nasıl mesafe koyabilirim?

Kalbini dinleme kendini yıpratıyosun boşa

O mesafe koyulmus zaten "ara" adı altında. Ya her seyi unutup yeniden baslayın ya da tamamen bitirin.
Belirsizlik en kötüsü, ya siyah ya beyaz.

Bence mesafe koymaktan ziyade hayatından çıkar.Arama,arasa görüşmek istemiyorum de.

Amacınız ney? İlişkiniz bitmiş ve o kişi sizi istemiyor bu açıkça belli. Ne kadar üzücüde olsa, şu durumdan iyi olacağı kesin; Noktayı koyup, önünüze bakmalısınız.

Ara vermek ne ya.
Bir ilişkide ara vermek lafı geçmemeli.
sert ama bir o kadar da haklı yorumlar geldi KK kadınlarının gücü ve tecrübeleri yadsınamaz. sert yorumlarda biraz üzüldüm (konu açtıysam her yorumu göze aldım demektir :) ama aynı zamanda bu yorumlar bana gerçeği net şekilde gözümde tekrar oluşturmamda yardımcı oldu. şimdilik hala beklemedeyim. olumlu ya da olumsuz hiçbirşey yapmaya gücüm yok sanki.. ben güçlü bir kadın bilirdim kendimi. sonunda ne kadar üzüleceğimi bilsem de asla taviz vermemeye burnumdan kıl aldırmamaya çalıştım hep benzer konularda. ama şimdi sanki elim kolum basiretim bağlanmış gibiyim.

eger kendinizden ve duygularinizdan emin degilseniz ve onun dusuncelerini sormaya da gucunuz yoksa bir sure sessizlige gomulun.
bu sure zarfinda kafanizi toplar ve ondan uzak kaldiginizda nasil hissettignizi denemis olursunuz.
eger onun gonlu var da hem uzak kalmaya calisiyor hem de taktik yapiyorsa siz yokken ozlemi ne kadar siddetli bunu da gormus olur ya onun size gelmesini saglamis olursunuz ya da aliskanliktan aradigi gibi gorusmemeye de alisip alismadigni gozlemlemis olursunuz,
boylece karar vermeniz de kolaylasir diye dusunuyorum.

not: ara vermeyi sacma bulanlardan degilim cunku ayrilip barisma cok daha fazla yipratici bir surec bence.
fakat bu sureci iyi degerlendirmek ve sonunda olumlu olumsuz bir sonuca baglamak gerektigni dusunuyorum.

benim yapamadığımı az önce kendisi yaptı. uzun bir mesajla ikimizinde bu ayrılığa cesaret edemediğimizi,ama tekrar bir araya gelsek bile artık kısa sürede ayrılık noktasına geri döndüğümüzü yazmış. ama tamamen kopmanın da çok acı olduğunu söylemiş. birbirimizi arayalım düşman olmayalım minvalinde şeyler yazmış. düşman değiliz yürütemedik hepsi bu demiş. ve bunun kendisinin yalnızlık ve özgürlüğe düşkünlüğünün bencilliğinden kaynaklandığıyla mesajı bitirmiş.

bir sure uzulseniz de uzerinizden buyuk bir yuk kalktigni hissedeceksiniz zamanla.

Bu arada dusman olmayalim demis fakat arada gorusur demesindeki gibi arkadaslarinizla otururken onu cagirmayin, karsilastignizda selamlassaniz yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…