- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bı sıkıntı oturdu içime anlamıyorum plansız hamilelikti ilk ogrendigimde biraz isyana düştüm rüya fal derken acaba Allah beni cezalandiracakmi korkusu sardıBebeğin sorunlu olduğunu düşündürten ne var sizin rüyalarınız ve fallarinizdan başka? Onu anlamadim
Bende inanamıyorum kendime hamilelik psikolojisi mi bilemiyorum ama inanılmaz hassasım bide bende okb var tedavi de göremiyorum şuan sanırım nuksettiDoktora inanmıyorsunuz , kahve falına rüyaya inanıyorsunuz helal olsun
Falcılar hacılar hocalar virüsden kurtaramıyor ülkeyi bakın doktorlar kurtarıyor
Sen neler goruyordun canım ruyanda ..Canım şeytan sana vesvese veriyor kesinlikle emin ol böyle bir şey olmayacak benimde öyle rüyadan kaynaklı hurafelerim olmuştu ...kesinlikle aslı astarı olmuyor sadece kendine bu dönemi zindan ediyorsun. Unutmaya çalış birşeylerle oyalan kendine güven ben bu kadar güçsüzmüyüm böyle saçmalıklara inanacak kadar de .Ve çocuğun sağlık la doğacak inan buna .
Benimki bebekle ilgili değildi canım normal günlük şeyler mesela rüyanda baban ölüyor görüyorsun o gün yada sonraki günler acaba ölecek mi diye bekliyorsun yada rüyanda yangın çıkıyor bekliyorsun olacak mi diye bu tarz şeyler .Ve hiç çıkmıyor rüyalarım genelde ..Sen neler goruyordun canım ruyanda ..
Falı ben baktirmadim kardeşim baktirmis bir akraban hamile onun için down sendorumlu doğacak çok uzuleceksiniz Denis ..bizim akrabalardan tek hamile benimOfff ya arkadaşım
amniyosentez genelde 2 li 3 lü test eğer normal çıkmazsa istenen bir şey
Sen tabi ben istiyorum yaptırıcam diye de yaptırabılırsın
Ama yani az da çoook az da olsa bebek için de riski var ama çok az
Anlatmaya çalıştığım yüzde yüz diye bir şey yok hayatta
Anne olacak bırının de fallara guvenıp iş yapması çok mantıksız
Karşınızda bilim var ya
Allahtan bu kadar korkmak neden acaba ben de bunu anlamıyorum
İnsanlar sevdıgı için Allahı severler korktukları için değil
Bence verilen inanç egıtıminde de travmanız var
Fal eğlence için bakılır
Bebekle ilgili olunca çok kotu oluyor insanBenimki bebekle ilgili değildi canım normal günlük şeyler mesela rüyanda baban ölüyor görüyorsun o gün yada sonraki günler acaba ölecek mi diye bekliyorsun yada rüyanda yangın çıkıyor bekliyorsun olacak mi diye bu tarz şeyler .Ve hiç çıkmıyor rüyalarım genelde ..
Siz de ailecek fala inanma durumu var ben aileye inilmeli diyorumFalı ben baktirmadim kardeşim baktirmis bir akraban hamile onun için down sendorumlu doğacak çok uzuleceksiniz Denis ..bizim akrabalardan tek hamile benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?