nasıl mesafe koyabilirim?

ozaman sessizce bitir. bu en büyük mesafe olur diye düşünüyorum. arama sorma aradığında açma! görüşme

kesinlikle katılıyorum.. söyleyemiyorsan böyle yap .. boşuna ümit verme
çok güzel bir yöntem kesinlikle. bundan sonrasıyla da nasıl başedebilirim bilmiyorum tabi. çünkü hep ayrıl barış yaşadık evet her seferinde barıştık ama sanki bu sefer biterse geri dönüşü olmayacağını hissediyorum. biraz da bu yüzden bitiremiyorum.

çok klasik evet ama bu gerçek seni seviyorsa zaten o biteremez. sende hala boş değilsin ozaman konuşup baştan başlıyabilirsiniz. ama oda sessiz kalırsa bırak uğraşmaya değmez. inan daha iyisini bulursun

mesafe koymuşsunuz zaten. barışacağınızda yok gibi. yada en azından adamın böle bi niyeti olsa çoktan söylerdi. daha az görüşmeyi dene zamanla koparsınız.

çok klasik evet ama bu gerçek seni seviyorsa zaten o biteremez. sende hala boş değilsin ozaman konuşup baştan başlıyabilirsiniz. ama oda sessiz kalırsa bırak uğraşmaya değmez. inan daha iyisini bulursun

Ya oturun geçmişi bi kenara bırakıp yeniden başlayın yada tamamen bitirin
ara vermek cidden çok ikilemde belirsizlikte bırakıyor insanı. bitti mi bitmedi mi, konuşacak mıyız nasıl olacak vb. gibi düşüncelere yol açıyor ki belirsizlikten de hiç hoşlanmam aslında. herşey net olmalı. ancak bizim ilişkimizde bu gel gitler o kadar çok yaşandı ki, şimdi iki taraf da konuşmaya yanaşmıyor gibi bir durum oluştu.
mesafe koymuşsunuz zaten. barışacağınızda yok gibi. yada en azından adamın böle bi niyeti olsa çoktan söylerdi. daha az görüşmeyi dene zamanla koparsınız.
evet görüşmeleri azaltmalıyım. hayatımdan birden koparacak gibi görünmüyorum böyle bir yol izlersem en azından benim için de çok sancılı olmaz belki.

yahu bütün erkeklermi hint kumaşı nedir vazgeçemediğiniz ilgisizliklerimi aldatmalarımı çabuk eskimelerimi duygularının. saykı sen vazgeçemedin adam geçmiş gitmiş. bir erkek isterse bir kadını 1 dk bırakmaz peşini. benm ol der. neyin vazgeçilmezleri bunlar anlamdımki. yol ver adam gidicek işte. o yappamıyr seni krmamamk için belkide ama aklınla düşün. zmn harcıyrsun boşa . önündeki maçlara bak

adam gidecekse yolu önünde açık canım tutmuyorum ki ben onu zorla. gidicem derse gider asla da engel olmam. ve hatta belki sevinirim bile bu işi ben yapamıyorum o yaptı diye. rahatlıkla da söyleyebilir bunu yani. bitti diyebilir. birbirimizi bu kadar zaman sayısız kere kırdık zaten. aklımla düşünmem konusunda ise haklısınız. ben hep bu işi kalbimle yapıyorum ve kaybediyorum

Kalbini dinleme kendini yıpratıyosun boşa

O mesafe koyulmus zaten "ara" adı altında. Ya her seyi unutup yeniden baslayın ya da tamamen bitirin.
Belirsizlik en kötüsü, ya siyah ya beyaz.

Bence mesafe koymaktan ziyade hayatından çıkar.Arama,arasa görüşmek istemiyorum de.

Amacınız ney? İlişkiniz bitmiş ve o kişi sizi istemiyor bu açıkça belli. Ne kadar üzücüde olsa, şu durumdan iyi olacağı kesin; Noktayı koyup, önünüze bakmalısınız.

Bu cocukla olmayacagi belli.

Ama bu oldukca baskasi da olmayacak olmamali da zaten.

Bunu kambur gibi tasiyip yalnizligi uzatmak, sevmeyi sevilmeyi ertelemek insanin kendine yapacagi en buyuk kotuluk.

Bunu o yapmiyor, beni birakma baskasi olmasin demiyor, o da vazgecmis sizin gibi karsidan bekliyor sonu.

Yani siz kendisinden vazgecmis bir adamdan vazgecemeyen bu nedenle uzun sure yalniz kalmayi tercih etmis bir kadinsiniz.

Ben ara vermeyi teklif ettiğimde sevdiceğim arayıp çok kızmıştı. "Kavga edilir, tartışılır, ama ara vermek yok! ayrılmak yok! çıkar bunu aklından" demişti. Devamında ise "evlendiğimizde kanlı bıçaklı olsak bile gece yatağa birlikte girilecek, ayrı uyumak yok. Çok sinirliysen sarılmazsın ama ayrı düşmek yok." falan diyerek baya azarlamıştı. Benim çok hoşuma gitmişti.

Özetle,
Ara verme fikri bence iyi olmamış. Şuan asıl mesafeyi "bitti" diyerek koyabilirsiniz. Siz bitirdikten sonra direniyor mu yoksa hemen kabul ederek hayatına devam mı ediyor? -Ayrıldıktan sonra takınacağı tavırdan varlığınızın onun için ne derece önemli olduğunu görmüş olursunuz. Başka türlü ilgisiz bile davransanız umursamaz çünkü siz bu duruma "ara" etiketini taktığınız için normal karşılayacak.

Siz ara vermemis, ayrilip arkadas kalma karari almissiniz gibi davraniyorsunuz...

siz ne oldu da boyle konusmaya basladiniz?
Ara sonrasi gorusup ya barisir ya da ayrilirsiniz, sizde hicbiri olmamis.

Eger arkadas olamayacaginizi dusunuyorsaniz bunu onunla paylasip bir sonuca baglayin derim.

Mesafe koyma isteginizde dahi bir kararlilik soz konusu degil.
Barismak mi istiyorsunuz... bu da belli degil konuda.

Şimdi 3 yıllık ilişki sonuçta ona söyleyemem nasıl söylerim falan dersen bu süre 4 yıl olur 5 yıl olur ama mutsuz bir ilişki olur şuan ki gibi. Madem içinde bir dışında bir söyle ona. Tamam 3 yıl az bi zaman değil ama böyle olmuyorsa boşuna daha da uzatmanın anlamı yok sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…