- 20 Nisan 2013
- 156
- 155
- 103
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
-
Çok kötü bir huy. Basit bir konu için küs mü kalınır? Daha bugün arkadaşımla konuştuk annesi vefat etmiş. Hayat yalan kimseyi kırmaya değmez diye. Yazık günah iki günlük dünyanın tadını çıkarmak varken küslük niye?Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Yakın bi zamanda genel sıkıntılarla ilgili aile Terapisine gittik.iyi de geldi.
Amma velakin ben bu kusme olayını aşamiyor aynı evde de devam ettiremiyorum.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Uzun oldu ama bu kız napsin şimdi?
Sizde ona kusun nasil oluyormus anlasin kusun sessiz kalinSelam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Bir AnlasamÇok kötü bir huy. Basit bir konu için küs mü kalınır? Daha bugün arkadaşımla konuştuk annesi vefat etmiş. Hayat yalan kimseyi kırmaya değmez diye. Yazık günah iki günlük dünyanın tadını çıkarmak varken küslük niye?
Canım bana kalsa bende küserim ama eşimin bi huyu var hiç ama hiç küs kalamaz.sabah kavga ettik diyelim küstük akşam eve bi gelir sanki o kavga eden biz değiliz.yada gün içinde bi arar mutlaka.bana kalsa heleki suç ondaysa asla konuşmam yüzüne bile bakmam.aslında hiç iyi bi huy değil.eşimde ben gibi olsa baya bi küs kalırız.benim annemde böyleymiş.babam bi gün dayanamamış böyle küsersen boşancam senden demiş.o zamandan beri küsmez der babam.bu biraz huy canım sanırım.Kızlar hayat böyle basit şeylere kusmek için fazla kısa. Ne denir nasıl davranilir bu adama ?
nomunomuchua nasıl yapıyorsun ? Yani yemek yapıp çağırayım mı? Yoksa bende mi hiç konuşmayayım? Yani kendinizi nasıl motive ediyorsunuz küs kalmak umursamamak için ?
Görmemezlikten gel. Bir şey sorarsa ters cevap ver. Değer vermiyormuşsun gibi hissetsin. Bskalım sonra küsebilecek mi sanaNarcoleptic insomniac iyi de nasıl devam ettiririz bu küslügü? Ben yapamiyorum var mi bi yoluHiç benim tarzı değil ne o öyle çocuk gibi ?
ben de eşimden cektim bu konuda. ya günlerce küs davrandığı olurdu. sürekli söylerdim bak dünün kavgasını bugüne tasıma dıye yok. yani onun küsmesinden bana sıra gelmezdiNarcoleptic insomniac iyi de nasıl devam ettiririz bu küslügü? Ben yapamiyorum var mi bi yoluHiç benim tarzı değil ne o öyle çocuk gibi ?
Çok zor durum allah yardımcınız olsunSelam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?