- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
bende nazlı değilimdir.biraz deneyim diyorum senin bu dediklerini yapıyorum ama adam anlamiyor bacım..hatta uzak durdugumda tartışma konusu bile oluyor ciddiyim...anlayana yapcan nazıher dediğini yapma. öpmek istediğinde uzak dur. içinden gelmeli.
naz bu demek,kocan ye dıye cıkolata vercekhayatımda nazlanmadım .... bende bilmiyorum....
cidden naz dediğimiz sey neeee
bu kadınsa ben un kurabiyesiyim sanırımhatta şurdan başla :*
Sen yine iyisin.ben direk pogaca,catal falan..bu kadınsa ben un kurabiyesiyim sanırım
bizi beğenen beğenmiş bacım ne yapalım biz deSen yine iyisin.ben direk pogaca,catal falan..
Beni begenen geri cekti begenisini.ustumde like butonu varmis gibi hissediyorum.bizi beğenen beğenmiş bacım ne yapalım biz de
Beni begenen geri cekti begenisini.ustumde like butonu varmis gibi hissediyorum.
Birde konu sahibicim hic nazli degilsini her istegime evet diyosun,hic pesinden kosturmuyosun manasindami soyledi,yoksa cilveylemi karistiriyor?sen cunku o benden daha romantik falan deyince ben oyle anladim
Acaba onu ciddiye almiyo olabilirmisin?yani ona karsi hepmi boylesin?guzel bisey soyledikten sonra yuzune kola honkurunce alinmis olabilir:)onun soyledigine degilde aklindakine odaklaniyosan sorun cilve eksikligi degil benceYa naz, cilve hiçbir şey yok bende. Bakın adam geçen gün yemek yerken romantik bi cumle kurdu aklıma bir şey geldi kolayı burnumdan yüzüne püskürttumCilve de yok kendimi ödün gibi hissediyorum acil yard im gerekli m
ahaha o zaman hiç bana göre değilmiş...naz bu demek,kocan ye dıye cıkolata vercek
sen canın ceksede yemıcem dıcen..
oda sana,nazlanmada ye şunu be kadın,dıcek..
işte böyle bişe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?