Nasıl oluyor bu işler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neredeyse 7 yıl olacak evliliğimiz ne küfür ne bağırma olmamıştır
Kendi çocukluğumdan hatırlarım annemle babamın kavgalarını, gözüme iğrenç görünürlerdi hayatımda ailemden hiç kimseyle o şekilde kavga etmedim. Eşim kavgaya müsait bir yapıdadır ama benimle edemez, çünkü ben yüzüme gözüne sövdüğüm bir adamla bir daha aynı yastığa baş koyamam, bu konularda çok netim, kendisi bilir, konuşuruz o yüzden bağırmadan, suçlusun demeden, bence böyle olmalı. Günlük yaşamımızda küfür var, bende ederim bazen deşarj ediyor insanı ama aile ilişkilerinde küfür etmem, ettirmem
Bu konuda eleştirildiğim olmuştur ya biraz sert çık, erkeklere çok yüz verilmez lafları falan duymuşluğum vardır ama umursamam, çünkü ben söversem onun da sövme hakkı olur ve kaldıramam

Kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz bence. Bu benim de çevremde bazen gözlemlediğim ve çok eleştirdiğim bir konudur. Eğer tekrar o kişi ile yüzyüze bakacaksanız her ne kadar sinirli olursanız olun bazı şeyler söylenmemeli, özellikle ağır hakaretler vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…