- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.439
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
evet bunları yapmalıyım ama bir yapabilsem...umrunda degilmis gibi davran kendine Hobby bul aradiginda hemen cikma yazdiginda telefona yapisma ne yapiyor ne ediyor diye sürekli düsünme. Anlar zaten.
evet haftada bikaç kere. ben pek aramıyorum ama o aradığında ben de arıyorum ertesi günü.Ne sıklıkla görüşüyorsunuz yani arada birbirimizi arıyoruz demişsiniz. Haftada 1-2 kere mi mesela? Eğer öyleyse zaten yeterince mesafe koyulmuş sanki
oldukça laçkalaştı,yoruldu ve yıprandı ilişkimiz. kendini nimetten saymaya başladı. dün arkadaşla oturuyorduk sen de gel oturalım dedim gelmedi mesela. arayı düzeltmek isteseydi özleseydi mutlaka ne yapar eder gelirdi. bu olaydan sonra çok sinirlendim zaten ve mesafe koymaya karar verdim.Bir süre umursama ilişki de laçkalaşmış zaten kendini toparla yeni bir düzen kur zaten ertesi gün peşinde dolanacaktır.
Neden yapamayasın?evet bunları yapmalıyım ama bir yapabilsem...
evet haftada bikaç kere. ben pek aramıyorum ama o aradığında ben de arıyorum ertesi günü.
oldukça laçkalaştı,yoruldu ve yıprandı ilişkimiz. kendini nimetten saymaya başladı. dün arkadaşla oturuyorduk sen de gel oturalım dedim gelmedi mesela. arayı düzeltmek isteseydi özleseydi mutlaka ne yapar eder gelirdi. bu olaydan sonra çok sinirlendim zaten ve mesafe koymaya karar verdim.
onu söyleyemiyorum işte canım. üç yıllık bir ilişki sonuçta ve alışkanlık mı sevgi mi bilmiyorum kopamıyorum ondan. dediklerini söylemek aslında net ve temiz bir çözüm evet ama dilim varmıyor söyleyemiyorum...eski heyecanınızı bulamadığınızı
bu şekilde görüşmenin de sizi sıktığını söyleyin bence
birbirinizin zamanını da çalmamış olursunuz boşuna
net ve dürüstçe..
haklısın öyle yapmaya çalışacağım.. zaten kendime vakit ayırdıkça ona olan ilgim de azalır ve mesafe kendiliğinden konur belki.Neden yapamayasın?
Kendine vakit ayır hem bu sana da iyi gelecektir.
evet canım ben de anlamazdım ara da neymiş derdim. ama bitsin diyemediğim için ara verelim diye ben kendim dedim.ilişkide ara vermek ben hiç anlam veremiyorum. bitmiş sizin ilişkiniz. umursamamaya çalış.
5 yıllık ilişkimin sonucunda 5 yıllıkta evliyim toplamda 10 yıldır birlikteyiz çok kavga ettik çılgınlar gibi tartıştık. birgün olsun ara vermek aklımıza gelmedi. 4 4lük değildik. demem o ki; ara verildimi o ilişkiden hayr gelmez!! demekki sizde çoğuşey bitmiş.haklısın öyle yapmaya çalışacağım.. zaten kendime vakit ayırdıkça ona olan ilgim de azalır ve mesafe kendiliğinden konur belki.
evet canım ben de anlamazdım ara da neymiş derdim. ama bitsin diyemediğim için ara verelim diye ben kendim dedim.
evet canım doğru bir tespit yaptın. çoğu şey bitti! bunun ben de bal gibi farkındayım. ilişkide onda bende çoğu şey bitti. tek sorun bunu yüzüne karşı söyleyememek, bitti diyememek. ve onu hayatımdan söküp atamamak. ama mesafe koyarsam belki bunu daha kolay başarabilirim diye düşünüyorum. hem de aldığı fazladan ilgiyi bu şımarıklığını bir nebze de olsa geçirebilirim diye düşünüyorum.5 yıllık ilişkimin sonucunda 5 yıllıkta evliyim toplamda 10 yıldır birlikteyiz çok kavga ettik çılgınlar gibi tartıştık. birgün olsun ara vermek aklımıza gelmedi. 4 4lük değildik. demem o ki; ara verildimi o ilişkiden hayr gelmez!! demekki sizde çoğuşey bitmiş.
haklısın canım, zaten en doğru ve akıllıca şey bunu yapmak. ama yapamıyorum yapamıyorum işte. bu ayrıl barış süreçlerimizde bir kere bile o ayrılmadı benden. hep ben ayrıldım. eskiden rahat rahat bitti diyen ben bu kelimeyi ağzıma alamıyorum artık. ve sırf o yüzdendir ki bitti diyemediğim için ara verelim dedim. evet hiç iyi bir şey değil ama yapamıyorum.İlişkiyi bitirmek istiyosanız bence onu karşınıza alıp konuşun. Boşuna umutlanmasın. Ara vermek bana da saçma geliyor...
ozaman sessizce bitir. bu en büyük mesafe olur diye düşünüyorum. arama sorma aradığında açma! görüşmeevet canım doğru bir tespit yaptın. çoğu şey bitti! bunun ben de bal gibi farkındayım. ilişkide onda bende çoğu şey bitti. tek sorun bunu yüzüne karşı söyleyememek, bitti diyememek. ve onu hayatımdan söküp atamamak. ama mesafe koyarsam belki bunu daha kolay başarabilirim diye düşünüyorum. hem de aldığı fazladan ilgiyi bu şımarıklığını bir nebze de olsa geçirebilirim diye düşünüyorum.
ne tesadüf ben de aynı düşünüyorum :) elinin altında tutmak ister gibi bir hali var sanki değil miSizin ilişki bence de bitmiş,hayatınızda biri var mı diye arasıra arıyor sanki. Birini bulsa hiç arayacağını da sanmıyorum
ozaman sessizce bitir. bu en büyük mesafe olur diye düşünüyorum. arama sorma aradığında açma! görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?