Nasıl küs kalınır? Koca kişisi? ?


Eşin nereli cnm?
 
Kusmek bizimkilerin de adetlerinde var.bir neden bulup bir sene birbirlerine kuserler sonra cnm cicim olurlar.bu olmazsa olmazlari artik anladim.
Gel gör ki ilk evlrndigimiz zaman esim birseye cvp vermiyor küsmeyi tercih ediyor.surat yapiyor.ben nasil astim bilmiyorum galiba aynisini ona yaptim.ara ara yine surat yapiyor cunku aliskanlik onunkisi.sonra diyor ki bana niye surat yapiyorsun farkinda degilsin sen yapiyorsun,sen baslattin diyorum.ne dusundugunu hic bilemiyorum ustune gitmedigim surece.ustune gidince de tartismaya dönebiliyor.sinir bozucu evt.
 
bende de var o dertten. küser konuşulması gereken durumda da ters ters söyler falan. yemek yaparım yemez.kavgaya can atar.

bende kolayını buldum ona yemek yapmıyorum ütü yapmıyorum temizliği de üstüne yıkıyorum.bir de para istiyorum.ohh olsun
 
@Burtonaddict iyi de nasıl devam ettiririz bu küslügü? Ben yapamiyorum var mi bi yoluHiç benim tarzı değil ne o öyle çocuk gibi ?
Bizim durumda şu anda öyle. Benim eşim de bir şeyi kafaya takıp küsuyor. bende ayni senin gibi küsemiyorum. Bu sefer evde huzursuzluk oluyor. Çok zor bir durum gerçekten
 
Bizim durumda şu anda öyle. Benim eşim de bir şeyi kafaya takıp küsuyor. bende ayni senin gibi küsemiyorum. Bu sefer evde huzursuzluk oluyor. Çok zor bir durum gerçekten
Canim biraz umursamaz davranmak gerekiyor galiba.bak bizim olay söyle çözüldü. Eskiden olsa ben bu konuyu konuşup içimi rahatlatmak isterdim.şimdi eve geldim. Gerginliğin geçmişti ve evdeki herkesle gayet normal konusuyordum.eşim dahil.o da normallesti.hiç bir şey yokmuş gibi devam ettik.
Artık ciddi mevzu olmadıkça böyle davranacagim ben.ciddi bir mevzu olduğunda da onunla aynı tepkiyi verip (konusmayip)biraz uzaklaşmak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…