Arkadaşlar benim pek anlaşamadığım yani bana zarar veren bir arkadaş grubum var ama mesela bir yerlere gidiyorlar herkes gidiyor diye bende gidiyorum gitmeyince trip atıyormuş gibi olup yanlış anlaşılır diye. Acaba bir insanı kırmadan nasıl mesafe koyup uzaklaşılır?
Arkadaşlar benim pek anlaşamadığım yani bana zarar veren bir arkadaş grubum var ama mesela bir yerlere gidiyorlar herkes gidiyor diye bende gidiyorum gitmeyince trip atıyormuş gibi olup yanlış anlaşılır diye. Acaba bir insanı kırmadan nasıl mesafe koyup uzaklaşılır?
Zarar veriyor derken aslında öyle değilde yani psikolojik olarak beni sinirlendirip üzüyolardıSana zarar verenlerle neden ortama gidiyorsun ki? İşim var gelemem diye salla
Haklısın bende biliyorum da işte aynen 22 yaşındayım aslında zarar veriyor derken sinirlendiriyorlar beni sadece bazen ama kendimi iyi hissetmiyorum yani sonuçtaSana zarar veren insanların neden tribini çekmek zorunda hissediyorsun ki? Bıçak gibi kes görüşmeyi. Sorarlarsa gelmek, görüşmek istemiyorum de bitir..
Kaç yaşındasın? Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum. Zira ben 30'lu yaşlarıma gelince sevmediğim insanlara tahammül etmek, istemediğim yerde bulunmak zorunda olmadığımı, nerede huzurluysam orada durmam gerektiğini anlamıştım.
aynen zarar veriyor derken onu kasttetmiştim zaten sürekli birbirlerinin arkasından konuşuyorlar ezmeye çalışmalar falan gelemiyorum böyle şeylere o yüzden yalnız kalmak istemiyorum ama onlarsız daha mutlu olduğumu farkettimbenim tarzı bana uyamayan arkadaşlarım vardı (zamanla anladım tarzımızın uymadığını) bir kaç kere bahane üretip gitmedim çağırdıklarında sonra onlar da çağırmamaya başladı. ve bir süre sonra selamı da kestiler hatta bazıları yüzüme bakmıyorbu tarz gruplarda dedikodu da olur bazıları çok da büyütür hele zarar da veriyorlarsa direk bahane bulup uzaklaşın gitsin.
işte öyle yapmak istiyorum zaten ama hayır diyemiyorum malesef bugün hatta eve gitmem lazım falan dedim ilk sonra ısrar edince gitmek zorunda kaldımBir iki görüşmeye işinizin olduğunu söyleyin zaten sonrasında yavas yavas onlarda çağırmamaya başlayacaktır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?