Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

ailesyle ortak tanıdıkların yoksa aç telefonu anlat, nasıl kürtaj old. nasıl vicdansız oğulları olduğunu, hakkını asla helal etmediğini, yanınada beddularını ekle..
Allah yardımcın olsun

ibadetinden geri kalmayan demissin seni hamile birakan adamin ibadetinden supe duyarim ben

ailesyle ortak tanıdıkların yoksa aç telefonu anlat, nasıl kürtaj old. nasıl vicdansız oğulları olduğunu, hakkını asla helal etmediğini, yanınada beddularını ekle..
Allah yardımcın olsun

Günlerdir gözlerimin önündeki sahne bu zaten.Kalkıp bana hakaret etmeleri falan umrumda olmaz,en büyük kaybı yaşadım ben zaten.Bu saatten sonra bana ne dese canım yanar ki?

Hayır.O karşılarında titrediği ailesi ne olduğunu bilsin istiyorum.

Evlenmek isteseydin zaten evlenebilirdin.
Türkiye şartlarında seninle evlenmeye bir nevi mecbur.
Neyse sen kinini kusmak istiyorsun.
O zaman al eline kalemi bir mektup yaz.
Yazdıkça rahatlarsın. Ağlaya ağlaya yaz...
Hem annesine hem babasına ayrı ayrı gönder.
İçin soğur belki.

Son düzenleme:
evlenmeden neden birlikte oldunnnkiiii ? ne cesaret pes doğrusu evlenceğin adamada hevesime yenik düştüm dersin artık püfff

gördüğün zarar büyük inşallah bu kadarla kalır çok zor bir durum ama bir yerde şükret kurtulmuşsun bu adamdan baksana zaten hayır gelmezmiş bundan herşey normal gitseymiş bile bir yerde yine yarı yolda bırakacakmış seni.........keşke olmasaydı bütün bunlar gönül bunu isterdi tabi ama her şerde bir hayır vardır derler :97:artık önüne bakacaksın öfkeyle kalkan zararla oturur annesini arasan ne olacak?tabiki evladını koruyacak sende oğlunun peşini bırakmayan kız olacaksın gözünde ......öncelikle sakin ol bu durumda zor olsa da mecbursun güçlü olmaya değmezmiş deyip yoluna devam edeceksin ........umarım bu sana hayat konusunda ders olmuştur ki bundan sonra hata yapmazsın ...

Günlerdir gözlerimin önündeki sahne bu zaten.Kalkıp bana hakaret etmeleri falan umrumda olmaz,en büyük kaybı yaşadım ben zaten.Bu saatten sonra bana ne dese canım yanar ki?

çok istiyorsan git yap... şu noktada kaybedeceğin hiçbir şey yok artık...
ama hamile kaldığını ailesinin bilmediğinden emin misin?
belki söylemiştir?

evlenmeden neden birlikte oldunnnkiiii ? ne cesaret pes doğrusu evlenceğin adamada hevesime yenik düştüm dersin artık püfff

ben dün gece bu konuda bir bebeğin yaşamına malolunduğu için "kendi etmiş kendi bulmuş" yazmıştım çünkü benim için önemli olan bebekti ama evlenmeden birlikte olmasını kınama kampanyasına hiç katılmıyorum... kend bekareti kendini ilgilendirir erkekler her haltı yerken iyi...

çok şanslısın bence öyle bir adamla evlenmediğin için.O adamın sana yarardan çok zararı olurdu.

bunu zamanla göreceksin.

Arkadaşımın başına geldi benzer bir durum, çok üzüldü kahroldu. Şimdiyse seviniyor verilmiş sadakam varmış diyor.
insanlık çok başka birşey bazıları insan olarak doğmuyor yada sonradan böyle karaktersiz oluyor. Bence unut onu en büyük ceza bu olacak onun için emin ol.

Hala annesine,ailesine anlatmayı düşünüyorsun.
Çocuk mu bu,annesine şikayet edeceksin ?
Bakın oğlunuz böyle böyle yaptı...
Çok uygunsuz ve gereksiz bir hareket olur.

Ayrıca annesi hasta olabilir,kalbi,tansiyonu,şekeri vardır.Bir tarafına filan inerse ne olacak ?

Kaç yaşında insanlarsınız.İkiniz istiyerek bilinçli bir şekilde birlikte olmuşsunuz.18 yaşından küçük değilsiniz sizi kandırmadı.Allah korusun tecavüz etmedi.Bu saatten sonra korunsaydın demek saçma olur.Yaşanması gereken şeyler varmış yaşamışsınız bitmiş.Ailesine söyleseniz ne değişecekki onlarda aynısını söyleyecekler. Ailesi istememiş 30 yaşında adam isteseydi ailesinimi takardı.Şimdi bazı 3 yaşında çokcuklarda bile öyle bir şahsiyet varki asla dediğini yaptıramıyorsun çocuk benim dediğim olacak diye diretiyor.Sizin sevdim dediğiniz adamda kişilik yokmuş şahsiyeti zayıf.Olan olmuş bir an önce o şehirden ayrılın kendinize yeni o aileden uzak bir hayat kurun.Mutlu olun acı bir şey yasadınız kendinizi daha fazla yıpratmayın.Ne kadar asil davranırsanız karşı tarafıda o kadar çok üzersiniz.Öbür türlü laf söz tartışma basitlik olur.

Konu içeriği nedeniyle"Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

her sakallıyı hacı hocamı sandın misalii
bencede insanların namazlarıyla ve ibadetleriyle yargılamayın

kişi önce kendine bakıcekk

ALLAH yardımcın olsun canım çok zor bir durum bu kadar inanıpta seni yarı yolda bırakması..keşke bu kadar kendini kaptırmadan bir tanısaydın bir anlasaydın ama rol yapanda iyi rol yapıyor hani..bence hiççç canını sıkma..giden gitsin belki evlensen seni yine yarı yolda bırakacaktı..belkide daha kötü bir şekilde kullanacaktı duyguları..hiç sözünde durmayan bir adama aşık olmuşsun bu senin hatan değil ..bilemezdin aşk gözü kör ediyor çünkü anlayamıyorsun..ne zaman sinirin öfken acın geçiyor o zaman kafan dakk ediyor..hiç üzülme..küçük değilki yaşı cahildir geri gelir belki diyeyim 30 yaşında adam..boşver..yol yakınken kendi hayatına tutun ve onu kapalı defterin en arka sayfasına yaz ve bi daha açmamacasına sill cnm :78: şimdi zor gelir ama zaman herşeyi unutturur..bu arada bi daha kimseye evlenmeden kendini teslim etme..izi kalırsa böyle silmesi zor oluyor işte..çok acı..

bencede kız zaten yeterınce uzgun..onun bekaretı onu ılgılendırır..bu devırde kımse benım basıma gelmez demesın..bence o erkek dıye gecınen adamdan kurtuldugun cok cok ıyı olmus Allah muhafaza evlensen kımbılır basına ne gelırdı..nasıl o cocugu aldırırken yanında olmaz ya aklım almıo..Allahından bulsun ne dıyelımmm

O kadar kötü durumdayken sadece biri gelsin sırtını sıvazlasın ''geçecek'' desin diye bekliyor insan ama olmadı,bu kadarını bile yapmadı...

O kadar kötü durumdayken sadece biri gelsin sırtını sıvazlasın ''geçecek'' desin diye bekliyor insan ama olmadı,bu kadarını bile yapmadı...

cnm bundan öte bır edepsızlık olamaz zaten...bence uzulmene dahı degmez...önüne bak ve aynı hatalara düşme o yalvarsada onunla gorusme artık tek tavsıyem bu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…