Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

Ayni atalarda demis ki düsmez kalkmaz bir Allah.
unutmayalim ki biz sadece kuluz!!!

Çok haklısınız..Boşverin...İşte böyle büyük konuşanları hayatta neler bekliyor, görüyoruz..Herşeyi çok bilirler..Ahh pek akıllılar..İçlerindeki egoları tatmin ederler burada bilmiş bilmiş ders vermeye çalışırken..Halbuki öğrenecekleri daha çok şey varken, ne dersi..!..O yüzden iyileştirici yorum yapacaklarına , anca ezmeye kalkarlar...Yazık...

Sedacım sana da sabır diliyorum Rabbimden..Her şerde bir hayır vardır unutma tatlım..Sevgiyle kal..Kendini hep değerli gör..Hiçbir zaman yalnız değilsin..Her zaman kendin için sadece ''SEN'' varsın..Unutma tatlım..

Son düzenleme:
30 yaşına gelmiş insanlara ben mi öğreteceğim doğum kontrol yöntemlerini.benim başıma böyle birşey gelmez

Sen Erkeksın benceeee!Ve cık bu sıteden!!Zaten avatarın da bı acayıp.Ne bılıyosun yolun ortasında tecavuze ugramayacaksın?Garantın var mı?Kımın basına ne gelecegını kımse bılemez....madem bı tavsıyen yok sus da motorun sogusun!!!Ne demıs Dıyojen "Golge etme başka ihsan istemem...........

hep ortalığı bulandıran insanlar çıkıyor sinir oluyorum. insanlar buraya çözüm bulmaya yazı yazıyor. olumsuz yorumları yapanlar derdiniz yada amacınızı bir türlü anlamıyorum. yapıcı olalım lütfen ve olmayanlarlada muhattap olmayalım. bırakın konuşup dursunlar arkadaşlar,değmez biz ne desek boş çünkü.

konuyada yorum yapcam ama ilk diceğim bizde bir laf vardır oğlun veye kızın varsa mana verme ne demek istdiğimi anladınız sizin başınıza gelmez ilerde olmuş yada olucak çocuklarınız allah korusun glmesn ama büyük konuşmayın

allah iyiliğinş vermesin güzel dedin

Ben çok konuştum.Ne kadar sevdiğimi de biliyor.Beni bir daha böyle seven olmayacak dedi.Herşeyi anlattım,ne hissttiğimi,ne yaşadığımı...Buraya kadar,ben de sevdim ama olmayacak dedi.Nedeni de tabi ki ailesiymiş.Onlar için beni feda etmiş.

canım sende bir şekilde o adamın gerçek yüzünü çıkar insanlar neden onu hala ahlaklı bilsn nasıl yuva kurcak acaba bu ahın üstüne

Hata yapıyorsun. Bu adamı karşına alıp konuşman bile bence hata. Artık olan olmuş ama gurulu bir kadın gibi davran sen hala adamın seni terk etme derdindesin. Bence en büyük dert giden bebek

peki Al Capone ne demiş
"Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam"

çok saçma, daha savaş yokken feda etme lafları. önce bir savaş versin bakalım belki kazanacak. senin kimin kimsen yokmu canım? hani gelip o adamın gırtlağına yapışacak birileri falan. gerçi aileye falan söylenmez ama ne bilim fikir yürütmeye çalışıyorum ama çıkamıyorum pek işin içinden:44:

Hata yapıyorsun. Bu adamı karşına alıp konuşman bile bence hata. Artık olan olmuş ama gurulu bir kadın gibi davran sen hala adamın seni terk etme derdindesin. Bence en büyük dert giden bebek
buna katılıorum burda görüyoruz bebek diye çırpışıyor insanlar ona bnde içok üzüldm lütfen dikkt edin madem yapıyounuz

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama nerdeyse tüm yorumcularımız "ay yazık kıza neler yaşamış" modunda

Son düzenleme:
anlatılanla,konunun ve al capone'un burayala arasındaki herhangi bi bağlantıyı ben göremedim...bizim buralarda buna kel alaka derler...

Çok güvendiğimiz,sevdiğimiz bir ağabeyi var.Bir cinnet anında ona anlattım.Şok oldu adam.Alıp karşıma konuşacağım böyle adamlık mı olur dedi.Yaptı da...Bizim ki ağlamış sadece,tek kelime etmeden.Cemaat alışkanlığı herhalde.Elimden başka bir şey gelmiyor,ben de çıkamıyorum içinden.Ama aileden nefret ediyorum.Kimse yoğurdum ekşi demez.Sende bir şey görmüşlerdir deseniz,gerçekten yok...

içinin ne kadar yandığını bilemem ama seninkinin söylediklerini aynen benimkide bana söyledi seviyorum ama buraya kadar sırf ailem seni istemiyor artık dedi 2 gün mücadele edebildi düşün ki ben 1,5 yıl nişanlı kaldım küçük bir tartışmamızda aramıza girdiler ayırdılar ,
dost acı söyler ama yapılan pişmanlıklar keşkeler geri gelmez ama bırak gitsin bence uğraşma sen üstüne gittikçe burnu dahada havalanıcak bırak Allahından bulsun,nefret ediyorum erkeklerden hepsinin köküne kibrit suyu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…