Nasıl rahatlarim

Hamilelikte kabus görme normal bir durum. Rüyalar sadece bilinçaltı ile ilgilidir. Bize gelecekten haber falan vermezler

1 hafta geriden geliyor ne demek.. böbreği bu haftada 4. Olması gerekirken beninki 3.1 mis takip edilmesi lazım dedi çok önemli biseymi sizce bu

1 hafta geriden geliyor ne demek.. böbreği bu haftada 4. Olması gerekirken beninki 3.1 mis takip edilmesi lazım dedi çok önemli biseymi sizce bu
Hayır şu anlık önemli değil ama takip önemli. Takiplerde de sıkıntı görülürse doktor yönlendirir. Ne zaman takibe çağırdı?

Hayır şu anlık önemli değil ama takip önemli. Takiplerde de sıkıntı görülürse doktor yönlendirir. Ne zaman takibe çağırdı?
Nereye yönlendirecek
Daha takip için bişey demedi doktorun zamanla takip etcek her kontörde dedi
Duydunuz mu daha önce bile bise

bence sizin derdiniz siz ölünce ona kim bakacak falan değil,kendinizi düşünüp diğer insanlardan eksik bir birey yetiştirmek,bunu insanların görmesi gerek yargılaması gerek başka gözle bakmasını istemediğiniz için bebeğinizin sağlık sorunu olursa aldırmayı istiyorsunuz.Ama Rabbim ona siz yokken meleklerini başında bekleteciğini bilmiyorsunuz.Burada ben sizin tercihinizi sorgulayıp yargılamıyorum tamamiyle kendi düşüncemi aktarıyorum.Ama Allah size eksik evlat versede,tam olan evladından daha hayırlı olacağı için size bunu layık görmüştür.Aldırma düşünceniz zaten dinimizde cana kıymakdan ötürü ters.Yinede sizin tercihiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…