Nasıl olacak bu işler

Sizi tebrik ederim karşınızdakini değiştirmeye çalışmayıp ondan uzaklaşmayı seçecek kadar cesur olduğunuz için :128:

İnsanlar değişmez, en azından kalıcı olarak değişmez. Bunu anlamış, çözümünü bulmuşsun. Geriye uygulamak kalmış sadece.

kızın biriyle yanak yanağa eli orda burda fotolar çok yerinde ve doğru tepkiler vermişssiniz abarttığınızı düşünmüyorum haddini bilsin durması gereken yeri

Yanak yanağa foto çektirmeyi uygun gören biri yarın da çektirir on yıl sonra da. Kabullenemeyeceksen ayrılmak en doğrusu.

Teşekkür ederim ama açıkcası çok ayrıldık,çok kavgalar ettik,artık gücüm kalmadı :/

Boş verin öyleyse. Bazen zorlamamak en iyisidir. Bırakın gitsin, o da siz de birbirinize daha uygun insanlarla mutlu olursunuz inşallah

kızın biriyle yanak yanağa eli orda burda fotolar çok yerinde ve doğru tepkiler vermişssiniz abarttığınızı düşünmüyorum haddini bilsin durması gereken yeri

Bir de bana ablam diyor,öyle şeyler düşünme diyor,yaşıtım değil ki diyor,deli oluyorum. Yani abim ablam dedim diye benden 5-6 yaş birinin çenesini omzuma dayaması nasıl normalleşebilir

Bencede yerindr bi karar vermişsiniz bugun bunu gormezden gelir affederdin yarin brlkide neler yapar.

bir insanın sınırları olmalı

Yanak yanağa foto çektirmeyi uygun gören biri yarın da çektirir on yıl sonra da. Kabullenemeyeceksen ayrılmak en doğrusu.

Çok haklısınız. En başından beri karakterlerimiz hiç örtüşmüyordu. Severek ayrılmakta varmış demek...

Bencede yerindr bi karar vermişsiniz bugun bunu gormezden gelir affederdin yarin brlkide neler yapar.

daha önce affettiğim çok şey olmuştu ama benim sevmedim görüşme dediğim insanlarla aramız kötüyken hatta onlar yüzünden ayrılık evresine gelmişken gezmesini hazmedemedim

Onlarla görüşme demenin özel bi sebebi varmıydı ? Yani haklı olarak mı görüşme dedin sadece kıskançlıktan mı . İnsan arkadaşlarıyla foto çekinebilir bu gayet normal şayet senin dediğin gini gereksiz bi yakınlık varsa yanagı yanagındaysa yaptıgı yanlıştır.
Aslında bu biraz da sizin ilişkinize bağlı bir olay gidişatınız nasıldı bilmiyorum eğer çok sağlam bir ilişkiyse ve ona guveniyorsan sonuna kadar yanlış yapmıcagını bilirsin.

ne olursa olsun kimseyle yanak yanağa fotoğraf çektiremez bir de bunu utanmadan facebooka vs koyamaz ne rahatlık

ne olursa olsun kimseyle yanak yanağa fotoğraf çektiremez bir de bunu utanmadan facebooka vs koyamaz ne rahatlık

Yaptıgının yanlış oldugunu söyledim zaten bende zaten kuzum garip ama anlam veremiyorum sevgilisi olan bir insan nasıl başka bi kadınla yanak yanağa foto çektirirki. Hiçmi düşünmez yani yanlış anlaşılcagını tepki verceğini kaybetmeyi çoktan göze almış bence

Sevgilime güveniyordum ama kadının gereksiz yakınlık çabalarına tahammül edemiyordum. durumlarına yorum yapmalar vs. anlaşmalı olarak ikimizde karşı cinsle iletişimi azaltmıştık çünkü beni biliyordu. zaten ayrıydık,aylarca yalvardı,barıştıktan sonrada bunu yaptı ve en başa döndük huylu huyundan vazgeçmiyor

Evet,bi kaç güne aya da yalvarmaları başlar. Bende bunaldım gerçekten. Onlarla o şekilde çıkıp gezdiği gün biz tamam ayrılık yoluna girmiştik ama henüz vazgeçmediğimi biliyordu. insan düşündükçe daha çok kırılıyor

Kendi katakterinde birini bul başka yolu yok

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…