NASIL SAKİN KALABİLİRİM?

O kokuşmuş akrabalarım benim tırnağıma kurban olsunlar. Sayemde insan kılığına girip bir etkinliğe katılacaklar. (Buradaki etkinlik sizin düğününüz oluyor.) Görgüsüzler azıcık medeniyet ve eğlence görecekler.

İnsanlar hem masraf yapacak, hazırlanıp düğününüze gelecek, hem takı para vs takacak, sırf gönlünüz olsun diye uzun yoldan gelenler bile olacak. Ve siz arkalarından kendi içinizden bile olsa böyle mi konuşacaksınız? Pek etik bulmadım.

Naneli seker 😬

Saka bi yana en rahat hissetmeniz gereken gun aslinda
Alkol kullaniyorsaniz eser miktarda alabilirsiniz
Ya da melisa cayi papatya cayi yudumlayin
Rahatlatici muzikler dinleyin
Acin oyun havasi oynayin etrafinizda konuklar varmis gibi etrafa yeni gelin gulucukleri sacin 😀
Asil stres dugunden sonra kv gorumce elti olaylariyla baslar umarim yasamazsiniz😁
elti yok kucuk gorumce var idare ederim artik 😂

halbuki hic heyecanim yoktu 2 haftadir kendimden gectim
Ya hem yorgunluk hem korkular herşey bir etken , ben evlilikten çok korkan bir insandım, eşim beni evliliğe ikna edene kadar defalarca evlenmekten vazgeçtim son güne kadar ( sebebi ise anne babamın travmatik evliliği) kına gecemde resmen ölüp ölüp dirildim , en son ambulansı arıyorduk neredeyse , panik atak geciriyordum resmen , evliliğe karşı o kadar ön yargılı idim ki eşim karşıma çıkmasa asla evlenemezdim, eşim beni hep sakinleştirdi, saatlerce dil döktü asla korktuğun gibi olmayacak dedi vs , bu süreçte nişanlınızın desteği çok önemli..

dugun salonunda mi kustunuz benim de ciddi mide bulantim var uzun yillardir gecmeyen dugunde iyice tetiklenir diye korkuyorum
Evet ama lavaboya yetiştim. Öncesinde stresimi alsın diye biraz alkol almıştım daha beter etti çünkü karnım açtı.

Melisa, sari kantaron, yasemin, papatya gibi sakinleştirici caylar icebilirsiniz.

Eğer işe yaramıyorsa psikiyatriye gidin, cok düşük dozda anti depresan başlayabiliyorlar ki muhtemelen gitmeniz de gerekiyor gibi,
heycandan midenizin bulanip, öğürmeniz normal değil

dugun gunu keske sakinlestirici muzikler dinleyebilsem 🥺
Hayır düğün günü değil, düğünden 1 hafta önce falan her gün yapacaksınız. Önemli olan müzik değil zaten, nefes ve gevşeme kısmı. Araştırırsanız daha net anlasınız. Egzersiz kısmı da zaten kasları sıkıp gevşetmekle alakalı. Yani her an her yerde yapılabilecek bir egzersiz. Dediğim gibi ben sınav öncelerinde ve sınav esnasında yaptım, çok faydasını gördüm.

Ben de kına gecesinde stresten ağlamıştım onca insan içinde nasıl giriş dansı yapıcam diye düşünmekten😂

Eninde sonunda geçip gidecek, aksiliklerin olması çok normal, her şey kusursuz olmak zorunda değil. Bunları düşünmeye çalışın.
Kısa vadede eczaneden stres ve kaygıyı düşürecek takviyeler isteyebilirsiniz. Uzun vadede ise, varsa kaygı probleminizi çözmeye odaklanmanızı öneririm.

Back
X