Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

seda_46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
22
0
36
İzmir
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?

kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ölüm ve hastalık hariç herşey insanın kendi elinde.

Son düzenleme:
gerçekten zor bir durum yaşamışsın ancak içinden çıkılamayacak gibi değil. bana kalırsa sevgilinle konuşmalısın , başından o kadar olay geçmiş. sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmayı bekleyemezsin. bana kalırsa onun da kafası karıştı ve bu bebek alınması meselesinde pişmanlığı var. kimin olmaz ki? öncelikle bu konuyu biraz olsun unutur gibi yaşa (bir hafta gibi ) sonra da sakin kafanla sevgilinle konuş.

valla canım zor şeyler yaşamışsın . Ama o adam seni yeterince sevse başta o çocuğu aldırmazdı hadi aldırttı ailesinin olmaz lafıyla sendne vazgecmezdi. Allah Yardımcın olsun :44:

cnm böyle şeylerin söylemesi kolay oluyo yaşayana zor geliyo tabi ama şahsi fikrim uzak durman. böyle bir insan evlendiğinde sana nasıl bir eş olabilirdiki? seni çok iyi anlıyorum bişeyler yaşamışsınız ve hep sen zarar görmüşsün doktorda bile yanında olmamış çok üzüldüm senin adına bunları paylaşablcegn sana destek olan bi yakının umarım vardır. onu hayatndan zorda olsa çıkar ve önüne bak derim ben onun sana bunları yapmasını haketcek kadar değersiz değilsin sen. üstelik ergen faln değilki 30 yaşında korkup kaçtı diyelim. adam olan duyduğu an seni nikah masasına oturturdu ailesine bile sormadan

şu saatten sonra keşke desek ne olacak ki? Bence o adamdan kurtulduğun için sevinmelisin bile. Ana kuzusu olan erkeklerden inan bana bir nane olmuyor. Olan o masum yavruya olmuş. Bence bırakın geçmişi, kendinizi birine affettirmeniz gerekiyor. kime mi? onu da bilmiyor olamazsınız..

Bir de abdestinde namazında insanmış göyaaa... Allah korkusu olan insan bunu yapar mı yaa.. Yaşadıkların kötü tabiki ama bence böylesi senin için daha hayırlı.. karaktersizin tekiymiş baksana..

offfffff offffffffff kaçıncı bu konu,lütfen kızlar kendinize,heyecanlarınıza hakim olun.ne bu böyle.nasıl güvenebiliyorsunuz,nasıl emin olabiliyorsunuz

:44:arkadaşlar hepiniz kurtuldun gibisinden laflar etmişsiniz ama biraz empati kurarsanız , hala o kişiyi sevdiğini görebilirsiniz. bana öyle geldi. bu yüzden bu kadar öfkeli zaten arkadaşımız.

millet 40 yıllık kocasını tanıyamıyor canım millet senin sevgilinin doğrusunu yanlışını ne bilsin ?

Bir de abdestinde namazında insanmış göyaaa... Allah korkusu olan insan bunu yapar mı yaa.. Yaşadıkların kötü tabiki ama bence böylesi senin için daha hayırlı.. karaktersizin tekiymiş baksana..

Aaa tabi,abdest almadan sokağa çıkmaz.Ağzından ''hayır'' lafı eksik olmaz.Kendini kandıran beni mi kandırmayacak.

bılmıyorum canım ama gerçekten öle bir insan olsa yaşıda müsaitken o bebeği aldırmazdı. benm sevgilim pek dinine bağlı biri değildir malesefki ne oruç tutmuştur bugüne kadar nede namaz kılmayı bilir . ama onun günahının altına girilmez der durur

Dışı seni içi beni yakar sözü cuk oturuyor bu duruma..insanlar böyle maskeli işte...ama bizler uyanık olmalıyız.. evlilik öncesi ilişki konusunda ihtiyatlı olmalıyız...çok karakterli seven bir insanın bizi evleninceye kadar bekleyecegini düsünebilmeliyz...neden acele ediyoruz..sonunda üzülen biz oluyoruz..
neyse olan olmuş zararın neresinden dönersen kardır.. o adamı çıkar hayatından..kendine yeni bir sayfa aç..

Yaşadığımız yerde çok sevilen bir ailenin oğlu kendisi.Ben gerçekten bir gün annesini karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum.Ondan sonra tayin isteyip alıp başımı giderim.O vicdanlı aileye bir ömür yeter bu hikaye.

size bunlari yasatan kisi zerre kadar sevginizi hakketmiyor
onun icin sakin üzülmeyin hayat bu karsiniza yeni biri sizi gercekten sevebilicek kisi cikicaktir insallah

Ne erkekler var ya Allah belasını versin bunların. Bebeğimi aldırdıktan sonra evlenelim dediğinde asla yüzüne bile bakmazdım. Seviyor olabilirsiniz ama olanlarda sizin de suçunuz var. Bir kere çok iyi bir şekilde korunmalıydınız hadi bunu beceremediniz ama aldırmakla da bie cana kıydınız bunun vicdan azabını unutabilecek misiniz? Üstelik bu kadar olayın üstüne bir de evlenmeyi kabul ediyorsunuz ve yine yüz üstü bırakılıyorsunuz. Bu adama nasıl bu kadar güvendiniz anlam veremedim.

canım Allah yardımcın olsun keşke yapmasaydın diyeceğim ama olan olmuş yaşadıkların çok zor inşl kısa zamanda atlatırsın...bir insan 7 inde neyse 70 indede öyleymiş diyorlarya gerçekten doğru bir söz adam birde 30 yaşında ana kuzusu ben bu kızı seviyorum bununla evlenicem dememişmi ya...ibadetmiş namaz müslümanız hepimiz kılıyoruz şükürler olsun ,tamam bunlara bakarak bizde hata ettik ama yanılmışız insanların içine girilmeyince anlaşılmıyor sadece şekil itibariyle öyleler dışı yeşil türbe içi estağfirullah tövbe bizimkiler hocaydı birde kapalılar sözde,yalan dolan iftira var yani,ayrıldığım kişi imam oğlu yani düşün bana ne teklifler etti "annemlerle beraber evden çıkıp biz birşey unuttuk diyerekten eve geri dönelim bizim evde şunu yapalım yok öpmek istiyorum falan yok etek giy şurana dokunmak istiyorum"açık yazdım ama kusura bakma, o zamanlar salakmışım şimdi daha iyi anlıyorum benimi deniyor acaba dedim,erkektir istiyordur sonuçta dedim sabret dedim evlenicez dedim, ilk zamanlarda nişanlılığın vermiş olduğu sevinçle düşünemiyor insan,nasılsa evlenicez diyorlar hepsi yalan sabret o zaman sende evlenene kadar değil mi?
ne insanlar var iki yüzlü ,çok karakterli dışarıda arkadaşlarına karşı iyi davranıpta anne babasına çektirenler neleri güzelim dış görünüşe aldanma ne zamandır tanışıyorsunuz bilmiyorum,
yapmışsın bir hata bundan sonra yoluna bak Allaha sığın af dile ve bundan sonraki hayatını mutlu,umutlu yaşayabilmek için sıkı sıkı tutun hayata ona inat güçlü ol,oda yaptıklarının cezasını çekecektir seni böyle ortalarda koymanın ne demek olduğunu birgün anlayacaktır ,hakkında hayırlısı

Öfkeni kusmanın çeşitli yolları var.
Gidip ailesine ağzına geleni söyleyebilirsin.
Onları komşularına hatta bütün şehre rezil edebilirisin.
İş yerini basabilirsin.
Ne bileyim türlü türlü şeyler...
Evlerinin camını çerçevesini indirebilirsin.
Şeytanın söylediği her şeyi yapabilirsin.
Ama bunların hiç biri yaşananları geri getirmez.
Sevdiğin adamın bir pislik olduğu, onun için hiç bir değerin olmadığı gerçeğini değiştirmez.
Kısacası acını dindirmez.
Acını dua ve zaman dindirecek...

evt bazıları şekil itibariyle öyleler...bizde hata etmiştik dış görünüşlerine aldanıp ama verilmiş sadakamız varmış ayrıldım pişmanmıyım evet bir pişmanlık var neden o kadar zaman bekledim diyor insan,ama evli olmadığıma şükrediyorum insanın eşi ana kuzusu olduktan sonra kesin boşatırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…