Komik ama doğru. Bende istediğimi yiyeyim belki son günlerimizdir niye kilo almamak için kendimi sıkayım ki diyorum. 20 aylık oğlum var,hamileyim. Başta bi panik yaptım doğru baya bi yaptım. Sonra düşündüm trafik kazasında da ölebilirim. Yada tek kurtulan olabilirim. Bol bol dua ediyorum oğlum için önceliğim o çünkü. Dün doktorumla konuştum anlattım böyle mi yapsak şunu mu kullansak diye Niye bu kadar takıyosun dedi. Gelirse ülkeye hepimize bulaşacak. Maskeyi hasta olan insanların takması lazım bulaşmasın kimseye diye sağlam olanların değil zaten bi işe de yaramıyo o maskeler dedi. Elini kaç dakikada 1 yıkayabilirsin? Hiç mi gözünü bile ovuşturmayacaksın dedi. Hep sakin bi adamdır zaten benim gibi paniği o paklıyo diye ona gidiyorum. Ama düşündüm o öyle diyince doğru söylüyo yapcak bişey yok bulaşırsa bulaşacak,kurtulacaksak kurtulcaz,öleceksek öleceğiz. Ha bide espri yaptı alkol öldürüyomuş bol bol içki iç dedi. Öyle diyorsanız canıma minnet diyip çıktım. Napayım artık ? Kafayı yicez yoksa topluca.