Güzel yüreğin kadar güzel ömürleriniz olsun canım benim

Geç cvp yazdım kusura bakmayın,içinde bulunduğum durumu anlamanız ve bunun için ettiğiniz dualar benim için çok kıymetli.Çok ama çok teşekkür ederim.

Ben tam 13 yıl sonra olmuşum. 13 yıl beklemişler dile kolay. Ve artık umudu kesmişler. Ama bak oldumda 21 yaşına bile geldimde seni teselli etmeye çalışıyorum buralarda.
O yüzden umudunu kaybetme..

bekarım ama bu işlerle ilgimi öğrendiğim ve gördüğüm şey, ille de olsun çok istiyorum psikolojisinden çıkıp akışına bırakınca kısacası rahatlayınca daha kolay gerçekleştiği.
Evet bu dedikleriniz çok doğru şeyler,ben de o psikolojiden nasıl çıkarım diye sizlerin fikirlerini almak istedim.Rabbim size benim yaşadıklarımın zerresini yaşatmasın.Bekar bir bayan olarak sorunuma cevap yazmanıza ayrıca mutlu oldum,duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Kendinizi bu kadar perişan etmek yerine
Neden kimsesiz bir çocuğu evlat edinmiyorsunuz
Bu dunyadaki en büyük sevabı işlemiş olursunuz
Onu düşünmek için sanırım biraz daha süreye ihtiyacım var,evli misiniz bilmiyorum ama bu durumda kalınca insan kendi canından ve o çok sevdiği adamdan bir parça dünyaya getirmek istiyor.Evlat edinmenin sevabı elbette tartışılamaz ama ben başka birisinin çocuğunu evlat edinmenin kendi çocuğunu dünyaya getirmekten çok daha büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum..Hele ki benim gibi duygusal ve hassas bir insansanız,ona sahip olduğum her an ''ya gerçek ailesi bir gün dönerse ve onu benden almak isterse,yada evlatlık olduğunu öğrenince benden nefret ederse'' bu ve bunun gibi birçok sorunu göğüsleyebileceğimi şuan için sanmıyorum ama gelecek ne gösterir bilinmez elbette.

Dualarınız benim için çok kıymetli,zaman ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…