- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.439
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
ozaman sessizce bitir. bu en büyük mesafe olur diye düşünüyorum. arama sorma aradığında açma! görüşme
çok güzel bir yöntem kesinlikle. bundan sonrasıyla da nasıl başedebilirim bilmiyorum tabi. çünkü hep ayrıl barış yaşadık evet her seferinde barıştık ama sanki bu sefer biterse geri dönüşü olmayacağını hissediyorum. biraz da bu yüzden bitiremiyorum.kesinlikle katılıyorum.. söyleyemiyorsan böyle yap .. boşuna ümit verme
Sessizlik iyidir. Bırak senden ümidi kesince peşinde sürünsünne tesadüf ben de aynı düşünüyorum :) elinin altında tutmak ister gibi bir hali var sanki değil mi
bu saydıkların çoktaan bitmişti zaten canım. geriye kalan ne ki ben bir türlü son veremiyorum. onu anlayamıyorum.Bi ilişkide ara werirsen aranızda sewgi saygı güwen hiç bişey kalmaz bu ilişki yürümezzz
çok klasik evet ama bu gerçek seni seviyorsa zaten o biteremez. sende hala boş değilsin ozaman konuşup baştan başlıyabilirsiniz. ama oda sessiz kalırsa bırak uğraşmaya değmez. inan daha iyisini bulursunçok güzel bir yöntem kesinlikle. bundan sonrasıyla da nasıl başedebilirim bilmiyorum tabi. çünkü hep ayrıl barış yaşadık evet her seferinde barıştık ama sanki bu sefer biterse geri dönüşü olmayacağını hissediyorum. biraz da bu yüzden bitiremiyorum.
sbu saydıkların çoktaan bitmişti zaten canım. geriye kalan ne ki ben bir türlü son veremiyorum. onu anlayamıyorum.
Seninki bağımlılık olmuşş artıkkbu saydıkların çoktaan bitmişti zaten canım. geriye kalan ne ki ben bir türlü son veremiyorum. onu anlayamıyorum.
aynen öyle. üç yıl bilfiil o insan hayatımda olunca ister istemez bağımlılığa dönüştü belki de...Senink
s
Seninki bağımlılık olmuşş artıkk
Ya oturun geçmişi bi kenara bırakıp yeniden başlayın yada tamamen bitirinaynen öyle. üç yıl bilfiil o insan hayatımda olunca ister istemez bağımlılığa dönüştü belki de...
benim üç yıllık bir ilişkim vardı. ayrıl barış süreçlerden sonra bir süre ara verme kararı aldık. arada birbirmizi arayıp soruyoruz ama konuyu ilişkiye getirmiyoruz hiç. ben bu sözü geçen kişiyi çok şımarttığımı tepeme çıkardığımı hissediyorum. ve mesafe koymak istiyorum. bu tip işler de hiç benim yapabileceğim türden şeyler değil. içim neyse dışım odur herzaman benim. o yüzden sizlere akıl danışmak istiyorum. bu kişiye nasıl mesafe koyabilirim, neler yapabilirim..
çok klasik evet ama bu gerçek seni seviyorsa zaten o biteremez. sende hala boş değilsin ozaman konuşup baştan başlıyabilirsiniz. ama oda sessiz kalırsa bırak uğraşmaya değmez. inan daha iyisini bulursun
ara vermek cidden çok ikilemde belirsizlikte bırakıyor insanı. bitti mi bitmedi mi, konuşacak mıyız nasıl olacak vb. gibi düşüncelere yol açıyor ki belirsizlikten de hiç hoşlanmam aslında. herşey net olmalı. ancak bizim ilişkimizde bu gel gitler o kadar çok yaşandı ki, şimdi iki taraf da konuşmaya yanaşmıyor gibi bir durum oluştu.Ya oturun geçmişi bi kenara bırakıp yeniden başlayın yada tamamen bitirin
evet görüşmeleri azaltmalıyım. hayatımdan birden koparacak gibi görünmüyorum böyle bir yol izlersem en azından benim için de çok sancılı olmaz belki.mesafe koymuşsunuz zaten. barışacağınızda yok gibi. yada en azından adamın böle bi niyeti olsa çoktan söylerdi. daha az görüşmeyi dene zamanla koparsınız.
ara vermek cidden çok ikilemde belirsizlikte bırakıyor insanı. bitti mi bitmedi mi, konuşacak mıyız nasıl olacak vb. gibi düşüncelere yol açıyor ki belirsizlikten de hiç hoşlanmam aslında. herşey net olmalı. ancak bizim ilişkimizde bu gel gitler o kadar çok yaşandı ki, şimdi iki taraf da konuşmaya yanaşmıyor gibi bir durum oluştu.
evet görüşmeleri azaltmalıyım. hayatımdan birden koparacak gibi görünmüyorum böyle bir yol izlersem en azından benim için de çok sancılı olmaz belki.
adam gidecekse yolu önünde açık canım tutmuyorum ki ben onu zorla. gidicem derse gider asla da engel olmam. ve hatta belki sevinirim bile bu işi ben yapamıyorum o yaptı diye. rahatlıkla da söyleyebilir bunu yani. bitti diyebilir. birbirimizi bu kadar zaman sayısız kere kırdık zaten. aklımla düşünmem konusunda ise haklısınız. ben hep bu işi kalbimle yapıyorum ve kaybediyorumyahu bütün erkeklermi hint kumaşı nedir vazgeçemediğiniz ilgisizliklerimi aldatmalarımı çabuk eskimelerimi duygularının. saykı sen vazgeçemedin adam geçmiş gitmiş. bir erkek isterse bir kadını 1 dk bırakmaz peşini. benm ol der. neyin vazgeçilmezleri bunlar anlamdımki. yol ver adam gidicek işte. o yappamıyr seni krmamamk için belkide ama aklınla düşün. zmn harcıyrsun boşa . önündeki maçlara bak
Kalbini dinleme kendini yıpratıyosun boşaadam gidecekse yolu önünde açık canım tutmuyorum ki ben onu zorla. gidicem derse gider asla da engel olmam. ve hatta belki sevinirim bile bu işi ben yapamıyorum o yaptı diye. rahatlıkla da söyleyebilir bunu yani. bitti diyebilir. birbirimizi bu kadar zaman sayısız kere kırdık zaten. aklımla düşünmem konusunda ise haklısınız. ben hep bu işi kalbimle yapıyorum ve kaybediyorum
Bence mesafe koymaktan ziyade hayatından çıkar.Arama,arasa görüşmek istemiyorum de.benim üç yıllık bir ilişkim vardı. ayrıl barış süreçlerden sonra bir süre ara verme kararı aldık. arada birbirmizi arayıp soruyoruz ama konuyu ilişkiye getirmiyoruz hiç. ben bu sözü geçen kişiyi çok şımarttığımı tepeme çıkardığımı hissediyorum. ve mesafe koymak istiyorum. bu tip işler de hiç benim yapabileceğim türden şeyler değil. içim neyse dışım odur herzaman benim. o yüzden sizlere akıl danışmak istiyorum. bu kişiye nasıl mesafe koyabilirim, neler yapabilirim..
Şimdi 3 yıllık ilişki sonuçta ona söyleyemem nasıl söylerim falan dersen bu süre 4 yıl olur 5 yıl olur ama mutsuz bir ilişki olur şuan ki gibi. Madem içinde bir dışında bir söyle ona. Tamam 3 yıl az bi zaman değil ama böyle olmuyorsa boşuna daha da uzatmanın anlamı yok sanki.onu söyleyemiyorum işte canım. üç yıllık bir ilişki sonuçta ve alışkanlık mı sevgi mi bilmiyorum kopamıyorum ondan. dediklerini söylemek aslında net ve temiz bir çözüm evet ama dilim varmıyor söyleyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?