Yeni çalıştığım iş yerinde, özel hayatımla ilgili hickimseyle konuşmama kararı almama rağmen susamadım
Yeni şehir yeni ev yeni bir başlangıç diyerek anı bir kararla geçmişe perde çekmiştim boşandıktan sonra.
Bi arkadaşla perde muhabbeti yaptık. Perdelerini değiştiriyormuş. Ben de degistirdim bak böyle dedim resmini gösterdim.
Sonra idareden müdür yardımcısı geldi. Numara değişikliğimi bildirmem lazımmış.
Bu arkadaş bana dedi ki, hem eşyalarını değiştiriyorsun, hem yeni bir şehire tayin istemişsin hem de numaranı değişirmişsin sende bir şeyler var. Ben de boşandım bak bana anlatabilirsin dedi. Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum dedim. Yüzüme baktı, çok güçlü görünüyorsun sen mi terk ettin dedi . Ben de hayır terkedildim dedim. Nasıl yani sen çok güzelsin falan dedi aldatildim dedim.
Sonra naptı biliyor musunuz? Kapıyı kapatıp fısır fısır kendi başına gelenleri anlattı. Ben çok rahatsız oldum. Hiç dertleşme modunda da değildim.
Aradan 2 ay geçti arada iletişim halindeyiz falan. Bugün bi yalnız animda geldi, şu arkadaş da boşanmış, şu ikinci evliliğini yapmış, şu siddet görmüş falan. Beni ilgilendirmiyor dememe rağmen susturamadım.
Sonra eve geldim ve mesaj attim. Başkalarının özel hayatını bilmek beni çok rahatsız etti lutfen benim hakkımda kimseyle konuşma dedim. Defalarca aradı beni. ne diycem ki ? Konuşsa da ben hakettim.
Nasıl manipule olmazdım ki. Rest çekemiyorum kimseye. Kotu niyetlii olduğunu düşünüyorum şuan arkadaşın.
Kırıcı olmadan beni tenhada kıstırıp dedikodu yapmasını nasıl önlerim? Yanıma gelirken hemen kitap açıyorum okuyormuş gibi yapıyorum. Ama kaçmak değil rahatsız olduğumu ifade etmek istiyorum