Sorun görümce de bi gülsem hemen yılışıyo. of kendimi niye esarette hissediyorum. önceden her gece kabus görüyordum.yüzüne diyemediklerimi rüyamda söylüyordum ona.uykularım kaçıyordu.her gece kurduruyordu artık bana.. Şunu derse şu cevabı verecem,bunu yaparsa bende ona bunu yapacam gibi.. yine öyle olsun istemiyorum.
Akıl fikir verin hanımlarrr karşımdaki insana nasıl mesafeli olabilirim.(( eşimle aram bozulmadann.
Ay eşim karışıyo işte baskı yaptı ilk başta konuşucan diye. 1.5 yıl sürmüştür belki konuşmadığım dönem çok rahattım. şimdi her fırsatı değerlendirir o bu kadar yüz buldu ya. her görümce birbirine benzemiyo galiba. alınan kıyafete suratındaki ifade yeter sanki malımızın ortağı gibi. farklı biri ya..iyi de eşinle neden kötü olasın ki görümce ile mesafeli olunca
ben görümcemi görmesem aklıma bile gelmez eşim de ara sor demez
bana ne onun ablası benim değil ki
o sana gülerse sen ona gülme
genel geçer konuş
nasılsın, iyi misin yuvarlanıp gidiyoruz, bildiğin günlük telaşeler
dedin bitti
çocuğa aldığını söylemezsen karışamaz, görüp sorunca da konuyu değiştir ya da açıkça alınmış bitmiş boş ver de geç
hem de ne kabus. zaten bi konum da bahsetmiştim çoğunluk eşimle irtibata geçer, benimle işi olsa bile. ben hayır deyince de kavga ediyoruz eşimle.Gorumce kabusu 2Seni bu kadar etkileyen biriyle mesafeyi nasil koruyabilirsin. Koruyamazsin. O yuzden esine hic hissettirmeden konusmalarinizi minimum duzeyde tutmaya calis.
iyi de eşinle neden kötü olasın ki görümce ile mesafeli olunca
ben görümcemi görmesem aklıma bile gelmez eşim de ara sor demez
bana ne onun ablası benim değil ki
o sana gülerse sen ona gülme
genel geçer konuş
nasılsın, iyi misin yuvarlanıp gidiyoruz, bildiğin günlük telaşeler
dedin bitti
çocuğa aldığını söylemezsen karışamaz, görüp sorunca da konuyu değiştir ya da açıkça alınmış bitmiş boş ver de geç
Afedersiniz Geçiştirince laf sokuyo mu? muhatap olmaya çalışıyo mu?Bu kadar dusunupte kendini sıkıntıya sokmamaya baslayabilirsin benim gorumcemde dengesiz biridir benle samimi konuşur öbür odada kayinvalime beni kötüler dedikodumu yaparlar bunlara çok şahit olunca aramızda kötü bi durum yaşanmadı ama ben yine. Mesafeliyim herşeyimi konuşmam eşimle aramızda olan biseyi sorsa gecistiririm saygısızlık yapmam ama samimi de olmam
Ne güzel.. susmaz ki benim görümce aah ah. onlar yine edepliymiş..Çocuğuna aldığında onu ilgilendirmez begendim aldım canı sağolsun evladimin de geç benim kayinvalideyle gorumcem gezdigime çok laf ederlerdi ki gorumcem benden beter yine laf ettiler dedim ki tabi ki gezicem kime ne gençken gezmiycemde ne zaman gezcem yaslanıp içim gecincemi dedim o oldu bidahada demediler
soksun umrumda olmaz ki geçen esimede dedim ablanin beni ne ovmesine sevinirim ne kotulemesine kızarım umursamiyorum ben onu oda anladı heraldeki mesafeli davranıyor oda böylesi daha iyiAfedersiniz Geçiştirince laf sokuyo mu? muhatap olmaya çalışıyo mu?
O dışarı da olmayı bilse. kv ye gidiyorum. Evime gelmesin diye. akşam bize çaya gelsin kv ler hemen gelir.bi şekilde ortama dahil edr kendini. tanısanız yüzsüzlüğün de bu kadar ı olmaz dersiniz. kocası hep dediğini yapar.ama eşime laf eder karı sözü dinliyon diye. her hali vukuat ya..Bu kadar kafaya takicaginiza yuzyuze olduğunuzda dedikodu yapmak dışında konusun. Onun dışında ayni evde yasamiyosun etmiyorsun kapının kapattinmi herkes dışarda. Gereksizliklere odaklamayin kendinizi.
benim koca sabirsizdir baktı ablası susmuyor laf yetiştiriyor tersleyiverir ondan cekinirler yoksa az cirkef değiller yani birinde kayinpeder kızdı bana bulasigi yikamisim caydanliktaki çayı unutmuşum kızdı benimkide bağırdı hizmetçi değil benim eşim kızlarına soyle birsürü kadın var evde diye ağzı kapandı kaynpederin yoksa bunlar baya ezecekti beni sağolsun kocam savunur bende zaten saygısızlık yapmamNe güzel.. susmaz ki benim görümce aah ah. onlar yine edepliymiş..
Benim eşim susar işte öyle durumlar da.gunayfur haklı diyemez. Sonra yalnız kalınca der sen haklısın diye çok sinir olurum. bende artık kendimi savunuyorum. arkamda savunan yok kendimi ezdirmem dedim eşime. saygısızmışım bu yüzdenbenim koca sabirsizdir baktı ablası susmuyor laf yetiştiriyor tersleyiverir ondan cekinirler yoksa az cirkef değiller yani birinde kayinpeder kızdı bana bulasigi yikamisim caydanliktaki çayı unutmuşum kızdı benimkide bağırdı hizmetçi değil benim eşim kızlarına soyle birsürü kadın var evde diye ağzı kapandı kaynpederin yoksa bunlar baya ezecekti beni sağolsun kocam savunur bende zaten saygısızlık yapmam
Bi komşu olsa çok ta takmam dediğini yaparım da eşim var ucu ona dokunuyo..Çok fazla kafaya takmışsın canım. Rüyalarda görmek ne kız
Gerçekten önemseme onu. Takma sil. Yok gibi davran. O ona ders olur. Ortama girdiğinde merhaba de başka bişey deme. O derse de duyma cevap verme duvarlara bak. Ay ne severim gıcık olduğuma böyle davranmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?