Öncelikle şöyle başlayayım,ben çok kıskanç biriyim bunu inkar etmiyorum ya da normalim demiyorum. :26:
Aksi gibi sinirlendiğimde de bir türlü inadımdan konuşmam açık açık buna kızdım diyemem hayatımdaki insan anlasın isterim
Şimdi konumuza geleyim :
Benim sevdicek sürekli ortaya yeni yeni insanlar çıkartıyor çevresi tarafından da çok sevilen,ilgi duyulan biri bense mesafeli, sarılmaktan tokalaşmaktan bile rahatsız olan biriyim
Geçenlerde de aile dostumuz dediği bir grupta gezmeye gitmiş(kavgalıyız,konuşmuyoruz ayrılık çanları çalıyor) hemde görüşme dediğim ve kavgalarımıza sebep oldukları halde...
Tabii bunlar fotoğraf çekiliyorlar hep beraber fotoğraflarda aynı gruptan bi kız(5-6 yaş büyük) benimkiyle yanak yanağa pozlar veriyor.. Her fotoğrafta eli bunun bir taraflarına değiyor. Veee ben bunları görünce ayrılmak saati geldi kızlar...
Fazlaca kırıldım. Yanlış yaptığımı düşünmüyorum maalesef karakterim bu. Sadece anlatırsam yorumlarınızı alırsam belki daha iyi olurum diye düşündüm
Sizi tebrik ederim karşınızdakini değiştirmeye çalışmayıp ondan uzaklaşmayı seçecek kadar cesur olduğunuz için :128:
Teşekkür ederim ama açıkcası çok ayrıldık,çok kavgalar ettik,artık gücüm kalmadı :/
kızın biriyle yanak yanağa eli orda burda fotolarçok yerinde ve doğru tepkiler vermişssiniz abarttığınızı düşünmüyorum haddini bilsin durması gereken yeri
Öncelikle şöyle başlayayım,ben çok kıskanç biriyim bunu inkar etmiyorum ya da normalim demiyorum. :26:
Aksi gibi sinirlendiğimde de bir türlü inadımdan konuşmam açık açık buna kızdım diyemem hayatımdaki insan anlasın isterim
Şimdi konumuza geleyim :
Benim sevdicek sürekli ortaya yeni yeni insanlar çıkartıyor çevresi tarafından da çok sevilen,ilgi duyulan biri bense mesafeli, sarılmaktan tokalaşmaktan bile rahatsız olan biriyim
Geçenlerde de aile dostumuz dediği bir grupta gezmeye gitmiş(kavgalıyız,konuşmuyoruz ayrılık çanları çalıyor) hemde görüşme dediğim ve kavgalarımıza sebep oldukları halde...
Tabii bunlar fotoğraf çekiliyorlar hep beraber fotoğraflarda aynı gruptan bi kız(5-6 yaş büyük) benimkiyle yanak yanağa pozlar veriyor.. Her fotoğrafta eli bunun bir taraflarına değiyor. Veee ben bunları görünce ayrılmak saati geldi kızlar...
Fazlaca kırıldım. Yanlış yaptığımı düşünmüyorum maalesef karakterim bu. Sadece anlatırsam yorumlarınızı alırsam belki daha iyi olurum diye düşündüm
Yanak yanağa foto çektirmeyi uygun gören biri yarın da çektirir on yıl sonra da. Kabullenemeyeceksen ayrılmak en doğrusu.
Boş verin öyleyse. Bazen zorlamamak en iyisidir. Bırakın gitsin, o da siz de birbirinize daha uygun insanlarla mutlu olursunuz inşallah
Bencede yerindr bi karar vermişsiniz bugun bunu gormezden gelir affederdin yarin brlkide neler yapar.
bir insanın sınırları olmalı
Onlarla görüşme demenin özel bi sebebi varmıydı ? Yani haklı olarak mı görüşme dedin sadece kıskançlıktan mı . İnsan arkadaşlarıyla foto çekinebilir bu gayet normal şayet senin dediğin gini gereksiz bi yakınlık varsa yanagı yanagındaysa yaptıgı yanlıştır.
Aslında bu biraz da sizin ilişkinize bağlı bir olay gidişatınız nasıldı bilmiyorum eğer çok sağlam bir ilişkiyse ve ona guveniyorsan sonuna kadar yanlış yapmıcagını bilirsin.
ne olursa olsun kimseyle yanak yanağa fotoğraf çektiremez bir de bunu utanmadan facebooka vs koyamaz ne rahatlık
Onlarla görüşme demenin özel bi sebebi varmıydı ? Yani haklı olarak mı görüşme dedin sadece kıskançlıktan mı . İnsan arkadaşlarıyla foto çekinebilir bu gayet normal şayet senin dediğin gini gereksiz bi yakınlık varsa yanagı yanagındaysa yaptıgı yanlıştır.
Aslında bu biraz da sizin ilişkinize bağlı bir olay gidişatınız nasıldı bilmiyorum eğer çok sağlam bir ilişkiyse ve ona guveniyorsan sonuna kadar yanlış yapmıcagını bilirsin.
Yaptıgının yanlış oldugunu söyledim zaten bende zaten kuzum garip ama anlam veremiyorum sevgilisi olan bir insan nasıl başka bi kadınla yanak yanağa foto çektirirki. Hiçmi düşünmez yani yanlış anlaşılcagını tepki verceğini kaybetmeyi çoktan göze almış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?