• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl olması gerekir ki?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Hanımlar sizce birinin hoşlandığını hissettiğinde erkeği cesaretlendirmek gerekiyor derler... bu durum nasıl gelişmeli ki ... ya da olacağı varsa olur derler demi erkek ne yapar ne eder... ben bu durumlarda eğer bende karşılıklı hissediyorsam daha da kaçarım yok öyle yakınlaşmakmış .. belki de karşıya olumsuz mesaj veriyorum olmuyor bir şey , biri var hayatında mesajı... bu durum nasıl gelişmeli ki .. birde tabi erkeklerin huyu başta olumlu mesaj verip vazgeçip daha sonra komik duruma düşmekte var .. düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

kaçan balık büyük olur .

Canım, en azından kendi tanıdıklarımdan söyliyim, karşıdaki erkek kızın ona karşı olan hislerini bence kurnazca biliyor, fark ediyor yani. Biraz yeşil ışık yaksan ne olur ki filan demeyeceğim, yakma da :)) nacizane fikrim elbette ama şöyle etraflıca bak bi çevrene , duyduklarına, gördüklerine umursamaz takılan kızlar her zaman daha el üstünde oluyor, istisnalar da var elbette ama genel kanım öyle.

Bence en güzeli, cool görünmek önemsemiyor gibi görünmek, inanıyorum ki böyle davranmak o erkeği daha bi yakınlaştırıyor insana.. Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden derler ya.. Eğer o adam senin hayatına girmeliyse a veya b sebeple girecek, olacak zaten.. Şansını arttırmak istersen de, cool görün, ve oluruna bırak, hayatta durmem gereken yeri ben hiçbir zaman bilemediğim için, artık desturum durmam gereken yeri biliyorum ve diyorum ki nasipten ne öte ne geri..

birinden hoşlandığım zaman o düşük çenem bir anda .. dilim tutuluyor sanki ... kendimi ifade edemez oluyorum.. hadi hadi olsun yaklaştın diyorum .. ama en olmadık zamanda ortam çıkıyor ...en bitkin olduğum zaman yolda beraber gittik ama ben dökülüyordum umarım ter kokum ulaşmamıştır .. gerçi mesele bu değilde ben çok kaptırıyorum artık olsun hayatımda biri bıktım direkten dönmekten ben mi BİR YERLERDE HATA YAPIYORUM .. MESAJ FARKLI MI GİDİYOR ..YORULDUM .. kuzenlerim sen körsün bir şey görmüyorsun diyor E TAMAM GÖRDÜM DİYELİM NE YAPMAM GEREKİYOR .. BAKMAKTAN ÖTE GİDEMEM Kİ ..

bence ona karşı samimiyetini azaltma kendimi geri çekerim demişsin bu olumsuz bir mesaj olur ama burda çok ince bi çizgi var yani hem kendini geri çekmeyip hemde peşinden koşturman gerekli erkekler kolay elde ettikleri ve kendilerine deli gibi aşık bırakmayacak bayanları malesef nasıl olsa cepte diye düşünüp incitmekten çekinmiyorlar

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Çok abartmadan sen de onunla ilgilendiğini hissettir. Tamamen soğuk ilgisiz durma derim. Çocuk senden o cesareti alamazsa geri dönebilir. Herkes çok cesur değildir, reddedilme korkusu olabilir.
O popüler kızlar da bence hiç cool takılmazlar, herkese mavi boncuk dağıtan tiplerdir genelde.

Yakışıklı erkek çok iyi değil sanırım .. egoları çok yüksek oluyor... zor hayat geçmez gibi .. zaten dediiğiniz gibi mavi boncuk dağıtan tipler .. şuana kadar yakışıklı ve mütevazi erkek pek rastlamadım ..

bu konuyu bende çok düşünürüm.
ben birinden hoşlandığımda elimde olmadan kendimi geri çekiyorum.bakmıyorum,konuşmuyorum gülmüyorum sert duruyorum mesela.
yani sevgilisi varsa veya o benden hoşlanmıyorsa salak gibi bakıp kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum.
ama bu ona istemiyorum veya ben doluyum mesajı veriyor biliyorum.bunun bir orta yolu olmalı.
bakıp hafifçe gülümseyin diyorlar,anahtar jest buymuş ama onu bile yapmak zor karşıdaki sen gülümseyince başını çevirse o duruma düşmek istemme ben ya :)
valla gerçekten nasıl oluyor bu işler birileri fikir versin:44:

Back
X