nasıl öğrenirim ?

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır biri var beni görüp beğenmiş kendisi bizim buralı değil bekar olduğunu söyledi ailesi üzerine yeminler etti kimliğin resmini yolladı benle konuştuğunu bilen biri seni kandırıyor dedi ben evli olup olmadığını nasıl öğrenirim

Kimlik değişim tarihine ve yenilenme durumuna bakın.
Evlenmeden önceki kimliği yollamadıysa , evli değildir.

Daha size yalan mi soyluyor gercek mi bilmediginiz biriyle nasil ciddi düşüneceksiniz?

Daha size yalan mi soyluyor gercek mi bilmediginiz biriyle nasil ciddi düşüneceksiniz?
onun dediğine göre bekar ciddi düşünmüyorum zaten görüşmüyom şuan ama çok merak ediyorum
acaba kandırdımı beni yoksa gerçekten bekarmı diye

kendisi gidelim dedi fakat burası küçük bir yer ben cesaret edemedim şuan görüşmüyom ama merak ediyorum kandırıldımmı diye

Ben şaka yaptım :)

Biri benim bekar olduğuma inanmasa nüfür müdürlüğünede gitsek o kütük örneğini çıkışta buruşturup suratına stardım.

Madem güvenmiyosun görüşme . Birileri evli olduğunu söylüyosa vardır birşey.

Resmi nikahı yoktur imam nikahı vardır neolcak ozaman?

Nüfus Müdürlüğüne gitmezsen öğrenemezsin. Burada söylemişler. Yok gidemem de ne oluyor? Sihirli küreme bakıp söyleyeyim hemen. Ya da o gitsin nüfus müdürlüğüne nüfus kayıt örneği alsın. Orada yazar evli mi bekar mı?

ben görüşelim diye yalvarmadım kendisi peşimde 2 aydır ama ısrarla bekar olduğunu sölüyor
evli olduğunu idda eden kişiye belki sadece imam nikahı vardır dedim hayır resmi nikahta var dedi ama bilmiyorum
dediğim gibi ben merak ediyorum görüşmüyorum onunla artık

Birileri evli olduğunu neden söylüyor nereden biliyor

Yani oralı değilse nereden bilecek

Kimliğe kimse güvenmesîn 10 yıllık kocamın kimliğinde bekar yazıyor çocuğu okula kayda götürdük kadın şaşırdı

oraya gitmeden öğrenme şansım yok dimi ?

yakını dedi bunu benim evlenmemi istemiyolar kıskanıyolar felan dedi
eşinizin kimliğinde neden bekar yazıyor ?

Bastan guvenemediginiz birine hic sans vermeyin kendinizide uzmeyin

Gorusmuyosan cokta merak etme.ispatlasan bu seferde beni kandirdi napiyim diye dusuncen.zaten gorusmuyosun .

Adam kimliğini göstermiş daha naapsın
adam kimliği gösterdi ama ilk önce ön ve arka tarafı fotograf olarak attı bekar yazıyor ön taraf onun ama arka taraf yanındaki çocuğun dedi birisi
görüntülü aradı yine gösterdi bu seferde yanındaki çocuğun kimliğini yapıştırmış kendi kimliğinin arkasına dedi o kişi

neden bu kadar uğraşsın yahu adam. Saçma değil mi? Bence bekar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…