Nasıl nişanlılık bu.

Kesinlikle katılıyorum sonuçta nişanlımda bende çalışan çevresi geniş insanlarız. Salon takımı bazılarına saçmadır ama bana ihtiyaç :26::25::25::25::43::43:

Arkadaşım parasını sizin vereceğiniz bir şeye kimseyi karıştırtmayın. Baktınız onlar karışıyor sizinkiler de girsin olacak biz istiyoruz desinler. Nişanlına öyle dersin. Madem sizinkiler bu kadar içinde bu işin o zaman bizimkiler de girsin seyreyle cümbüşü. İkimiz çıkıcaz, ikimiz alıcaz artık daha fazla bir şey duymak istemiyorum borcunu kendi çekeceğim şey için mücadele etmek istemiyorum de.

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm :43: ) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış :( öyle ev mi olur yaa :( ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana :( bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana :43::43::43::43::43::43:

Bende nişanlıyım senınle aynı düşüncelerdeyim bende yıllarca en iisini en güzelini aldım çeyizime ve karsımdaki kişilerinde aynı tepkiyi bekledim.ama olmuyor öyle ogullarının bi gün evlencegını bıle bıle hazırlık yapmıyolar sonrada maddi durum devreye gırıyo.Bende zorlayamam tabı su olcak bu olcak diye bence nısanlınla konus durumu orta yolu bulun mesela bizde evlendıkten sonra alıcaz köse takımını söyle düşün eger ısrar edersen alırlar ama kalitesi düşük bi mobılya alırlar almak için alırlar.onların dedıgı gıbı yemek odası salon takmını al ama kaliteli al...

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm :43: ) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış :( öyle ev mi olur yaa :( ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana :( bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana :43::43::43::43::43::43:

Yeni gelin evi illa salon takimi olacak diye birsey yok ?
Oyle ev mi olr yaa ne demek..gayet de oluyor cok da guzel oluyor

ben nisanliyken kendim bile isteye aldrmadim o salon takimini..

Ustelik birde durumu yok yere aldtmak Elaleme gosteris yapmak icin kendi huzurumu bozmak gibi geliyor bana.sacma geliyor

iki ksiyiz henuz oturan yok dagtan yok salona oturuyorum gayet de sik bir takim aldim cok da memnunum oyle kro bir salon dosemedgim icin..

ilerde cocuk olunca yapar miyim bilmiyorum
ama sze gelen zaten haberli geliyor cok zor olmasa gerek yasadgmiz yeri temz bulundrmak.gelen gelsin otrsun bn salonumda otruyorum zaten..

Muze gbi biryer yapip sadce misafr geldginde o muzeyi acmak sacma geliyor bana..

Gün geçmiyor ki şöyle bir konu açılmasın. :51:

Evlilikten beklenti salon takımı mıdır ya hu?

Kızın her istediği alınır diye bir kaide mi vardır?

Kaldı ki şimdi senin tabak takımın yok diyelim, alamadın, karşına geçip o tabak takımını alacaksın deseler gülüp geçmez misin?

Ben çeyizime en iyisini aldım, onlar da alacak, ne komik düşüncedir.

Aldıysan kendine aldın.

Çok istersen yine kendine alırsın bir salon takımı.

Bunun için gerilmeye değer mi?

Beklentileriniz yüksek oldukça mutsuz olursunuz, bunu unutmayın.

Gün geçmiyor ki şöyle bir konu açılmasın. :51:

Evlilikten beklenti salon takımı mıdır ya hu?

Kızın her istediği alınır diye bir kaide mi vardır?

Kaldı ki şimdi senin tabak takımın yok diyelim, alamadın, karşına geçip o tabak takımını alacaksın deseler gülüp geçmez misin?

Ben çeyizime en iyisini aldım, onlar da alacak, ne komik düşüncedir.

Aldıysan kendine aldın.

Çok istersen yine kendine alırsın bir salon takımı.

Bunun için gerilmeye değer mi?

Beklentileriniz yüksek oldukça mutsuz olursunuz, bunu unutmayın.

Yeni gelin evi illa salon takimi olacak diye birsey yok ?
Oyle ev mi olr yaa ne demek..gayet de oluyor cok da guzel oluyor

ben nisanliyken kendim bile isteye aldrmadim o salon takimini..

Ustelik birde durumu yok yere aldtmak Elaleme gosteris yapmak icin kendi huzurumu bozmak gibi geliyor bana.sacma geliyor

iki ksiyiz henuz oturan yok dagtan yok salona oturuyorum gayet de sik bir takim aldim cok da memnunum oyle kro bir salon dosemedgim icin..

ilerde cocuk olunca yapar miyim bilmiyorum
ama sze gelen zaten haberli geliyor cok zor olmasa gerek yasadgmiz yeri temz bulundrmak.gelen gelsin otrsun bn salonumda otruyorum zaten..

Muze gbi biryer yapip sadce misafr geldginde o muzeyi acmak sacma geliyor bana..

Herkesin kendi düşüncesi saygı duymak gerek:42::42::42::42::42::42::42:

madem sana düşeni sen
nişanlına düşeni o ödeyecekse 3. kişileri karıştırtmayın o zaman
ömrümde 1 defa evleneceğim ve istediklerim olsun istiyorum
sonra hepsi içimde kalır sorun olur aramızda gibi konuş nişanlınla...

bir kere sen hediyeye karşılık bekliyorsan bu sefer karşılığını alsan hediye kıyaslaması yaparsın diye düşündüm. Çünkü hediye vermek demek adı üstünde karşılıksız içinden gelen bir şeyi birine armağan etmek demek. Karşılık beklemeni yanlış buldum.
Neyse konu bu değil de demeden edemedim..
Sormak istediğim senin ailen katkıda bulunmuyor mu büyük eşya alma konusuna ya da sen de çalışmıyor musun?

Bu kadar eli açık olmayın sizde bundan sonra onlara alacağınız hediye yerine kendi çeyizinize bir şeyler alın karşılık falan beklenmez ama bir yere kadar sonuçta... Bu zamanlar sorunlu geçer zaten her insan bu stresi aldı alındı , yaptı yapılmadı vs. durumlar sürekli yaşanır.. Ama sizde bir kere evleniyorsunuz maddi açıdan zorlanmayacakları daha cüzzi bir ürün alabilirsiniz bunu nişanlınıza bu şekilde anlatın hem hamama giren terler :34:

ev sizin olacak ve tercihinizi istediğiniz yönde kullanın. sen içinde nasıl mutlu olacaksan o yönde karar ver kimsenin senin evin üzerinde şu olmasın şunu almayın deme hakkı yok.

ama ben tayinci olarak size almayın derim.fazla eşya yükten başka hiç bi işe yaramıyo.
oturma grubu,yemek masası ve tv unitesi bana yetiyoda artıyo bile :50:

Back
X