Nasıl mesafe koyabilirim

civciv356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
18
9
1
Arkadaşlar benim pek anlaşamadığım yani bana zarar veren bir arkadaş grubum var ama mesela bir yerlere gidiyorlar herkes gidiyor diye bende gidiyorum gitmeyince trip atıyormuş gibi olup yanlış anlaşılır diye. Acaba bir insanı kırmadan nasıl mesafe koyup uzaklaşılır?

Son düzenleme:
Sana zarar verenlerle neden ortama gidiyorsun ki? İşim var gelemem diye salla

Sana zarar veriyorlarsa , direkt uzaklaş mesafe koyma , iletişimi tamamen kes.
Ne düşündükleri de umurunda olmasın zaten...

Peki bu kadar önemsemek niye?
Bir iki gelemem işim var de sonrasında onlar da çağırmaz zaten

benim tarzı bana uyamayan arkadaşlarım vardı (zamanla anladım tarzımızın uymadığını) bir kaç kere bahane üretip gitmedim çağırdıklarında sonra onlar da çağırmamaya başladı. ve bir süre sonra selamı da kestiler hatta bazıları yüzüme bakmıyor bu tarz gruplarda dedikodu da olur bazıları çok da büyütür hele zarar da veriyorlarsa direk bahane bulup uzaklaşın gitsin.

İsim var gelemem deyin,tekrar tekrar cagirmazlar

neden trip yaptığını düşünsünler ki, zaten düşünseler ne önemi var, insanın işi gücü olamaz mı yani

Sana zarar veren insanların neden tribini çekmek zorunda hissediyorsun ki? Bıçak gibi kes görüşmeyi. Sorarlarsa gelmek, görüşmek istemiyorum de bitir..

Kaç yaşındasın? Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum. Zira ben 30'lu yaşlarıma gelince sevmediğim insanlara tahammül etmek, istemediğim yerde bulunmak zorunda olmadığımı, nerede huzurluysam orada durmam gerektiğini anlamıştım.

Her çağırdıklarinda işim var isim var isim var.. Bu kadar basit, kimse bana zorla bisey yaptiramaz net.. Cokta takılma salla gitsin

Haklısın bende biliyorum da işte aynen 22 yaşındayım aslında zarar veriyor derken sinirlendiriyorlar beni sadece bazen ama kendimi iyi hissetmiyorum yani sonuçta

direk uzaklaş sana zarar veren insanları düşünmek pek mantıklı değil açıkçası

Arkadas grubu dediginiz olusur, yikilir, sonra yenisi olusur, sonra o da yıkılır. Bu cok tuhaf bir durum degil. Insanlar da zaten gruptan cikani cok da önemsemezler. Birkac kere işim var deseniz bir daha da onlar sizi cagirmaz. Olur biter.

aynen zarar veriyor derken onu kasttetmiştim zaten sürekli birbirlerinin arkasından konuşuyorlar ezmeye çalışmalar falan gelemiyorum böyle şeylere o yüzden yalnız kalmak istemiyorum ama onlarsız daha mutlu olduğumu farkettim

Mutluluğun anahtarlarından biridir "zarar veren insandan sessizce uzaklaş"
Yaş biraz ilerleyince önemsememeye başlarsınız.
Sizi psikolojik açıdan yoran insanlar bir zahmet kırılsınlar.
Arkadaşsız kalmaktan korkuyorsanız şunu söyleyeyim. Arkadaştan daha bol bir şey yok. Dost lazım insana o da çok az.

Bir iki görüşmeye işinizin olduğunu söyleyin zaten sonrasında yavas yavas onlarda çağırmamaya başlayacaktır .
işte öyle yapmak istiyorum zaten ama hayır diyemiyorum malesef bugün hatta eve gitmem lazım falan dedim ilk sonra ısrar edince gitmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…