Nasıl naz yapılır?

Güzelmiş aa ben cok nazliyimdir ama isteyerek gerçekten yapmiyorum içimden öyle geliyoo :)

Bence gulumsemeyi dene. Siritmak ya da kahkaha atmak degil, ikisinin ortasi tatli tatli gulumsemek. Bu cok onemli bence. Ve bir de diger arkadaslarin dedigi gibi her istedigini yapma. Ama kibarca, gulumseyerek ve biraz da cocukca davranarak rededeceksin. Iste bu üçünü de bir arada dozunda yapabilirsen tamamdir. Naz budur iste. Ama bence erkek arkadasin caba sarfetmeyi hakedecek biri degil.

her dediğini yapma. öpmek istediğinde uzak dur. içinden gelmeli.
bende nazlı değilimdir.biraz deneyim diyorum senin bu dediklerini yapıyorum ama adam anlamiyor bacım..hatta uzak durdugumda tartışma konusu bile oluyor ciddiyim...anlayana yapcan nazı

laf arasinda soyledi askim sen de hic nazli degilsin diye benim de aklima takildi bir seye hayir desem naz degil inat yapiyorsun der ah erkekler

bizi beğenen beğenmiş bacım ne yapalım biz de
Beni begenen geri cekti begenisini.ustumde like butonu varmis gibi hissediyorum.
Birde konu sahibicim hic nazli degilsini her istegime evet diyosun,hic pesinden kosturmuyosun manasindami soyledi,yoksa cilveylemi karistiriyor?sen cunku o benden daha romantik falan deyince ben oyle anladim

Ya naz, cilve hiçbir şey yok bende. Bakın adam geçen gün yemek yerken romantik bi cumle kurdu aklıma bir şey geldi kolayı burnumdan yüzüne püskürttum Cilve de yok kendimi ödün gibi hissediyorum acil yard im gereklim

Acaba onu ciddiye almiyo olabilirmisin?yani ona karsi hepmi boylesin?guzel bisey soyledikten sonra yuzune kola honkurunce alinmis olabilir:)onun soyledigine degilde aklindakine odaklaniyosan sorun cilve eksikligi degil bence

Olduğun gibi ol,içinden gelmiyorsa sırf sevgiliye hoş görünmek ya da taktir görmek için naz yapılmaz.Naz yeri geldiğinde ve kişinin yapısına uyuyorsa,içinden geliyorsa yapılır.Seni oldfuğu gibi kabul etmeyi öğrensin karşındaki kişi,şimdiden kişiliğinden taviz verip olmak istediğin değil de onun olmak istediği kız olma derim...

naz bu demek,kocan ye dıye cıkolata vercek

sen canın ceksede yemıcem dıcen..

oda sana,nazlanmada ye şunu be kadın,dıcek..

işte böyle bişe..
ahaha o zaman hiç bana göre değilmiş...
zira ben eşimin getirdiği çikolatı alıp ona sorarım yer misin diye...
o da yemem der
bende ona yesene be adam derim.....
meğer senelerdir o bana nazlanıyomuş....

Arkadaşım nasılsan öyle kal..
Bırak seven beğenen her türlü beğenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…