Bir de abdestinde namazında insanmış göyaaa... Allah korkusu olan insan bunu yapar mı yaa.. Yaşadıkların kötü tabiki ama bence böylesi senin için daha hayırlı.. karaktersizin tekiymiş baksana..
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?
Bir de abdestinde namazında insanmış göyaaa... Allah korkusu olan insan bunu yapar mı yaa.. Yaşadıkların kötü tabiki ama bence böylesi senin için daha hayırlı.. karaktersizin tekiymiş baksana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?