- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bebeği bilmem ama bebeğin sağlıklı bir annesi olmayacağı kesin.Daha öncede konu açmıştım kahve falında çıkan şey ve benim gördüğüm rüyalar yüzünden baya bı etkilendim bebeğim Allah korusun sağlıksız mi ,zihinsel engelli miacaba diye ...lütfen tepki vermeyin ama ben bunu aşamiyorum ve kesin sonuca en yakın amniyosentez sıvısı alınması..yarın ayrıntılı ultrasonum var eğer onda da rahatlamazsam kafamdakiler gitmezse bu testi de yaptırmalı mıyım? Doktor gerek yok dediği halde benim icim yine rahat etmicek çünkü herşeyi temiz olupta öyle bebek doguranlari da okudum ..benim de içimde hep böyle bı his var Allah korusun elimde değil .. ambyisontez testinde anca rahatlama yasayabilecegimi düşünüyorum..ikili ve üçlü de risk yok ayrıntılı yarın..ama yine ağlamaya devam ben..üstelik beş ay oldum gebeliği sonlandırma falan çok zor olur ...ama eğer sorunlu bı bebekse dünyaya geldikten sonrası çok çok zor hem onun için hem benim için her konuda. Biz ölünce ona kim bakar sefil olur ..
Şimdi size soruyorum ayrıntılı da normal çıkarsa bu bebeğin nornal olma olasılığı kacdir? Ve yinede amniyosentez testi yaptırmalı mıyım?
Buna siz karar veremezsiniz ..hamile psikolojisini anlayamazsınız ..herkesin duyguları aynı olacak diye bir şey yok...sağlıksız bir anne teşhisi koymanız çok saçmaBebeği bilmem ama bebeğin sağlıklı bir annesi olmayacağı kesin.
Hamile psikolojisi böyle mi oluyor?Ben etrafımda hamile mi görmedim.Ayrıca ben de hamileyim şuan.Psikologa gitseniz iyi olur.Ayrıca doktora değil fallara rüyalara inanmanız saçma değil ama benim teşhisim saçma.Buna siz karar veremezsiniz ..hamile psikolojisini anlayamazsınız ..herkesin duyguları aynı olacak diye bir şey yok...sağlıksız bir anne teşhisi koymanız çok saçma
Herkes aynı duygulara sahip olacak diye bişe yok . Bende okb var ve hamileyken nüksediyor belki nereden bileceksiniz ..ben durumumu savunmuyorum zaten inanamıyorum buna taktigima ama elimde değil diyorum..hemen hasta sağlıksız damgası vurmanız da sizin gibi hamile bir anneye yakismiyorHamile psikolojisi böyle mi oluyor?Ben etrafımda hamile mi görmedim.Ayrıca ben de hamileyim şuan.Psikologa gitseniz iyi olur.Ayrıca doktora değil fallara rüyalara inanmanız saçma değil ama benim teşhisim saçma.
İnsalah canım amin insalahh bugün ayrintilim var insalah kafamdaki peri siler öyle gelirimCanım şeytan sana vesvese veriyor kesinlikle emin ol böyle bir şey olmayacak benimde öyle rüyadan kaynaklı hurafelerim olmuştu ...kesinlikle aslı astarı olmuyor sadece kendine bu dönemi zindan ediyorsun. Unutmaya çalış birşeylerle oyalan kendine güven ben bu kadar güçsüzmüyüm böyle saçmalıklara inanacak kadar de .Ve çocuğun sağlık la doğacak inan buna .
Sağlıklı düşünmüyorsunuz gerçekleri duymak zorunuza gitmesin.Çocuk doğduğunda da böyle olursanız çocuk sağlıklı bir ortamda büyümemiş olur.Belki bende okb var diyorsunuz da ben de psikologa gidin diyorum zatenHerkes aynı duygulara sahip olacak diye bişe yok . Bende okb var ve hamileyken nüksediyor belki nereden bileceksiniz ..ben durumumu savunmuyorum zaten inanamıyorum buna taktigima ama elimde değil diyorum..hemen hasta sağlıksız damgası vurmanız da sizin gibi hamile bir anneye yakismiyor
Bugün ayrintilim var dua edin bana nolur
Doktor gerek yok dediği halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?