kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ölüm ve hastalık hariç herşey insanın kendi elinde.
evt bazıları şekil itibariyle öyleler...bizde hata etmiştik dış görünüşlerine aldanıp ama verilmiş sadakamız varmış ayrıldım pişmanmıyım evet bir pişmanlık var neden o kadar zaman bekledim diyor insan,ama evli olmadığıma şükrediyorum insanın eşi ana kuzusu olduktan sonra kesin boşatırlardı
Bunda durum epey farklıydı,cemaat toplantıları,sohbetler,o sohbetlerden sonra ağlamalar.Bir insanın kaç yüzü olur çok çabalıyorum ama anlamıyorum.
kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ölüm ve hastalık hariç herşey insanın kendi elinde.
atalarımız büyük lokma ye büyük konusma demiş...
ne güzelde söylemişler
aynı atalarımız "herkes ne ederse kendine eder" demiş
aaaa hadi ya ağzım açık kaldı ay birde cemaatten,sen kapalımısın peki,seninkiler daha dindarmış bizimkilere göre bizimki imam oğluydu ama çok nadir namaz kıldığını gördüm
nasıl bu kadar acımasız olabiliyosun... hatalarda insanlar içindir
aynı atalarımız "herkes ne ederse kendine eder" demiş
belkide gerçekten kötü değildir,oda bir tramva içindedir. bebek büyük sorumluluk hem o sorumluluğu almayı gözü yemedi hemde seni bırakmayıki böyle sonrasında aileye söylemelere kalkıştı. bilemedimki adamın psikilojisini:44:
öfkeni yenmek içinde bence git konuş. bilsinler oğullarının ne mal olduğunubelki tanımadan olmaz demelerinin hata olduğunu anlarlar. ay dövesim geldi aileyi,sinir olurum böyle hemen yaftalayan tiplere. olmazmış neden olmaz. tanıdınmı biliyormusun. belki dünya iyisi bir insan var karşında
belkide gerçekten kötü değildir,oda bir tramva içindedir. bebek büyük sorumluluk hem o sorumluluğu almayı gözü yemedi hemde seni bırakmayıki böyle sonrasında aileye söylemelere kalkıştı. bilemedimki adamın psikilojisini:44:
öfkeni yenmek içinde bence git konuş. bilsinler oğullarının ne mal olduğunubelki tanımadan olmaz demelerinin hata olduğunu anlarlar. ay dövesim geldi aileyi,sinir olurum böyle hemen yaftalayan tiplere. olmazmış neden olmaz. tanıdınmı biliyormusun. belki dünya iyisi bir insan var karşında
Olmaz'ın nedeni:''Biz sana zamanında çok kız gösterdik,burun kıvırdın,bunu da biz istemiyoruz,o işler sana kalmadı''demişler.Gel de delirme...
aa bu olmadı işte. yani bu yüzdenmi sevgililin olmaz bu iş dedi.insan bir direnir. ne demek olmaz falan der. seviyorum der. bu ne terbiyesizlik. hiç ipleme canım sen bu adamı. Allahından bulsun rezil. bende diyorum acaba psikolojisimi bozuldu. hep bozuk kalsın ömür boyu vicdanı yakasını bırakmasın
sen kendine yeni bir hayat kur. olmuşla ölmüşe çare yok. keşke ilk bebek ortaya çıktığında gidip oturaydın evlerine. doğana kadarda burdayım diyeydin ama işte keşkelerle olmuyor. Allah affetsin senide ve düşman başına vermesin çok zor olmalı üzüldüm valla haline
ilişkiye giren insan sonuçlarınıda bilmesi gerekir çocuk değil ki canım 30 yaşında adam,
hadi gitti konuştu diyelim inanacaklarmı peki?hamilede değil bebeğe dna testi yaptırsın senin oğlunun bebeği diye,karşıdaki insanları bilmiyoruz ki nasıllar ilçede tanınan bir aileymiş baksana,belkide bu kıza iftira atıcaklar yalan söylüyorsun oğlumuzu karalıyorsun diye insanlardan herşey beklenir ,offf sinir oldum bende
allah korusun ama yarın öbür gün senın basına böyle bişiy geldiğinde bu sözünü savunabilecekmisin?
insanoğlu beşer şaşar
Çocuk kendi kendine olmadı.Ortada iki kişi var ve biri hemen işin içinden sıyrılabiliyor.bir canlının yaşamına son vermek kadar acımasız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?