Nasil mesafe konur ?

Konusmuycaksin o ortamda 3kisimisiniz o konusurken lafina atlayacaksin onu muhabbetten saf disi birakacaksin size seslendiginde hemen bakmayacaksim 2veya 3. Cagirisinda himm neoldu diyecesin zarif degil kaba davranarak onun senden uzak durmasini saglayacaksin

Düşmanım cok olma nedeni ni buldum ; (((

Uluslararası mesafe varmış işte , daha ne istiyorsun :d

Kolunu ileri doğru uzat, bana bu mesafede durun de canım. Net çözüm..

Valla ben çok mesafe koyuyorum insanlarla arama :) mesela kv ile arama ciddi bir mesafe koydum. İlk evlendiğim zamn 1 hafta evimden çıkmadı,bende hiç ilgilenmedim yokmuş gibi davrandım şimdi bi kahve içmeye dahi gelmiyor. Çağırmadan asla gelmez :)
Diğer insanlarla da aynı şekilde sevmediğim biri olunca mesafeli davranırım tek yapabileceğin şey bu. Mesafeli davran. Başka bir olayı yok.

Ilk tanımanızda nasıl davrandığını, nasıl mesafe koyuyor sunuz

Ben hiç mesefa koyamam herkes istediğin i söyler yapar bana ; (( çok zarar gördüm cok üzülüyorum nasıl mesafe koyuyorsunuz ayrıntılı anlatır mısınız?

Ben hiç mesefa koyamam herkes istediğin i söyler yapar bana ; (( çok zarar gördüm cok üzülüyorum nasıl mesafe koyuyorsunuz ayrıntılı anlatır mısınız?

Canım ayrıntısı yok ki bunun normal mesafeli davran. Bende nasıl anlatacağımı bilmiyorum ki.
Laçka olma yani ilk tanıştığın zaman soğuk davran. Mesafe böyle koyuyorum insanlara soğuk davranarak.. dahasını nasıl anlatabilirim hiç bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…