Nasıl olacak ?

Herkese merhabalar , bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben bir yıl önce nişan attım. Evlenmek istiyorum belli bir yaşa geldim . Yuvamı kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Benimle ciddi anlamda konuşmak isteyenler de var ama konuşsam da fazla uzun konuşamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Görmesem bile mesajındaki bir kelimeden dahi soğuyabiliyorum. Biriyle konuşmak bana artık heyecan verici gelmiyor . Evlilik istiyorum ama biriyle konuşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyor sil baştan gibi. Yeni birini tanı , güven. Bazen konuşayım diyorum . Bir gün sürüyor hemen sıkılıyorum , konuşmayı kesiyorum. Tezat bir durumdayım farkındayım. İstiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum açıkçası kafa yapımda biriyle evlenmezsem diye ama tanımaktan da uzak duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben 🙁
Bence biraz ara verin hâlâ eski ilişkinin etkisi içindesiniz, ne zaman hazır olursanız öyle başlayın yeni ilişkiye yoksa evlenseniz bile mutlu olamazsınız..

Herkese merhabalar , bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben bir yıl önce nişan attım. Evlenmek istiyorum belli bir yaşa geldim . Yuvamı kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Benimle ciddi anlamda konuşmak isteyenler de var ama konuşsam da fazla uzun konuşamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Görmesem bile mesajındaki bir kelimeden dahi soğuyabiliyorum. Biriyle konuşmak bana artık heyecan verici gelmiyor . Evlilik istiyorum ama biriyle konuşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyor sil baştan gibi. Yeni birini tanı , güven. Bazen konuşayım diyorum . Bir gün sürüyor hemen sıkılıyorum , konuşmayı kesiyorum. Tezat bir durumdayım farkındayım. İstiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum açıkçası kafa yapımda biriyle evlenmezsem diye ama tanımaktan da uzak duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben 🙁
bu kadar iyi anlaştığın kişiyle niye nişan attın ki?
arkandan atlı kovalamıyor bekle biraz, insan ''belli'' yaşa gelince değil hazır olunca evlenir.

Akışta kal bir süre düşünme bu konuyu veya kişileri.
İnsan fazla düşündüğünde takılı kalıp yanlış tercihlere daha açık hale gelebiliyor.
Akışta kalıp bir süre bu konuyu salarsanız uygun insan hayatınıza akar çünkü niyetiniz belli.

böyle şeyler zamanla olur. biriyle tanışırsın, anlaşırsın, vakit geçirirsin, zamanla evlenmeye karar verirsin.
siz tersten başlamak istiyorsunuz, evlenecek aile olacak biri istiyorum deyip tüm bu flörtleşme, sevgililik süreçlerini kendinize işkence haline getireceksiniz belli ki. bir kaç konunuzu daha hatırlıyorum çünkü. evlenmeyi biraz da takıntı haline getirmişsiniz sanki. yaşınız büyük değil, biraz kendinizi salın

Herkese merhabalar , bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben bir yıl önce nişan attım. Evlenmek istiyorum belli bir yaşa geldim . Yuvamı kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Benimle ciddi anlamda konuşmak isteyenler de var ama konuşsam da fazla uzun konuşamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Görmesem bile mesajındaki bir kelimeden dahi soğuyabiliyorum. Biriyle konuşmak bana artık heyecan verici gelmiyor . Evlilik istiyorum ama biriyle konuşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyor sil baştan gibi. Yeni birini tanı , güven. Bazen konuşayım diyorum . Bir gün sürüyor hemen sıkılıyorum , konuşmayı kesiyorum. Tezat bir durumdayım farkındayım. İstiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum açıkçası kafa yapımda biriyle evlenmezsem diye ama tanımaktan da uzak duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben
Madem eskı nısanlınla kıyas yapıcaktın neden ayrıldın.Gecmısı boşver .Olmuyorsada zormala.

Eski nisanlini unutmadigin sürece baskasininda duygularıyla oynama bu sekilde

Back
X