- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
-
@nomunomuchua nasıl yapıyorsun ? Yani yemek yapıp çağırayım mı? Yoksa bende mi hiç konuşmayayım? Yani kendinizi nasıl motive ediyorsunuz küs kalmak umursamamak için ?
Allah sabir versin size..Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Yakın bi zamanda genel sıkıntılarla ilgili aile Terapisine gittik.iyi de geldi.
Amma velakin ben bu kusme olayını aşamiyor aynı evde de devam ettiremiyorum.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Uzun oldu ama bu kız napsin şimdi?
Trip atan erkek var oda bi tık daha iticiAy kusen erkek kadar itici baska bir sey var mi acaba.
Can cikar huy cikmaz. Oyle gormus oyle devam eder.
Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Tvyi kapattın diye miOf of kusen erkek kadar beter bir şey yok. Ben de 3 yıldır çekiyorum bunu. Bazen neye kustgunu bile anlamıyorum ve ne kadar sorarsam sorayım soylemiyor. Telefonda konuşuyor benimle ya da şuraya gidelim dediğimde geliyor, başka insanların yanında da gayet normal davranıyor ama başbaşa kaldığımizda ağzını bıçak açmıyor, bir şey soruyorum asla cevap vermiyor. Canıma tak etti Birgün kustugunde ben de uzattım meseleyi ben de ona küstüm. Bu defa küsecegini anlar anlamaz resmen yalvardım buna, böyle yapma artık kaldiramiyorum dayanamiyorum, sen beni hiç mı kirmadigini saniyorsun, ben senin her lafına alinsam gucensem biz hiç konusamayiz bile ama umursamadi. bende de kayış koptu ben de küstüm. tam 3 hafta konusmadik. Ama psikolojim bozuldu. İnadi inat. En sonunda yine her zamanki gibi ben gittim gönlünü almaya 2 gün ugrastim. Ondan beri öyle çok küsme meselesi olmadı galiba o da anladı ne kadar yıpratıcı olduğunu. Bir de ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama her şeyden alınan gücenen bir adam. Bi keresinde o izlerken tvyi kapattım diye günlerce konusmamisti benimle. Off valla işin zor.
Benim eşimdede vardı sevgiliyken bu huy bu kadar basit şeylere değildi ama kendi kendine yanlış anladığı bişeye küserdi yanımdaysa giderdi telefondaysa o telefon en az 3 gün kapanırdı bende çok konuştum ama fayda etmedi baktım laftan tatlı dilden anlamıyo bana ne yaptıysa aynısını yaptım benim büyütecek çocuğa değil yanımda duracak bi erkeğe ihtiyacım var bu şekilde devam etmez bu iş ben sabırlıyımdır ama o sabrıda taşırırsan dönüşü olmaz giden şeylerin beni zorlama dedim ve oymuş meğersem benim öküzüm tatlı dilden anlamıyomuş illa sert yapacakmışsın Bi dahada yapamadıSelam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Bi
Bir Anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?