nasıl olmuş stickerlarım:))))

ayyyyyyyyy cnm şahane bşy bu ya genelde herkesde aynı desenler var ondan istemiyordummm ..
bu benim oturma odama şahane olur ve renk tonu süperrrrr..
sakıncası yoksa nerden aldın ve nekadara aldın:)
bayıldım yafffff bende istiyommmmmmmmmm::)

evet benim mobilyalarımlada çok uyumluuu her yerdee hep aynı şeyler var bu çok farklı hangi semt bahause dan aldın? pahalı bişimi?

canım çok saol beğenmene sevindim:)))
bende farklı aradığımdan görünce buna bayıldım ve hemen aldım zaten...
evimin renginede birebir uyumlu oldu..
eminim senin evindede süper olur ...
64 lira idi sanırım fiyatı..
bahause,dan almıştık...

cok guzel olmus ozlem hanım cok zevklısınız yaptıgınız hersey bırbırınden guzel oluyora.s.

tühhhhh malesef bahause bulundugum şehirde yok:)
neyse bende inşş seninki gibi güzle ve farklı bulabilriirmmmmm:)oturma odama istiyorummmmmm bakalımmmm koçtaşa baktımmm ama herkeste olan modellerden var

tühhhhh malesef bahause bulundugum şehirde yok:)
neyse bende inşş seninki gibi güzle ve farklı bulabilriirmmmmm:)oturma odama istiyorummmmmm bakalımmmm koçtaşa baktımmm ama herkeste olan modellerden var

canım mutlaka bulursun..olmazsa nettende bak,güvenilir sitelerden süper stickerlar bulabilirsin...
bu arada evin süper olmuş:))

canım mutlaka bulursun..olmazsa nettende bak,güvenilir sitelerden süper stickerlar bulabilirsin...
bu arada evin süper olmuş:))

senin evin yanında benimki hiç bşy cnm bnmm:)
netten hiç alışveriş yapmadım ya bilmiyorum desem çokmu cahil olurum:)
ama sneinki kdr güzleini bulamam sanırım:)

senin evin yanında benimki hiç bşy cnm bnmm:)
netten hiç alışveriş yapmadım ya bilmiyorum desem çokmu cahil olurum:)
ama sneinki kdr güzleini bulamam sanırım:)

oooo ne diyosunnnnn asıl senin evinin yanında benimki hiç bir şey..
8 yıl bitti,eskidik bile artık biz..
bayıldım senin evine ben..
valla benimde eşim yaparsa yapar ben beğenirim..
pek anlamam ama vardı güzel stickerlar..
ama sana söz eğer denk gelirde bulursam sana alır yollarım olurmu

bebegimmmmmmmmmm yani bunu söylemen bile beni şuanda mest ettiii:)inan bana almış kdr oldun teşekür edeirm ince düşünceli arkadaşım benim:)senin bu salonundakini bennn oturma odamda tv ünitesinin yanına iki duvarın bileşim yerine yapıştırmayı düşünmüştüm valla:)hemen hayal bile ettim:)
sen bana alma bebegimmmmm aldıgıda böle resim çekkkkk kendi evinden bana almış kdr olursunnnnnnnnnnnnn:)ayrıca 8 yıl dedin iyicene şaşırdım inan yepyenii demem 2 senelik mobilya yanio derece yeni duruyor mşlh titiz ve temiz hatunsun eşyaların hala ilk günkü gibi:)

canım benim ne demek..
senin bu ince nazik sözlerine güzel arkadaşlığına az bile..
bulursam alırım söz:))
güzel sözlerin içinde çook teşekkür ederim..
senin gibi zevkli birinden bu güzel sözleri duymak ayrıca mutluluk verici..sevindim çok:))

çok beğendim :) inş. yeni stckrlarınızı yırtıcak bir bebişinizde olur yakın zamanda

ne güzel bir sözz...çoook teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
ne diyeyimmmm kocaman bir AMİNNNNNNNN:Saruboceq:

bende bekliyenlerden olduğum için halden anlarım boshayallersmile hayırlısıyla olsun inş. yakında cnm ..herşeyde bir hayır var işte

oyyyyyyyyyyy kıyamam sana sakın öyle alma ha vallaa döferimmm seni ona göre:)
allah herşeyi gönlüne göre versin gönlün gibi güzelll olsun herşey:)

ayrıca düşündüğün yerde süper olur bencede canım:)

ahhh ahhhhhh valla süper olurduuuuu inş benzerini bulurummm:)

bende bekliyenlerden olduğum için halden anlarım boshayallersmile hayırlısıyla olsun inş. yakında cnm ..herşeyde bir hayır var işte

İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla bizde kavuşuruz bebeklerimize...
kesinlikle her işte bir hayır var bencede...
sağlıkla hayırla gelicekse başımızın üstüne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…