- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
Ayni atalarda demis ki düsmez kalkmaz bir Allah.
unutmayalim ki biz sadece kuluz!!!
Ayrıca hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumaz.30 yaşına gelmiş insanlara ben mi öğreteceğim doğum kontrol yöntemlerini.benim başıma böyle birşey gelmez
30 yaşına gelmiş insanlara ben mi öğreteceğim doğum kontrol yöntemlerini.benim başıma böyle birşey gelmez
Çocuk kendi kendine olmadı.Ortada iki kişi var ve biri hemen işin içinden sıyrılabiliyor.
Hep kadın suçlu zaten.Erkekler sütten çıkmış ak kaşık.
ben adam suçsuz dedim mi
30 yaşına gelmiş insanlara ben mi öğreteceğim doğum kontrol yöntemlerini.benim başıma böyle birşey gelmez
allah iyiliğinş vermesin güzel dedinSen Erkeksın benceeee!Ve cık bu sıteden!!Zaten avatarın da bı acayıp.Ne bılıyosun yolun ortasında tecavuze ugramayacaksın?Garantın var mı?Kımın basına ne gelecegını kımse bılemez....madem bı tavsıyen yok sus da motorun sogusun!!!Ne demıs Dıyojen "Golge etme başka ihsan istemem...........
Bukadar kolay oldu bitti buraya kadarmış diyemez... ve siz bukadar çabuk kabullenmemelisiniz.
Ona böylesi bir kaçış yolu açmamalısınız çünkü her durumda işine gelir...Olan da size olmuş zira.
Belliki aklını başına alamamış işin ciddiyetini farkedememiş.Siz de hala seviyorsunuz;aldırmanız hata olmuş elbet ama olana çare yok.
Keşke anlaşıp erken vakitli bir nikah yapabilseymişsiniz.Bence bu iki taraflı bir sorumluluk size bunları yaşatıp bukadar acıyla başbaşa bırakamaz.Biraraya gelip boylu boyunca konuşmanız ve bir orta yolu bulmanız en doğrusu. İki tarafın da pişnalığı ve bir bebek günahı var. bunu ikinizden başkası da kaldıramaz..Başka biriyle evlenseniz bile vicdanızında bunu tek başınıza taşıyamazsınızç en azından evliliğiniz boyunca birbirinizi en iyi bilenler olarak herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Seviyorsanız bukadar kolay bırakmayın ve bukadar kolay bırakmasına fırsat vermeyin.
O ardına bakmadan gidebilir peki ya siz ???_
Ben çok konuştum.Ne kadar sevdiğimi de biliyor.Beni bir daha böyle seven olmayacak dedi.Herşeyi anlattım,ne hissttiğimi,ne yaşadığımı...Buraya kadar,ben de sevdim ama olmayacak dedi.Nedeni de tabi ki ailesiymiş.Onlar için beni feda etmiş.
peki Al Capone ne demişSen Erkeksın benceeee!Ve cık bu sıteden!!Zaten avatarın da bı acayıp.Ne bılıyosun yolun ortasında tecavuze ugramayacaksın?Garantın var mı?Kımın basına ne gelecegını kımse bılemez....madem bı tavsıyen yok sus da motorun sogusun!!!Ne demıs Dıyojen "Golge etme başka ihsan istemem...........
Ben çok konuştum.Ne kadar sevdiğimi de biliyor.Beni bir daha böyle seven olmayacak dedi.Herşeyi anlattım,ne hissttiğimi,ne yaşadığımı...Buraya kadar,ben de sevdim ama olmayacak dedi.Nedeni de tabi ki ailesiymiş.Onlar için beni feda etmiş.
buna katılıorum burda görüyoruz bebek diye çırpışıyor insanlar ona bnde içok üzüldm lütfen dikkt edin madem yapıyounuzHata yapıyorsun. Bu adamı karşına alıp konuşman bile bence hata. Artık olan olmuş ama gurulu bir kadın gibi davran sen hala adamın seni terk etme derdindesin. Bence en büyük dert giden bebek
peki Al Capone ne demiş
"Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam"
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama nerdeyse tüm yorumcularımız "ay yazık neler yaşamış" modunda
anlatılanla,konunun ve al capone'un burayala arasındaki herhangi bi bağlantıyı ben göremedim...bizim buralarda buna kel alaka derler...peki Al Capone ne demiş
"Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam"
çok saçma, daha savaş yokken feda etme lafları. önce bir savaş versin bakalım belki kazanacak. senin kimin kimsen yokmu canım? hani gelip o adamın gırtlağına yapışacak birileri falan. gerçi aileye falan söylenmez ama ne bilim fikir yürütmeye çalışıyorum ama çıkamıyorum pek işin içinden:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?