Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

offfffff offffffffff kaçıncı bu konu,lütfen kızlar kendinize,heyecanlarınıza hakim olun.ne bu böyle.nasıl güvenebiliyorsunuz,nasıl emin olabiliyorsunuz
ya bende şok lardayım genç kızlarımızın hali ne olucak...var erkeklerde ya..

baktım da bunda korkulacak sinirlenecek ne var

arkadaşım yanlış anlama herkesin kendi zevki ve tercihi ama özellikle rica etsem,sizi kırmayacaksa avatar resminizi bari değiştirmeniz mümkün mü?inan korkuyorum.yorumunuzu yarı okuyup yarı okumadan sayfayı aşağı kaydırıyorum...

unutmayın sadece RİCA....

ya okdarda önemli bişe değil arkdaşlar ben bayan olduğunu düşünüyorum ama dikkat ettim her topikte gereksiz acımasız yorumlar yapıyor

konu baska yerlere gidiyor...
lütfen tartisacaginiz veya konusacagiz baska seyler varsa bunu arkadasin konusunu isgal ederek yapmayin!!!!

resimden isimden korkuyorsunuz anlamadım ben sizi

bakın sadece rica dedim zaten.anlaşılamayacak birşey yok.bazı insanlar korku filmi bile izleyemezler.işte ben onlardanım.kan görmek falan ürkütür beni.bir de evde yalnızım...inanın bir kez trafik kazası geçirdik,eşimin alnından kan sızıyordu,bakamadım korktum...ama maalesef var biraz zayıflık. Yani sizinle aalakalı değil maazallah:)

Yüreğimiz bizi her zaman sonu aydınlık olan yollara götürmüyor maalesef.
Çoğu zaman, ömür boyu izi kalacak yaralanmalara sebep olacak çok dilenli
yollara da götürüyor.
Çok yazık, çoğu erkek bayanlara umut verirken anasız, atasızken,
iş kotarmaya gelince, ana kuzusu ata bağımlısı oluveriyorlar.
Bundan sonra akıl yoluyla huzuru bulmanı diliyorum canım.

Bence konuyu kapatalım artık .. Bu nicki kullanan kişininde çok bilinçli, kötü düşündüğünden yaptığını düşünmüyorum..Kitap, film karakterlerini paylaşabiliyor kişiler anlamını çok düşünmeden..

Yani en azından verdiği cevaplardan bilinçsiz yaptığı görünüyor.

pek güzel demişsin bacım
belki ailesinin haberi bile yok ailem istemiyor dedi.oğlan gerçekten isterse aileler evlat kaybetmemek için öyle yoldan çekilirler ki.ama onun gözünde de sen sevgilisinden çocuk aldırmış bir kızsın bu yüzden evlenmek istemez seninle.yani madem bu işi yapıyorsun 17 yaşındakiler bile korunuyor be güzelim insan hiç mi düşünmez?Allah bize akıl vermiş hata yapmayalım diye.biz bile evli olduğumuz halde korunmak için kırk takla atıyoruz.sendeki bu cesaret nereden geliyor?
bence tövbe et ve asla bir daha böyle birşey yapma.inşallah bundan sonra hata yapmazsın.

Merhaba.

Konuları içeriklerinden çıkaracaksanız,sohbet ve geyik mesajları yazacaksanız sayfalar olusu,lütfen Geyik Forumuna alalım sizleri...

Konulara konu dışı ve kişileri hedef alan mesajlar yazılmasın lütfen..
Saygılar..

size yapılan bu berbat bişeymiş gerçekten.dediğiniz gibi koca bi hiçmiş yani..hiç olmamışki belki siz gözünüzde büyüttünüz o insanı..yoksa Allah korkusu olan tırt yapar öle..geçmiş olsun umarım atlatırsınız..Allahından bulsun gerçekten..sizi bu kadar üzmeye hakkı yoktu..ben üzüldüm okuyunca ya o nasıl yanınızda olmamz peeeeeeeesssss yaniii...

bence onu hayatınızdan çıkarın.o kişiden size hayır gelmez.ileride daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz.geçmişte bırakıp geleceğe bakın.hayatınıza yön verin.inşaallah her şey dilediğiniz gibi olur.

şu son 3 gün içinde kaç tane buna benzer konu okudum.seven kız sevdiğiyle birlikte olan hatta hamile kalan kız ama sonrasında arkasına bile bakmadan bırakıp giden erkek
tek diyeceğim kızlarımız bunları iyi okusunlar gözlerini dört açsınlar seviyoruz güveniyoruz deyip cinsellik yaşamasınlar.eğer yaşarız bunda ne var diyolarsa da giden erkeğin arkasından böyle sızlanmasınlar
konu sahibi sen dua et ki adamın gerçek yüzünü üzücü bir şekilde de olsa görmüşsün.eğer bu adamla evlenseydin emin ol daha çok üzülüp sıkıntı çekecektin
şimdi sinirlenmeyi sızlanmayı bırak geleceğine bak.bu adamı da allaha havale et

diyeceğim genç kızlarımız aşka dalıyor ya ailesi en başta annesi istemeye biliyor, konu sahibi gibi aşka fazla güvenmesinler bir ! Aşk kelebek gibidir ,içinde kişilik yoksa ,gerçek yalanı yakalar ve hayatın en hüzünlü anı ,deli gibi sevdıgin buna değmediğini gördüğün andır.ve en büyük kaybın ona harcadığın zamandır .

bir kadının kandırlmasına,duygularıyla oynanmasına mı üzüleyim yada günahsız yavrunun daha tam can bulmadan alınmasına mı üzüleyim yoksa o birlikte olduğunuz karaktersiz,kendi yuvasını kurmaktan aciz adama mı üzüleyim bilemedim

evet canım maalesef öyle oluyorlar benim başıma geldi nişanlanana evlenene kadar senden yana olurlar küçük bir tartışmada ailem anam,babam der ...ayrıldığım kişi annemin psikolojik sorunları var babamın huyu 5 para etmez diyen adam küçük bir tartışmada hemen onların laflarına inanıyor ...sevgililik farklı evlilik farklı işin içine ailede girince içinden çıkılmaz hal alıyor...afedersin kendileri isterler şöyle yapalım derler sen kendini korumaya alırsın olmaz dersin nasılsa evlenicez derler birşey olmaz derler,ailesinin laflarına kanıp sen şöylesin sen böylesin en namussuzu sen olursun işte ...senin yaptığın ahlaksız teklifleri ailene söyleyeyim mi dediğimdede hayır söyleme derler.çünkü ailesinin gözünden düşecek şimdi diyorum keşke söyleseymişim onun bana yaptığı teklifleri ama işte keşkeler...evli de değilim nişanlıda değilim çok şükürler olsun kafam çok rahat salakmışım o kadar zaman o insanların kahırlarını niye çekmişim...erkekleri anlamak çok zor Allahım iyileriyle karşılartırsın inşl

konu sahibi arkadas
ben senın yerınde olsam o erkek musvettesıne artık sumugumu atmam bu birr
ıkıncı ıse bosver be guzelım allahından bulsun.. ona da boyle soyle hanı cok dındarmıs ya namazında nıyazındaymıs ya hanı.. soyle ona o adamsa eger anlar.. tabı alalhından ufacık bır korkusu varsa tabı...

bır daha kı ılıskılerındede kımseye kolay kolay guvenme ve bır dahada bır cana kıyma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…