Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

açtıgınız konuya baktım da..cidden kendın etmiş kendın bulmussun demıssınız Seda'ya..fakat sizin yaptıgınız da cok mu dogruydu acaba..Size ılgısı olan ve de ılıskı ıcınde olan bir erkegı kendınızden uzaklastırmamak..bır de acık kapı bırakmıssınız..Benımle konusman kız arkadasını aldatmaya gırmez dıye...ıste sizin gibi kadınlar yuzunden erkeklerın ılgısı kayıyor baska kızlara..zamanında kacmayı bılmelı..siz kardes gıbı goruyorsanız ama o erkek sizi oyle gormuyorsa , ilişkisi varsa kacacaksın o kişiden arkadasım bence..

o yüzden actıgınız konunun burada linkini vererek yanlıs bır konu sapması ıcınde bulundugunuzu dusunuyorum..bu olay cok daha farklı..

sevgıler dılerım

Sizin daha önceki konunuzu da hatırlıyorm. Böyle iğrenç bir adamı bırakın öpmemeyi onun yanında durmanız bile hata. Adamın bütün yaşadıklarından haberiniz var ve hala berbarsiniz pes valla kendi düşen ağlamaz diye işte buna denir.

anladığım kadarıyla daha öbüründen ayrılmadan senle ilişkiye başlamış.. enteresan walla...
sen çok büyük konuşuyosun..

Son düzenleme:

böyle düşünerek hiç erkeklere sorumluluk vermiyorsunuz...
aldatan kadın değil erkek, ama damgayı yine kadın yiyor...
ilişkiyi başka kadına çatallamak %100 erkeğin sorumluluğundadır.

bu adam ile evlenmek istiyorsan korkusuzca ailendeki erkeklere anlatman gerek buda bir çözüm, bu ana kuzusu bir yere kaçamaz ancak altına yapar o da korkudan!

Bu işler namazla niyazla olmuyor malesef. Okadar Allah korkusu olan bir şahıs olsaydı sizin canınızın parçasının yaşaması için destek olur, sizi ve aşkınızı sahiplenir, kendisini siper ederdi.

Herşeyde bir hayır vardır derler. Erkeklik malesef böyle zamanlarda belli oluyor.. Asıl siz Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki böyle bir şahıstan ucuz kurtulmuşsunuz...

Başka kadın (yani siz!!) dediğiniz istekliyse erkeğe tabii yüklenmem..
Birşeyi anlatırken kadın oldgunuzu unutmayın..Anşlatırken bile o erkegın sevgılısını kötülüyorsunuz..cinsellik yasadı da doydu hevesi kactı gibi..Size ne derler adama...
Onlar tanıstıgında ya da gecelerı yanında mıydınız..??Sanki kadın ıstedı sadece...!!

Aaa bir de sunu belırtmek ısterım..Kendınızı degerlı sanmayın..Seçilen tercıh edılen kişi oldugunuzu zannedebılırsınız..Fakat sanırım yaşınız da kucuk...Olgun olan bırısı bunları soylemez..Siz tercıh edılen kısı degılsınız..Cunku erkek ister baska heyecan baska duygu..Ve karsısına cıkan , kandırabılecegını dusundugu ılk kıza bunu da yapar..Dıyorum ya acık kapı bıraktınız..İçten ıce egonuzun tatmınkarlıkta had safhada oldugunu dusunuyorum bu durumda...Bunu dusunmemdekı sebep ıse dıger kızı kötülemenız..Erkegın sıze anlattıgı bahanelerı sızın bıze anlatmanız..ve daha kotusu ınanmanız..

Sunu unutmayın derim...Bugun sızın yaptıgınızı umarım yarın delıler gıbı sevdıgınız bır adam baska bır kadınla bunu sıze yapmaz..Cunku boyle sizin gibi yapanların sonunu cok gorduk..

Lutfen cevap yazmayınız ya da yazarsanız son olsun..Bu konu baslıgı altında konuyu uzatmak ıstemıyorum..Saygısızlık olur devam ettırırsek..
Cevap vermemdekı sebep ıse buraya kendınızı haklı gosterırcesıne kendı konu baslıgınızı koymanız..

ıyı gecelr

Son düzenleme:

Yarın bir günde senden hevesinin geçip başkası için senden vazgeçmemesinin garantisi var mı peki? Bence yok çünkü insan karaktersiz olmaya görsün benim için bir başkasını terk eden adamdan korkardım ben açıkçası yarın öbür gün başkası için de beni terk etmyeceği ne malum.

Elinize, agziniza saglik...

kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ölüm ve hastalık hariç herşey insanın kendi elinde.

bravo valla.tebrik ediyorum sizi.ne kadar güzel,ne kadar faydalı bir paylaşım yapmışsınız hemcinsinize!
bunu yazan bir erkek olsa anlayacağım 'boşver üzerinde düşünmeye değmez' diyeceğim de,bayan olunca şaşırıp kalıyorum gerçekten...nedir bu herşeyde kadına yüklenmek,muhalefet olmak hırsı?ya da nedir bu 'ben gökten indim,asla bana bu hayatta birşey olmaz' tavırları? neye güveniyorsunuz,kime güveniyorsanız?kendime diyeceksiniz biliyorum ama şimdiden yanıtlayayım KENDİNE GÜVENMEN YETMEZ....bu kainatın bir sahibi var.önce ona güveneceksiniz,sonra da o nasıl isterse öyle olacak...evladınız,aileniz,kardeşiniz yok mu anlamıyorum ki bunu söylerken kendinizi geçtiniz onlarıda mı düşünmüyorsunuz?insan yaşadığı müddetçe herşey başına gelir.
şimdi diğer bir konu diyeceksiniz ki 'eee açmış konuyu,yorumlara da açık olmalı' o buraya destek bulmak için açmış konuyu,fırça yemek,aşağılanmak,beddua edilmek için değil...kaldı ki sizin bizim gibi aciz kulların onu bu kadar incitmeye hakkı yok haddi de değil.her yorumu kaldırmak mecburiyeti yoktur.peki açın bir konu;biz de silahlarımızı çıkarıp,yumruklarımızı gösterelim,ha babam bunu nasıl yaptın,ha babam kendin ettin ohhh der gibi yorumlar yazalım.ne kadar dayanırsınız??? ama ben böyle (büyük değil,sizin ki çoookkk büyük çünkü)çokkkk büyükkk konuşan çevremde kim varsa hep aynısını ya da benzerini yaşadıklarını gördüm.bence yol yakınken tövbe diyin de İLAHİ ADALET,herşeyi yoktan var eden YÜCE ALLAH sizi aynısını yaşamakla cezalandırmasın....

arkadaşlar kusura bakmayın.okuyorum okuyorum ama dayanamadım artık ya....o kızcağız evladımız da olabilirdi,kardeşimiz de.....

Son düzenleme:

içim cok acıdı, ahh canım benim ya niye inandın ki zaerre kadar değecek bir adam olsa pişman olmada, böyle biri için..... neyse zamanla alışıcaksın. evladını aldırdın diye sakın üzülme en dogru kararı vermişsin. günahıda o adamın boynuna olsun... allah sabır versin.

doğru söylüyosun cnm.. ne zaman başımıza ne geleceği belli olmaz ..

tamam herşeyin sorumlusu benim.kimsenin başına ne geleceği tabi belli olmaz ama tedbirini almadan yola çıkarsan kaza yapman kaçınılmaz olur.

offf cidden cok sinirlendım..SAKIN ANLAMINA BAKMAYIN SAKIN.........valla ceza almayacagımı bılsem agzıma gelenı yazıcam ya....
anlamına baktım cok kötüyüm suan...ve yalnız yasıyorum ben zaten...
yazıklar olsun demek ıstıyorum boyle zıhnıyetee ...
kalbım sıkıstı ...lutfen kadınlıkla ılgılı bısı yazmayın bu sıtede TAMAM MI '' baal_zebub'' !!!!!!!!!
..artık kaale alınacagınızı da sanmam..:S c

Son düzenleme:

sende bununla gurur duy emi...

adam seni secmis, tebrikler.
böyle dengesiz bi insanin ilgisini kazanmis olmak cok büyük bi deger nasilsa.

sen burda kizin yasadiklarini bi kazanc madalyasi gibi anlatirken o gariban neler yasiyor kim bilir :26:

neyse ya sinirlendim gece gece

ALLAH kimseyi böyle seylerle sinamasin, hic kimsede insandan üstük bi varlik gibi burda büyüklük taslamasin.
hepimiz kuluz, yarin basimiza ne gelicek bilemeyiz.
en ummadigimiz, en yapmam dedigimiz seylerin tam icinde buluyoruz bazen kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…