- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
kendin etmişsin kendin bulmuşsun.
kendine kızmalısın korunma yöntemi kullanmayıp bir bebeğin canından oluşunda payın olduğu için.
bu arada biraz acı olacak ama sonradan şok yaşama diye söylemeliyim.
ilişkin bu kadar yıprandıktan sonra sevgilinin ilgisi ve aşkı kısa süre sonra başka bir kıza kayacaktır..
nereden mi biliyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-kiz-su-an-depresyonda-adama-guveneyimmi.html
bu konuyu 2 hafta önce açtım.
açtıgınız konuya baktım da..cidden kendın etmiş kendın bulmussun demıssınız Seda'ya..fakat sizin yaptıgınız da cok mu dogruydu acaba..Size ılgısı olan ve de ılıskı ıcınde olan bir erkegı kendınızden uzaklastırmamak..bır de acık kapı bırakmıssınız..Benımle konusman kız arkadasını aldatmaya gırmez dıye...ıste sizin gibi kadınlar yuzunden erkeklerın ılgısı kayıyor baska kızlara..zamanında kacmayı bılmelı..siz kardes gıbı goruyorsanız ama o erkek sizi oyle gormuyorsa , ilişkisi varsa kacacaksın o kişiden arkadasım bence..
o yüzden actıgınız konunun burada linkini vererek yanlıs bır konu sapması ıcınde bulundugunuzu dusunuyorum..bu olay cok daha farklı..
sevgıler dılerım
valla ben diyeceğimi dedim...
erkeklerin sağı solu belli olmuyor...
seviyorsun ama güvenemiyorsun...
şu anki erkek arkadaşımın eski sevgilisi işinde gücünde sosyal bir kızdı, sevgilisi kızla ilişkisinde kavgalar-cinsellik-sıkılma-hevesini alma gibi şeyler yaşadıktan sonra adam tüm vaktini benle geçirmeye başladı. nihayetinde ayrıldılar ve kız sağlıklı biriyken bileklerini kesip intihar noktasına geldi. gelgelelim şimdi de bana çok iyi davranıyor ama ben güvenemediğim için yanağından bile öpemiyorum şu anda. düşün yani o derece......
şu anki erkek arkadaşımın eski sevgilisi işinde gücünde sosyal bir kızdı, sevgilisi kızla ilişkisinde kavgalar-cinsellik-sıkılma-hevesini alma gibi şeyler yaşadıktan sonra adam tüm vaktini benle geçirmeye başladı. nihayetinde ayrıldılar ve kız sağlıklı biriyken bileklerini kesip intihar noktasına geldi. gelgelelim şimdi de bana çok iyi davranıyor ama ben güvenemediğim için yanağından bile öpemiyorum şu anda. düşün yani o derece......
açtıgınız konuya baktım da..cidden kendın etmiş kendın bulmussun demıssınız Seda'ya..fakat sizin yaptıgınız da cok mu dogruydu acaba..Size ılgısı olan ve de ılıskı ıcınde olan bir erkegı kendınızden uzaklastırmamak..bır de acık kapı bırakmıssınız..Benımle konusman kız arkadasını aldatmaya gırmez dıye...ıste sizin gibi kadınlar yuzunden erkeklerın ılgısı kayıyor baska kızlara..zamanında kacmayı bılmelı..siz kardes gıbı goruyorsanız ama o erkek sizi oyle gormuyorsa , ilişkisi varsa kacacaksın o kişiden arkadasım bence..
o yüzden actıgınız konunun burada linkini vererek yanlıs bır konu sapması ıcınde bulundugunuzu dusunuyorum..bu olay cok daha farklı..
sevgıler dılerım
Sen o adamla evlenmek istiyorsan çok kolay evlenirsin.
Yok mu senin annen baban kardeşin ya da başka bir yakının?
Eğer derdin evlenmekse anlatırsın bu olayı onlara.
Sen değil onlar konuşur aile ile.
Mecburen evlenir seninle.
Seni gelin olarak kabul etmek zorundalar.
Araya ailen girerse buna mecbur olurlar.
Öyle de bir evlenir ki seninle paşa paşa...
Türkiye şartlarında öyle kolay değil biriyle birlikte olup evlenmeden bırakmak.
Korkarlar, çünkü bu tarz şeyler namus meselesi ülkemizde.
Arkanda ailen varsa bitmiştir.
Ama sonra onunla mutlu olur musun dersen pek sanmıyorum.
Düşün taşın senin bileceğin iş...
Ben istemezdim beni istemeyeni.
Ama herkesin görüşü fikri başka türlüdür.
böyle düşünerek hiç erkeklere sorumluluk vermiyorsunuz...
aldatan kadın değil erkek, ama damgayı yine kadın yiyor...
ilişkiyi başka kadına çatallamak %100 erkeğin sorumluluğundadır.
böyle düşünerek hiç erkeklere sorumluluk vermiyorsunuz...
aldatan kadın değil erkek, ama damgayı yine kadın yiyor...
ilişkiyi başka kadına çatallamak %100 erkeğin sorumluluğundadır.
Bana en çok dokunan da herkesin bu insana,karakterine hayran olması.
sevgıler dılerım
sizi kandırana kadar iyi rol yapmış ama gerçek kişiliği ana kuzusuBana en çok dokunan da herkesin bu insana,karakterine hayran olması.
kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ölüm ve hastalık hariç herşey insanın kendi elinde.
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?
bravo valla.tebrik ediyorum sizi.ne kadar güzel,ne kadar faydalı bir paylaşım yapmışsınız hemcinsinize!
bunu yazan bir erkek olsa anlayacağım 'boşver üzerinde düşünmeye değmez' diyeceğim de,bayan olunca şaşırıp kalıyorum gerçekten...nedir bu herşeyde kadına yüklenmek,muhalefet olmak hırsı?ya da nedir bu 'ben gökten indim,asla bana bu hayatta birşey olmaz' tavırları? neye güveniyorsunuz,kime güveniyorsanız?kendime diyeceksiniz biliyorum ama şimdiden yanıtlayayım KENDİNE GÜVENMEM YETMEZ....bu kainatın bir sahibi var.önce ona güveneceksiniz,sonra da o nasıl isterse öyle olacak...evledınız,aileniz,kardeşiniz yok mu anlamıyorum ki bunu söylerken kendinizi geçtiniz onlarıda mı düşünmüyorsunuz?insan yaşadığı müddetçe herşey başına gelir.
şimdi diğer bir konu diyeceksiniz ki 'eee açmış konuyu,yorumlara da açık olmalı' o buraya destek bulmak için açmış konuyu,fırça yemek,aşağılanmak,beddua edilmek için değil...kaldı ki sizin bizim gibi aciz kulların onu bu kadar incitmeye hakkı yok haddi de değil.her yorumu kaldırmak mecburiyeti yoktur.peki açın bir konu;biz de silahlarımızı çıkarıp,yumruklarımızı gösterelim,ha babam bunu nasıl yaptın,ha babam kendin ettin ohhh der gibi yorumlar yazarım.ne kadar dayanırsınız??? ama ben böyle (büyük değil,sizin ki çoookkk büyük çünkü)çokkkk büyükkk konuşan çevremde kim varsa hep aynısını ya da benzerini yaşadıklarını gördüm.bence yol yakınken tövbe diyin de İLAHİ ADALET,herşeyi yoktan var eden YÜCE ALLAH sizi aynısını yaşamakla cezalandırmasın....
arkadaşlar kusura bakmayın.okuyorum okuyorum ama dayanamadım artık ya....o kızcağız evladımız da olabilirdi,kardeşimiz de.....
bravo valla.tebrik ediyorum sizi.ne kadar güzel,ne kadar faydalı bir paylaşım yapmışsınız hemcinsinize!
bunu yazan bir erkek olsa anlayacağım 'boşver üzerinde düşünmeye değmez' diyeceğim de,bayan olunca şaşırıp kalıyorum gerçekten...nedir bu herşeyde kadına yüklenmek,muhalefet olmak hırsı?ya da nedir bu 'ben gökten indim,asla bana bu hayatta birşey olmaz' tavırları? neye güveniyorsunuz,kime güveniyorsanız?kendime diyeceksiniz biliyorum ama şimdiden yanıtlayayım KENDİNE GÜVENMEN YETMEZ....bu kainatın bir sahibi var.önce ona güveneceksiniz,sonra da o nasıl isterse öyle olacak...evladınız,aileniz,kardeşiniz yok mu anlamıyorum ki bunu söylerken kendinizi geçtiniz onlarıda mı düşünmüyorsunuz?insan yaşadığı müddetçe herşey başına gelir.
şimdi diğer bir konu diyeceksiniz ki 'eee açmış konuyu,yorumlara da açık olmalı' o buraya destek bulmak için açmış konuyu,fırça yemek,aşağılanmak,beddua edilmek için değil...kaldı ki sizin bizim gibi aciz kulların onu bu kadar incitmeye hakkı yok haddi de değil.her yorumu kaldırmak mecburiyeti yoktur.peki açın bir konu;biz de silahlarımızı çıkarıp,yumruklarımızı gösterelim,ha babam bunu nasıl yaptın,ha babam kendin ettin ohhh der gibi yorumlar yazarım.ne kadar dayanırsınız??? ama ben böyle (büyük değil,sizin ki çoookkk büyük çünkü)çokkkk büyükkk konuşan çevremde kim varsa hep aynısını ya da benzerini yaşadıklarını gördüm.bence yol yakınken tövbe diyin de İLAHİ ADALET,herşeyi yoktan var eden YÜCE ALLAH sizi aynısını yaşamakla cezalandırmasın....
arkadaşlar kusura bakmayın.okuyorum okuyorum ama dayanamadım artık ya....o kızcağız evladımız da olabilirdi,kardeşimiz de.....
o kadar çok küstah ki hep beğenilmiş,beğenmemiş bi bakın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?