nasıl pişman edilir ? tecrübeleri olanlar yaşayanlar

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...

Bunun için " Ulan Istanbul" dizisindeki gibi organize bir ekibe ve bol sermaye (paraya) ihtiyacın var. Yoksa intikam da alamazsin. Pişman da olmazlar.

Yapman gereken önüne bakmak.

Pismanliktan kastin geri donup ozur dilemesi yalvarmasiysa benden sacma yere ayrilan hep geri dondu naptin dersen hicbisey bu kafar basit hicbisey ve amacimda pisman etmek olmadi su akar yolunu bulur hersey olacagina varir

sende bulduğu mutluluğu onda bulamazsa döner ..erkekler hep döner aslında aa bi falanca vardı biz onunla iyiydik falan diye..aradan 10 yıl geçse bile ararlar..bir de her sözlenen ille de evlenmiyor

bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...
bence bunun bir yolu yok.
Sen hayal kurduğunla kalırsın.
Pişman olacak insan ayrılıp bir de başkasıyla sözlenmez.
Az ayakların yere basarsa sen de bu gerçeği görüp kabul edersin.
senden ayrıldıktan sonra başkasıyla olamaz mı? Neden kabul edemiyorsun bunu?

İlişkiler başlar ve biter
Sana bir vaadi olmamış, bir kez bile seviyorum dememiş bir adamdan ne intikamı alacaksın
Bazı şeyleri zamanında görüp noktayı koymak gerekir
Şu an yapacağın tek şey kabullenmek

Sanırım face de görüyorsun fotolarını...
Daha fazla üzülmemek adına şahsı sil yada engelle.
Boşuna pişman olmasını da bekleme.

bu durumda senlik bişey kalmamaış...
zmana bırakmaktan başka çare yok...

Pişman olsa nolur olmasa nolur
Birbirlerini bulmuşlar niye bakıyorsun fotolarına
Sende yeni sevgili bul onlar senin mutluluk pozlarına baksınlar

aman boşver yoluna git diyeceğim ama, illaki hepimizin içinde bir hırs, bir garip öc alma potansiyeli beliriveriyor. işinde gücünde, kariyerinde, yeni sevgilinle başarıyı yakalamaya çabala...

Bence adını öyle birinin varlığı unut .. Onların pişman olmasından çok kendine en büyük iyiliği yapmış olursun.

Bence kendin için artık onları takip etmeyi bırak, unutman için yardım et kendine. Sonra zaten göreceksin tam o senin için hiç bir şey ifade etmedi vakitte o gelir sana işte o zaman pişman edersin onu umursamıyarak.

Back
X